Neuroshima HEX Online - Ustawki
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
• Lodowa Kraina - Posty: 3416
jestem już po pierwszych rozgrywkach w "realu" i muszę stwierdzić, że gra się rewelacyjnie w Heuroshime Hex. Teraz to ja na bank się piszę na rozgrywkę on line
[ Dodano: Nie Maj 30, 2010 2:38 pm ]
Udało mi się uruchomić klienta i nawet zagrałem 1 partię. Jedyne co mnie denerwuje to obracanie żetonów. Nie wiem dlaczego ale mam straszny problem z tym i rzadko kiedy udaje mi się ustawić go tak jak chcę jeżeli gra jest na czas.
Cóż, trzeba poćwiczyć.
[ Dodano: Nie Maj 30, 2010 2:38 pm ]
Udało mi się uruchomić klienta i nawet zagrałem 1 partię. Jedyne co mnie denerwuje to obracanie żetonów. Nie wiem dlaczego ale mam straszny problem z tym i rzadko kiedy udaje mi się ustawić go tak jak chcę jeżeli gra jest na czas.
Cóż, trzeba poćwiczyć.
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
- Comodo
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Rozszerzona plansza podstawowa - Posty: 225
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
- HunteR
-
Pytanie za 100 punktów, orientuje się ktoś czy Neuroshima HEX Online nadal funkcjonuje? Ostatni raz grałem kilka miesięcy temu, teraz miałem ochotę pyknąć i nie wchodzi na serwer. Pomyślałem że może konto usunęli albo złe hasło wpisuję więc założyłem nowe i dalej to samo :?
[tu był obrazek, ale zepsuli forum]
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
Nein. Wszystko wskazuje, że to już koniec: http://yggdrasil.pl/2011/11/09/koniec-n ... ex-online/Pytanie za 100 punktów, orientuje się ktoś czy Neuroshima HEX Online nadal funkcjonuje? Ostatni raz grałem kilka miesięcy temu, teraz miałem ochotę pyknąć i nie wchodzi na serwer. Pomyślałem że może konto usunęli albo złe hasło wpisuję więc założyłem nowe i dalej to samo :?
- HunteR
-
Uch... to wielka szkoda, a kiedyś były takie ambitne plany, dorzucenie Duela, dorzucanie armii fanowskich i inne cuda :?
To teraz takie pytanie, czy ktoś z HEXowiczów na tym forum nie chciałby się podjąć reanimacji projektu? W końcu było już kilka projektów sieciowego MiMa, są więc tutaj ludzie obcykani w takich sprawach
To teraz takie pytanie, czy ktoś z HEXowiczów na tym forum nie chciałby się podjąć reanimacji projektu? W końcu było już kilka projektów sieciowego MiMa, są więc tutaj ludzie obcykani w takich sprawach
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
Na mnie nie licz, nie umiem i nie mam czasu. Poza tym, Portal wydał Hexa na komórki co przysporzyło mu mnóstwo klienteli i bardziej opłaca mu się hostować i wspierać ten projekt, niż darmowego Hexa Online. Biznes :roll:HunteR pisze:To teraz takie pytanie, czy ktoś z HEXowiczów na tym forum nie chciałby się podjąć reanimacji projektu? W końcu było już kilka projektów sieciowego MiMa, są więc tutaj ludzie obcykani w takich sprawach
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
http://178.63.238.52
NS Hex Online powraca! Powraca w niemal niezmienionej formie, czyli stary dobry klient
NS Hex Online powraca! Powraca w niemal niezmienionej formie, czyli stary dobry klient
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
- HunteR
-
Jasne, ale wersja Online powstała kiedy nie było nic innego, a teraz cyfrowe wersje HEXa wyrastają jak grzyby po deszczu
Wersja na iOSa też rozwija się powoli, multi dodali niedawno, teraz armie z Babela, wersja na Androida też z czasem ulegnie poprawie 
Ciekaw jestem czy wersja na PC (Trzewik twierdzi że wciąż powstaje) będzie po prostu pecetową wersją gry z iOSa i Androida czy coś innego zrobią :hmmm: Jakby skrzyżować wszystkie gry z Neuroshimy i zrobić z tego turówkę w stylu HoMMa to by było spoko
Ciekaw jestem czy wersja na PC (Trzewik twierdzi że wciąż powstaje) będzie po prostu pecetową wersją gry z iOSa i Androida czy coś innego zrobią :hmmm: Jakby skrzyżować wszystkie gry z Neuroshimy i zrobić z tego turówkę w stylu HoMMa to by było spoko
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
- HunteR
-
Chodziło mi o Heroes of Might & Magic, wiesz, walka turowa, zbieranie surowców, składanie armii itd. + można by dorzucić tryb bez kampanii gdzie tylko się tłuczemy na mapkach 
A wracając do wersji Online, ciekaw jestem czy będą to rozwijać tj. dokładać nowe armie, jakieś scenariusze, te hexowe puzzle z iOSa też wyglądały ciekawie
A wracając do wersji Online, ciekaw jestem czy będą to rozwijać tj. dokładać nowe armie, jakieś scenariusze, te hexowe puzzle z iOSa też wyglądały ciekawie
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
Powiem tak, jest babel, jest dobrze :mrgreen: Nie wiem, czy w androidowego hexa grałeś ale uwierz mi, że jak raz zagrasz to cały czas czujesz niedostatek armii. Brakuje tych dodatkowych dwóch (NG i NY).
Armie z Duela są takie seee :roll: Smart to taki mobilny moloch, a druga jest niby ciekawa, ale jednak lipna. Nie wiem jak SP, bo mam ją ale zagrać mi nie było nią dane. Owszem, im więcej armii tym lepiej ale jak napisałem na wstępie, jak jest babel, to już jest dobrze
Poza tym, można włączyć duplikaty i ciąć się tymi samymi armiami, ani androidowa ani IOsowa wersja tego nie ma 
Armie z Duela są takie seee :roll: Smart to taki mobilny moloch, a druga jest niby ciekawa, ale jednak lipna. Nie wiem jak SP, bo mam ją ale zagrać mi nie było nią dane. Owszem, im więcej armii tym lepiej ale jak napisałem na wstępie, jak jest babel, to już jest dobrze
Nie sobie robią, pewnie, że zagram ale i tak powinni zacząć od klienta do gry w sieci, ewentualnie również single player.HunteR pisze:Chodziło mi o Heroes of Might & Magic,
- HunteR
-
Nie mam tak futurystycznego telefonu żeby działał na nim AndroidNie wiem, czy w androidowego hexa grałeś ale uwierz mi, że jak raz zagrasz to cały czas czujesz niedostatek armii.
Z armiami z Duela grałem tylko raz, może nie są już tak oryginalne jak te z Babela, ale są, zawsze to jakieś urozmaicenie