Chciałbym abyście -posiadacze MM'a- na tym forum wypisali swoje ulubione postacie z tej gierki
Wypiszcie po 3 ulubione postacie, możecie jeszcze dodać, za co szczególnie je lubicie :lol:
Zacznę ja:
1.Czarodziej: zdolność jasnowidzenia...
2.Kat: może ściąć głowę... hehe
3.Jasnowidz: to samo co w 1.
Teraz Wasza kolej...
Chciałbym abyście -posiadacze MM'a- na tym forum wypisali swoje ulubione postacie z tej gierki :D Wypiszcie po 3 ulubione postacie, możecie jeszcze dodać, za co szczególnie je lubicie :lol: Zacznę ja:
1.Czarodziej: zdolność jasnowidzenia... 2.Kat: może ściąć głowę... hehe 3.Jasnowidz: to samo co w 1.
Wiking mi się podobał, z samych założeń - szedł i rozpieprzał :)
Miałem też zawsze słabość do Morloka, nie ma jak dopakować się na 40+ żyć i potem sobie hasać... :)
Wiking mi się podobał, z samych założeń - szedł i rozpieprzał :) Miałem też zawsze słabość do Morloka, nie ma jak dopakować się na 40+ żyć i potem sobie hasać... :)
1. Książe- nie musi badać opszaru na którym stanie, a po za tym ma świetne staty początkowe i w dodatku hełm i miecz i 5 sztuk złota
2. Złodziej- kradnie postacią co chce i nie musi o to walczyć czy rzucać
3. Krasnolud-Całokształt ale przede wszystkim mozliwość przerzucania wyników :twisted:
1. Książe- nie musi badać opszaru na którym stanie, a po za tym ma świetne staty początkowe i w dodatku hełm i miecz i 5 sztuk złota 2. Złodziej- kradnie postacią co chce i nie musi o to walczyć czy rzucać 3. Krasnolud-Całokształt ale przede wszystkim mozliwość przerzucania wyników :twisted:
Jak wszyscy podają aż trzy to i ja uczynię takowoż:
Olbrzym - wiadomo , im więcej Zdarzeń tym weselej
Awanturnik - jeśli masz mniej "miecza" niż rywal o wyniku decyduje tylko wynik rzutu
Mag - w każdym momencie gry musisz mieć 1 zaklęcie
Jak wszyscy podają aż trzy to i ja uczynię takowoż:
Olbrzym - wiadomo , im więcej Zdarzeń tym weselej Awanturnik - jeśli masz mniej "miecza" niż rywal o wyniku decyduje tylko wynik rzutu Mag - w każdym momencie gry musisz mieć 1 zaklęcie
Olbrzym - 1 dodatkowa karta i to ze gdy przeciwnik ma wiekszy miecz walczy sie tylko na kostkę.
Pustelnik - wbudowany bojowy rumak
Włóczęga - pięknie się pakuje na przyjaciołach.
Olbrzym - 1 dodatkowa karta i to ze gdy przeciwnik ma wiekszy miecz walczy sie tylko na kostkę. Pustelnik - wbudowany bojowy rumak :) Włóczęga - pięknie się pakuje na przyjaciołach.
Wszystkie trzy specjalne właściwości wikinga są świetne.
Pierwsza, pozwalająca automatycznie pokonywać przeciwników o mieczu do 4 włącznie, eliminuje wiele sytuacji, w których moglibyśmy stracić cenny punkt życia.
Druga, nie pozwalająca graczom atakować wikinga za pomocą magii, spędza sen z powiek wrogim nam magom
W końcu trzecia - topór i tarcza - dopełnia naszą komfortową sytuację. Zwróć uwagę jak niewiele postaci dostaje na starcie dwa przedmioty - większość zaczyna praktycznie z niczym.
Czytał Tomasz Knapik.
Wszystkie trzy specjalne właściwości wikinga są świetne. Pierwsza, pozwalająca automatycznie pokonywać przeciwników o mieczu do 4 włącznie, eliminuje wiele sytuacji, w których moglibyśmy stracić cenny punkt życia. Druga, nie pozwalająca graczom atakować wikinga za pomocą magii, spędza sen z powiek wrogim nam magom ;) W końcu trzecia - topór i tarcza - dopełnia naszą komfortową sytuację. Zwróć uwagę jak niewiele postaci dostaje na starcie dwa przedmioty - większość zaczyna praktycznie z niczym.
Druga, nie pozwalająca graczom atakować wikinga za pomocą magii, spędza sen z powiek wrogim nam magom
atakowanie za pomocą "magii" w magicznym mieczu nie oznacza chyba atakowania za pomocą zakleć/czarów (wnioskuję na podstawie analogii do MiMa gdzie atakowanie mocą to zupełnie inna rzecz niż rzucanie czarów), więc czy to jakaś dobra zdolność? Nie za bardzo i do tego do wykorzystania tylko przeciwko niektórym postaciom. Jak dla mnie wiking ze swoim zestawem zdolności jest postacią conajwyżej średnią.
