Olimpiada z Talismanem - Wygraj dodatek do Talisman
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13276
Olimpiada z Talismanem - Wygraj dodatek do Talisman
drodzy koledzy, prześliczne koleżanki,
Ogłaszam na szybko konkurs olimpijski, tym razem bawimy się w typowanie ilości medali które zdobędziemy na Olimpiadzie w Londynie.
Poniżej proste i jasne zasady konkursu:
1. Typujemy łączną liczbę medali i liczbę medali złotych zdobytą przez Polaków w Olimpiadzie w Londynie.
2. Swoje typy przesyłamy wiadomością PM, do mnie.
3. W temacie maila koniecznie proszę wpisać/przekleić „Olimpiada z Talismanem”.
4. Swoje typy można przesyłać do poniedziałku, 30.07.2012, do godz. 18:00. Wszystkie zgłoszenia, poprawki, korekty przesłane później będą ignorowane.
5. W przypadku kilku zgłoszeń od jednej osoby pod uwagę bierzemy tylko to przesłane jako ostatnie (oczywiście w terminie przedstawionym punkt wyżej).
6. Liczy się kolejność zgłoszeń, w przypadku jednakowych (poprawnych) typów nagrodzimy pierwsze trzy osoby które prześlą poprawne ilości medali.
I najważniejsze czyli nagroda.
7. Za poprawne wytypowane ilości medali zdobytych na Olimpiadze jest Talisman The Blood Moon - w polskiej wersji językowej jak tylko zostanie on opublikowany - który otrzymają trzy osoby które wytypowały poprawne wyniki.
Nad przebiegiem konkursu i wysłaniem nagród czuwa komisja konkursowa.
Nagrody ufundował portal
magiaimiecz.eu
Ogłaszam na szybko konkurs olimpijski, tym razem bawimy się w typowanie ilości medali które zdobędziemy na Olimpiadzie w Londynie.
Poniżej proste i jasne zasady konkursu:
1. Typujemy łączną liczbę medali i liczbę medali złotych zdobytą przez Polaków w Olimpiadzie w Londynie.
2. Swoje typy przesyłamy wiadomością PM, do mnie.
3. W temacie maila koniecznie proszę wpisać/przekleić „Olimpiada z Talismanem”.
4. Swoje typy można przesyłać do poniedziałku, 30.07.2012, do godz. 18:00. Wszystkie zgłoszenia, poprawki, korekty przesłane później będą ignorowane.
5. W przypadku kilku zgłoszeń od jednej osoby pod uwagę bierzemy tylko to przesłane jako ostatnie (oczywiście w terminie przedstawionym punkt wyżej).
6. Liczy się kolejność zgłoszeń, w przypadku jednakowych (poprawnych) typów nagrodzimy pierwsze trzy osoby które prześlą poprawne ilości medali.
I najważniejsze czyli nagroda.
7. Za poprawne wytypowane ilości medali zdobytych na Olimpiadze jest Talisman The Blood Moon - w polskiej wersji językowej jak tylko zostanie on opublikowany - który otrzymają trzy osoby które wytypowały poprawne wyniki.
Nad przebiegiem konkursu i wysłaniem nagród czuwa komisja konkursowa.
Nagrody ufundował portal
magiaimiecz.eu
Ostatnio zmieniony piątek 21 wrz 2012, 14:16 przez Valdi, łącznie zmieniany 1 raz.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
• Udręka Czarownika - Posty: 6309
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Bludgeon, Nic prócz nagród ot taki pomysł na zdobycie darmowego dodatku
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Dotarło, zainteresowanie jest takie jakie mniej więcej przewidywałem także jest ok.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Widzisz expresowe konkursy nie chce ogłaszać wcześniej szczególnie że może nie wszyscy czują takiego związania Konkursu z Talismanem, taki ad hoc, na szybko
Dostałem 10 zgłoszeń.
Dostałem 10 zgłoszeń.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Średnia zgłoszeń to 11 medali, narazie mamy 2, ale lekkoatletyka może nadrobi straty.
- abubu
-
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Dzisiaj ostatni dzień, jeszcze parę finałów, z takich wyników cieszy sie na razie jedna osoba.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
No i koniec Olimpiady,
Dla przypomnienia zdobyliśmy:
2 złote (a raczej pozłacane srebrne) medale
2 srebrne medale
6 brązowych kółek.
Tylko jedna osoba obstawiała że łącznie będziemy ich mieli mniej, byliście w większości optymistami ale tylko jedna osoba trafiła dziesiątkę. Zwyciężczynią zostaje arai, gratuluje.
Jak tylko nagroda Talisman The Blood Moon - w polskiej wersji językowej, zostanie wydany wyślemy na wskazany adres.
Pozdrawiam
Dla przypomnienia zdobyliśmy:
2 złote (a raczej pozłacane srebrne) medale
2 srebrne medale
6 brązowych kółek.
Tylko jedna osoba obstawiała że łącznie będziemy ich mieli mniej, byliście w większości optymistami ale tylko jedna osoba trafiła dziesiątkę. Zwyciężczynią zostaje arai, gratuluje.
Jak tylko nagroda Talisman The Blood Moon - w polskiej wersji językowej, zostanie wydany wyślemy na wskazany adres.
Pozdrawiam
- Wiktor
-
1984 - 2019 - Posty: 1779
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
No niestety ilości złotych nikt nie trafił, ale liczyła się ilość zdobytych ogólnie. Mam nadzieje że jeszcze jakiś konkurs przyszykuje.
- abubu
-
no to ja myślałem, że jestem optymistą podczas typowania a okazałem się największym pesymistą!
Ale i tak jestem rozczarowany naszym poziomem na IO.
Ps. Gratulacje dla Arai
Ale i tak jestem rozczarowany naszym poziomem na IO.
Ps. Gratulacje dla Arai
Ostatnio zmieniony poniedziałek 13 sie 2012, 15:48 przez abubu, łącznie zmieniany 1 raz.
- arai
-
Łaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Ale jestem szczęśliwa. To jedyny dodatek, którego mi jeszcze brakuje do kolekcji! Naprawdę nie spodziewałam się, że wygram. Nawet nie śledziłam przebiegu olimpiady z większym zapałem. Cóż za wspaniałą niespodziankę los mi zgotował
"Podczas srogiej zimy zrozumiałem, że we mnie jest niezwyciężone lato."
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Dla urozmaicenia i może zachęcenia do aktywniejszego uczestnictwa w konkursach, na jakiś czas przyznaliśmy medale za uczestnictwo w konkursach "Talisman z Piłką" i "Olimpiada z Talismanem", nie są to permanentne medale ale na jakiś czas