Bez problemu w internecie znajdziesz idealne egzemplarze. Całkiem często pojawiają się na Allegro, jedyna kwestia jest taka, ile możesz za taką elegancką sztukę zapłacić? Piękny zestaw może kosztować około 500 zł.
Tyle tytułem kosztów. Wszystkie ważniejsze i ukończone prace znajdziesz na stronie
Valdiego tj.
www.magiaimiecz.eu Znajdziesz tam również retusze oryginalnej Magii i Miecza, z tym że nie wszystkie są kompletne tzn. może czegoś brakować np. w Podziemiach Alternatywnych Zakończeń itp. Profesjonalny druk nie jest tani dlatego rozważ zakup oryginału, zawsze mozesz go w przyszłości odsprzedać (odradzam, to herezja

) i na pewno w plecy nie będziesz.
Co do autorskich prac:
Niemal wszystko jest na w/w stronie, reszta na forum. Nie pozostaje Ci nic innego jak czytać, szukać, ewentualnie pytać. Jest kilka tematów dot. polecanych dodatków ale skoro już pytasz to przedstawię Ci to pokrótce
1. Gieferg - jedne z najlepszych prac. Stworzył własne uniwersum Magia i Miecz wg Gieferga w skład którego wchodzi kilka wyśmienitych dodatków. Zajrzyj do subforum autora i przekonaj się sam

2. Czeski - jest autorem ciekawych dodatków jak Puszcza, Cmentarz i Kraina Umarłych, Bagna i paru innych.
3. Leviathan - podobnie jak Gieferg stworzył własny "system" dodatków, z tym że o ile Gieferg nie miesza w mechanice gry, o tyle Leviathan wprowadza sporo własnych rozwiązań, które miejscami dość znacznie w nią ingerują.
4. Moja skromna na razie twórczość - Lodowa Kraina - zajrzyj do tematu w dziale Ukończone Dodatki, a przekonasz się sam

5. Cała masa świetnych prac innych autorów, których nie mam już siły wymieniać, gdyż zbyt wiele tego.
SZUKAJ SZUKAJ, a znajdziesz. Wszystko jest na forum
Aha, najważniejsze bym zapomniał. Witamy na forum i liczymy, na aktywność

Pamiętaj, że dla autora prac, komentarz do jego dzieła to jak wisienka na torcie, których tu na forum sporo się przemiela

:twisted:
Bez problemu w internecie znajdziesz idealne egzemplarze. Całkiem często pojawiają się na Allegro, jedyna kwestia jest taka, ile możesz za taką elegancką sztukę zapłacić? Piękny zestaw może kosztować około 500 zł.
Tyle tytułem kosztów. Wszystkie ważniejsze i ukończone prace znajdziesz na stronie [b]Valdiego[/b] tj. [b]www.magiaimiecz.eu[/b] Znajdziesz tam również retusze oryginalnej Magii i Miecza, z tym że nie wszystkie są kompletne tzn. może czegoś brakować np. w Podziemiach Alternatywnych Zakończeń itp. Profesjonalny druk nie jest tani dlatego rozważ zakup oryginału, zawsze mozesz go w przyszłości odsprzedać (odradzam, to herezja :P ) i na pewno w plecy nie będziesz.
Co do autorskich prac:
Niemal wszystko jest na w/w stronie, reszta na forum. Nie pozostaje Ci nic innego jak czytać, szukać, ewentualnie pytać. Jest kilka tematów dot. polecanych dodatków ale skoro już pytasz to przedstawię Ci to pokrótce
1. Gieferg - jedne z najlepszych prac. Stworzył własne uniwersum Magia i Miecz wg Gieferga w skład którego wchodzi kilka wyśmienitych dodatków. Zajrzyj do subforum autora i przekonaj się sam ;)
2. Czeski - jest autorem ciekawych dodatków jak Puszcza, Cmentarz i Kraina Umarłych, Bagna i paru innych.
3. Leviathan - podobnie jak Gieferg stworzył własny "system" dodatków, z tym że o ile Gieferg nie miesza w mechanice gry, o tyle Leviathan wprowadza sporo własnych rozwiązań, które miejscami dość znacznie w nią ingerują.
4. Moja skromna na razie twórczość - Lodowa Kraina - zajrzyj do tematu w dziale Ukończone Dodatki, a przekonasz się sam :P
5. Cała masa świetnych prac innych autorów, których nie mam już siły wymieniać, gdyż zbyt wiele tego.
SZUKAJ SZUKAJ, a znajdziesz. Wszystko jest na forum ;)
Aha, najważniejsze bym zapomniał. Witamy na forum i liczymy, na aktywność :) Pamiętaj, że dla autora prac, komentarz do jego dzieła to jak wisienka na torcie, których tu na forum sporo się przemiela :P :twisted: