Hmm... Sluchanie muzyki w czasie gry w "Magie..."? Mysmy jeszcze na to nie wpadli. Zazwyczaj najciekawsze jest sluchanie komentarzy do przebiegu gry
<kolega grajacy kanibalem pokonal innego kolege w walce> <wszyscy dookola> "Zjedz go! Zjedz go!..." :lol:
Hmm... Sluchanie muzyki w czasie gry w "Magie..."? Mysmy jeszcze na to nie wpadli. Zazwyczaj najciekawsze jest sluchanie komentarzy do przebiegu gry :) <kolega grajacy kanibalem pokonal innego kolege w walce> <wszyscy dookola> "Zjedz go! Zjedz go!..." :lol:
JEZELI NIE PROBOWALISCIE TO POLECAM, CO DO mImA TO JESZCZE NIE WIEM ALE W mm SPRAWDZAJA SIE MONUMENTALNE KAWALKI MANOWARA, JEZELI KTOS LUBI KAPKU CIEZSZE BRZMIENIA. DO WAMPIRA POLECAM KINGA DIAMONDA I KAWALEK ABIGAIL LUB VOODOO.
CZEKAM NA WASZE TYPY
War, war never changes...
# Mój numer GG - 3751732
JEZELI NIE PROBOWALISCIE TO POLECAM, CO DO mImA TO JESZCZE NIE WIEM ALE W mm SPRAWDZAJA SIE MONUMENTALNE KAWALKI MANOWARA, JEZELI KTOS LUBI KAPKU CIEZSZE BRZMIENIA. DO WAMPIRA POLECAM KINGA DIAMONDA I KAWALEK ABIGAIL LUB VOODOO.
Parę lat temu, spędzając wakacje na działce, grałem od rana do wieczora w Magiczny Miecz. Jedną z niewielu kaset, jakie miałem przy sobie, było Paradise Lost - "Believe in nothing".
Mimo, że muzyka klimatem do gry wcale nie pasuje, do dzisiaj piosenki z "Believe in nothing" kojażą mi się z Magicznym Mieczem
Czytał Tomasz Knapik.
Parę lat temu, spędzając wakacje na działce, grałem od rana do wieczora w Magiczny Miecz. Jedną z niewielu kaset, jakie miałem przy sobie, było Paradise Lost - "Believe in nothing". Mimo, że muzyka klimatem do gry wcale nie pasuje, do dzisiaj piosenki z "Believe in nothing" kojażą mi się z Magicznym Mieczem :)
A ja poprostu slucham radia...z bratem w starej kempingowej przyczepie zamykamy sie rozkładamy MiMa na stolik i cykamy przy radyjku czasem bez
ale najczęsciej słysze warkot kosiarki:)...i to jest muza(lol:P)
"...ciało puszczone raz, puszcza sie cały czas..."
A ja poprostu slucham radia...z bratem w starej kempingowej przyczepie zamykamy sie rozkładamy MiMa na stolik i cykamy przy radyjku czasem bez ale najczęsciej słysze warkot kosiarki:)...i to jest muza(lol:P)
Głownie choc nietylko podczas gry lubie sobie wlaczyc Rhapsody.
Tez lubie Rhapsody (czego moze domyslacie sie po rzuceniu okiem na moj avatar), ale niestety nie zlozylo sie zagrac w "MiM" przy muzyce tworzonej przez ten zespol, z tej prostej przyczyny, ze kiedy ostatni raz gralem w te gre, Rhapsody jeszcze nie istnialo
A tak nawiasem mowiac, to gratuluje stronki, Kufir
[quote]Głownie choc nietylko podczas gry lubie sobie wlaczyc Rhapsody.[/quote]
Tez lubie Rhapsody (czego moze domyslacie sie po rzuceniu okiem na moj avatar), ale niestety nie zlozylo sie zagrac w "MiM" przy muzyce tworzonej przez ten zespol, z tej prostej przyczyny, ze kiedy ostatni raz gralem w te gre, Rhapsody jeszcze nie istnialo :wink:
A tak nawiasem mowiac, to gratuluje stronki, Kufir :D
Given the choice - whether to rule a corrupt and failing empire, or to challenge the Fates for another throw, a better throw against one's destiny - what was to do?
Tell me about the loneliness of good. Is it equal to the loneliness of evil?"
Chociaz lubie raczej muzyke gitarowa(metallice, nirvane te klimaty...)to do gry slucham glownie requiem. Czesto soundtracki z Wladcy Pierscieni
Punk is dead.I' m fuckin Zombie.
Moderator nie nabija postów-moderator ma wiele do przekazania
Moderator nie myli się-moderator ma inne zdanie
Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami-wychodzi z przekonaniami moderatora
Chociaz lubie raczej muzyke gitarowa(metallice, nirvane te klimaty...)to do gry slucham glownie requiem. Czesto soundtracki z Wladcy Pierscieni
A co do muzy i grania w MiM to różnie... Generalnie coś co by sobie w tle brzdąkało i niezakłócało odgłosów wydawanych przez graczy podczas gry Niektóre rozgrywki bywają bardzo głośne i emocjonujące zwłaszcza pod koniec
Mi się dobrze grało przy OST z Black Hawk Down np Co tam jeszcze... hmm Moonspell, Mortiis, celtyckie plumkania i owszem też. Generalnie większość z tego co już było wymieniane tutaj. (Bez Rhapsody )
Top Secret Ninja Off Topic Creators Internatinal Organization Member
[quote]Celtycka muza. Przykład do Winampa: http://64.202.99.21:6824[/quote]
Coś to to nie działa :(
A co do muzy i grania w M&M to różnie... Generalnie coś co by sobie w tle brzdąkało i niezakłócało odgłosów wydawanych przez graczy podczas gry :) Niektóre rozgrywki bywają bardzo głośne i emocjonujące zwłaszcza pod koniec ;) Mi się dobrze grało przy OST z Black Hawk Down np :) Co tam jeszcze... hmm Moonspell, Mortiis, celtyckie plumkania i owszem też. Generalnie większość z tego co już było wymieniane tutaj. (Bez Rhapsody ;) )