Dodatek medium tworzę od czasu stworzenia samych szablonów i nie miałem weny by stworzyć do niego grafiki. Jako, że mam chaotyczną naturę, to zamiast tworzyć jednej z trzech napoczętych rzeczy zabrałem się za następną
Dodatek wprowadzi nową postać sterowaną przez Łowców, którą będzie Medium. Gracze na początku rozgrywki będą mogli wybrać Medium zamiast jednego z Łowców. Nowa postać będzie posiadała własny unikatowy stos kart, którego rewers tu prezentuję, nastawionych na odkrywanie działań Wampira. Mechanicznie wygląda to tak, że możemy mieć standardowo trzech Łowców zabijaków, lub dwóch i słabo walczące medium lecz z dużym talentem przepowiadania.
Dotatek będzie zawierał ok 20 kart Medium oraz kartę postaci Weronikę Szwarc. Nazwisko tej pani pochodzi z mojego niedokończonego komiksu z lat dziecięcych, którego już pokazywałem na forum. Komiks
Rysunek poza kulą zaczerpniętą z Jaskini jest mojego autorstwa.
Poszukuję osób które grywają w Wampira czasami, aby móc przetestować dodatek przed wrzutką na forum ponieważ wychodzi sporo błędów.
Przyznam się że w temacie o szablonach Kaktus trochę mnie podpuścił. http://www.forum.magiaimiecz.eu/viewtopic.php?t=3101
Dodatek medium tworzę od czasu stworzenia samych szablonów i nie miałem weny by stworzyć do niego grafiki. Jako, że mam chaotyczną naturę, to zamiast tworzyć jednej z trzech napoczętych rzeczy zabrałem się za następną :P
Dodatek wprowadzi nową postać sterowaną przez Łowców, którą będzie Medium. Gracze na początku rozgrywki będą mogli wybrać Medium zamiast jednego z Łowców. Nowa postać będzie posiadała własny unikatowy stos kart, którego rewers tu prezentuję, nastawionych na odkrywanie działań Wampira. Mechanicznie wygląda to tak, że możemy mieć standardowo trzech Łowców zabijaków, lub dwóch i słabo walczące medium lecz z dużym talentem przepowiadania.
Dotatek będzie zawierał ok 20 kart Medium oraz kartę postaci Weronikę Szwarc. Nazwisko tej pani pochodzi z mojego niedokończonego komiksu z lat dziecięcych, którego już pokazywałem na forum. [url=http://dl.dropbox.com/u/18105001/bannery_itp/Wampir.pdf]Komiks[/url]
Rysunek bardzo klimatyczny! Doskonale trzyma standard rewersów zarówno łowców jak i drakuli.
Czy nowy łowca będzie miał jakieś swoje specjalne bronie, czy korzystał z arsenału ogólnego łowców?
Rysunek bardzo klimatyczny! Doskonale trzyma standard rewersów zarówno łowców jak i drakuli. Czy nowy łowca będzie miał jakieś swoje specjalne bronie, czy korzystał z arsenału ogólnego łowców?
Zobaczymy, ale z zasady nie będzie mogło to być nic co zabije wampira, dlatego bo już sama obecność Medium stawia go ciągle w odkrytej pozycji. Dla zrównoważenia Szwarcówna musi być postacią niekombatową
Zobaczymy, ale z zasady nie będzie mogło to być nic co zabije wampira, dlatego bo już sama obecność Medium stawia go ciągle w odkrytej pozycji. Dla zrównoważenia Szwarcówna musi być postacią niekombatową :P