Najsłabszy Poszukiwacz - Pani Jeziora
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
Najsłabszy Poszukiwacz - Pani Jeziora
Który z Poszukiwaczy z Pani Jeziora według Ciebie jest najsłabszy? Możesz wybrać maksymalnie 2 odpowiedzi.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Little bit of fun is all I'm after!
- guciomir
-
Chyba kleryk. Gra się dość trudno, bo żeby wykorzystać umiejętności trzeba często wydawać los (żeby móc go później odzyskiwać). A ponieważ ma się go jedynie 3, to często balansuje się na krawędzi 1 losu. Mała ilość punktów życia powoduje, że sposobów na wydanie losu jest jeszcze więcej , więc gra jest jeszcze bardziej stresująca. Z drugiej strony ma bardzo dobre statystyki, więc nie jest tak źle.
Innym słabym poszukiwaczem jest upiorny rycerz. Jego umiejętności bardzo mi się podobają i myślę, że będę nim z chęcią grał. Ale ma straszny feler, bo łatwo może stracić rumaka. W jednej grze traciłem go 2 albo 3 razy , a późniejsze próby trafienia w cmentarz (szczególnie jak ma się mało życia itp) są dość frustrujące.
Innym słabym poszukiwaczem jest upiorny rycerz. Jego umiejętności bardzo mi się podobają i myślę, że będę nim z chęcią grał. Ale ma straszny feler, bo łatwo może stracić rumaka. W jednej grze traciłem go 2 albo 3 razy , a późniejsze próby trafienia w cmentarz (szczególnie jak ma się mało życia itp) są dość frustrujące.
- sardo
-
Dla mnie najsłabszym poszukiwaczem jest Upiorny rycerz, trafi się jeden silniejszy wróg i ten traci swojego rumaka. Odzyskanie go wcale nie jest taką łatwą sprawą. Ale z drugiej strony umiejętność z zaklęciami jest fajna.
Nie wiem dlaczego wszyscy uważają Kleryka za słabą postać. Mocne statystki na początek, umiejętności zbalansowane, przyjemnie się nim gra
Nie wiem dlaczego wszyscy uważają Kleryka za słabą postać. Mocne statystki na początek, umiejętności zbalansowane, przyjemnie się nim gra