FILMOŻERCY- wydania Blu-ray & DVD - promocje/dyskusje/recenzje
[quote]Druga, nie pozwalająca graczom atakować wikinga za pomocą magii, spędza sen z powiek wrogim nam magom [/quote] atakowanie za pomocą "magii" w magicznym mieczu nie oznacza chyba atakowania za pomocą zakleć/czarów (wnioskuję na podstawie analogii do MiMa gdzie atakowanie mocą to zupełnie inna rzecz niż rzucanie czarów), więc czy to jakaś dobra zdolność? Nie za bardzo i do tego do wykorzystania tylko przeciwko niektórym postaciom. Jak dla mnie wiking ze swoim zestawem zdolności jest postacią conajwyżej średnią.
Dokładnie. Ja również nie dopatruję się w nim rewelacji.
A przyglądał się może ktoś kiedyś dokładnie postaci Spryciarza? Bardzo podoba mi się jego skill z oswojeniem Bestii. Czekamy, aż natrafi się Wilkołak i dzięki skillowi do końca gry mamy +10 Miecza. Super sprawa.
Dokładnie. Ja również nie dopatruję się w nim rewelacji.
A przyglądał się może ktoś kiedyś dokładnie postaci Spryciarza? Bardzo podoba mi się jego skill z oswojeniem Bestii. Czekamy, aż natrafi się Wilkołak i dzięki skillowi do końca gry mamy +10 Miecza. Super sprawa.
Loki pisze:Taa...tylko że można z tego korzystać wyłącznie raz podczas całej rozgrywki(można oswoić tylko jedną), żaden pożytek.
Z tego co pamiętam to nie jest tam napisane że możesz użyć oswojonej bestii w jednej walce tylko przez cały czas a jak stracisz no to życie jest brutalne ale podpakowany już jesteś więc nie ma zbytniego problemu
[quote="Loki"]Taa...tylko że można z tego korzystać wyłącznie raz podczas całej rozgrywki(można oswoić tylko jedną), żaden pożytek.[/quote]
Z tego co pamiętam to nie jest tam napisane że możesz użyć oswojonej bestii w jednej walce tylko przez cały czas a jak stracisz no to życie jest brutalne ale podpakowany już jesteś więc nie ma zbytniego problemu
1. Demon Zła - sentyment wielki, od początku moje wcielenie w MM ^^
2. Yildun - przyjemniaczek, ciekawe zdolności i ma charakter
3. Szalona Dama - jedna z niewielu kobiet i do tego szalona, czego chcieć więcej ??
The fish doesn't think.
The fish is mute.
Expressionless.
The fish doesn't think,
Because the fish knows
Everything.
1. Demon Zła - sentyment wielki, od początku moje wcielenie w MM ^^ 2. Yildun - przyjemniaczek, ciekawe zdolności i ma charakter 3. Szalona Dama - jedna z niewielu kobiet i do tego szalona, czego chcieć więcej ??
Grałem tylko nim i ewentualnie Czarodziejem. Powiem, że karta Krasnoluda dorobiła się koszulki (jako jedyna w zestawie) jako że ją tak strasznie zgrałem. Może ma ktoś nówkę?
ja skromnie bo tylko jedna:
KRASNOLUD
Grałem tylko nim i ewentualnie Czarodziejem. Powiem, że karta Krasnoluda dorobiła się koszulki (jako jedyna w zestawie) jako że ją tak strasznie zgrałem. Może ma ktoś nówkę?
Duszodręczyciel pisze:Grałem tylko nim i ewentualnie Czarodziejem. Powiem, że karta Krasnoluda dorobiła się koszulki (jako jedyna w zestawie) jako że ją tak strasznie zgrałem. Może ma ktoś nówkę?
Też lubię Krasnoluda i Czarodzieja. A niejako w odpowiedzi na twoje pytanie powiem tyle, że u mnie Krasnolud tez jest, niestety, najbardziej zniszczoną Postacią
[quote="Duszodręczyciel"]Grałem tylko nim i ewentualnie Czarodziejem. Powiem, że karta Krasnoluda dorobiła się koszulki (jako jedyna w zestawie) jako że ją tak strasznie zgrałem. Może ma ktoś nówkę?[/quote] Też lubię Krasnoluda i Czarodzieja. A niejako w odpowiedzi na twoje pytanie powiem tyle, że u mnie Krasnolud tez jest, niestety, najbardziej zniszczoną Postacią :)
A co sądzicie o Postaci Księcia De Belial?
Acha i pytanko ode mnie, gracie według zasad przyjętych w temacie o nowych regułach i poprawkach? głównie chodzi mi o obniżanie współczynnika do min.1 a nie do wartości początkowej.. w tym systemie Rycerz Światła robi się naprawdę dobrym kosiarzem.
The fish doesn't think.
The fish is mute.
Expressionless.
The fish doesn't think,
Because the fish knows
Everything.
A co sądzicie o Postaci Księcia De Belial? Acha i pytanko ode mnie, gracie według zasad przyjętych w temacie o nowych regułach i poprawkach? głównie chodzi mi o obniżanie współczynnika do min.1 a nie do wartości początkowej.. w tym systemie Rycerz Światła robi się naprawdę dobrym kosiarzem.