wszystkich interesuje mnie czy ktoś nie byłby tak miły ze skanować i wysłać mi na meila instrukcję do tej gierki albo wystawić na jakimś FTP chciałbym poznać założenia/rozwiązania panujące w tej planszówce bo planuje kupno a opisy zamieszczone na necie nie dają pełnego obrazu gry
pozdr. i z góry dziękuje za poświęcenie
p.s zawsze możemy sie wymienić na skany mam nie dawno zakupioną gre TROLL FOOTBAL w dobry stanie mógłbym ją ze skanować i udostępnić jeśli kogoś to interesuje
wszystkich interesuje mnie czy ktoś nie byłby tak miły ze skanować i wysłać mi na meila instrukcję do tej gierki :) albo wystawić na jakimś FTP chciałbym poznać założenia/rozwiązania panujące w tej planszówce bo planuje kupno a opisy zamieszczone na necie nie dają pełnego obrazu gry
pozdr. i z góry dziękuje za poświęcenie p.s zawsze możemy sie wymienić na skany mam nie dawno zakupioną gre TROLL FOOTBAL w dobry stanie mógłbym ją ze skanować i udostępnić jeśli kogoś to interesuje
Tutaj jest link do sklepu Rebel, do gry Settlers of Catan (czyli właśnie Osadnicy z Catanu). Jak jeszcze nie było polskiej wersji to można było kupić angielską i umożliwiali ściągnięcie przetłumaczonych zasad.
Gdzieś na tej stronie jest odnośnik do tego tłumaczenia.
Once you taste Dilmah, you will never go back to ordinary tea!
Tutaj jest link do sklepu Rebel, do gry Settlers of Catan (czyli właśnie Osadnicy z Catanu). Jak jeszcze nie było polskiej wersji to można było kupić angielską i umożliwiali ściągnięcie przetłumaczonych zasad.