Zjazd Mega Wypas. Jechałem długo, ale nie żałuję. Wiem, że gdybym nie przybył, siedziałbym w chacie i bym sobie teraz wypominał.
Z mojej perspektywy zjazd był CRAZY
{|= Nie nudziło mi się ani sekundy! Najbardziej cieszę się, że poznałem takich fantastycznych ludzi! Ten zlot był w pewnym sensie magiczny bo większość z nas (ja na pewno) widziało wszystkich ludzi po raz pierwszy na żywo. Następny zjazd będzie już trochę inny, ale miejmy nadzieję, że jeszcze lepszy i, że oprócz "starej" już ekipy, przybędzie jeszcze więcej "nowych" ludzi.
Od tej pory czytanie na forum postów, przez uczestników Zlotu będzie zawsze No The Same :biggrin:
WIELKIE Podziękowania dla:
-
Miśka, za organizację - idealne lokum, na wysokim poziomie.
{|=
Podziękowania, za dyplomy pamiątkowe i w ogóle
{|=
-
Nemomona - za wprowadzenie SICK atmosfery podczas zjazdu i za najbardziej zakręcony Turniej w Talismana z rekordową ilością Poszukiwaczy, duży plus także za nagrody ( 1 udało mi się zachować jako trofeum)
-
WSZYSTKIM wspaniałym uczestnikom zjazdu za to że byli tam, szczególnie dla tych, z którymi akurat udało mi się akurat trochę bardziej porozmawiać i zapoznać
PS
1 . Zdjęcia z turniejowej rozgrywki w Talismana nie oddają atmosfery, która mu towarzyszyła - naprawdę była kupa śmiechu przy grze :mrgreen: he he
2.
Mackan - czekamy na więcej filmików ze zlotu!
3.
[b]Kaktus[/b]+ pisze:
Podziękowania dla
Nakago za sprzedanie mojej duszy w ręce Dominiona
A Tobie za wytłumaczenie mi i kilku innym osobom tych trudnych zasad gry Neuroshima (byliśmy trudnymi uczniami) - gra pochodzi z mojego miasta czyli z Gliwic a musiałem jechać do Zgierza, żeby ktoś wytłumaczył mi o co w niej chodzi
Zjazd Mega Wypas. Jechałem długo, ale nie żałuję. Wiem, że gdybym nie przybył, siedziałbym w chacie i bym sobie teraz wypominał.
Z mojej perspektywy zjazd był CRAZY :-({|= Nie nudziło mi się ani sekundy! Najbardziej cieszę się, że poznałem takich fantastycznych ludzi! Ten zlot był w pewnym sensie magiczny bo większość z nas (ja na pewno) widziało wszystkich ludzi po raz pierwszy na żywo. Następny zjazd będzie już trochę inny, ale miejmy nadzieję, że jeszcze lepszy i, że oprócz "starej" już ekipy, przybędzie jeszcze więcej "nowych" ludzi.
Od tej pory czytanie na forum postów, przez uczestników Zlotu będzie zawsze No The Same :biggrin:
WIELKIE Podziękowania dla:
- [b]Miśka[/b], za organizację - idealne lokum, na wysokim poziomie. :-({|=
Podziękowania, za dyplomy pamiątkowe i w ogóle :-({|=
- [b]Nemomona[/b] - za wprowadzenie SICK atmosfery podczas zjazdu i za najbardziej zakręcony Turniej w Talismana z rekordową ilością Poszukiwaczy, duży plus także za nagrody ( 1 udało mi się zachować jako trofeum)
- [b]WSZYSTKIM wspaniałym uczestnikom zjazdu[/b] za to że byli tam, szczególnie dla tych, z którymi akurat udało mi się akurat trochę bardziej porozmawiać i zapoznać
PS
1 . Zdjęcia z turniejowej rozgrywki w Talismana nie oddają atmosfery, która mu towarzyszyła - naprawdę była kupa śmiechu przy grze :mrgreen: he he
2. [b]Mackan[/b] - czekamy na więcej filmików ze zlotu!
3. [quote="[b]Kaktus[/b]+"]
Podziękowania dla [b]Nakago[/b] za sprzedanie mojej duszy w ręce Dominiona :)
[/quote] A Tobie za wytłumaczenie mi i kilku innym osobom tych trudnych zasad gry Neuroshima (byliśmy trudnymi uczniami) - gra pochodzi z mojego miasta czyli z Gliwic a musiałem jechać do Zgierza, żeby ktoś wytłumaczył mi o co w niej chodzi