pozdrawiam
Czy ktoś jeszcze gra w starego MiMa?
-
-
no ja gram
wróciłem do tej gry po długim czasie i jest fajnie. Paru znajomych namówiłem. teraz jestem na etapie kompletowania i drukowania dodatków. w sumie moze powiedzcie co polecacie z dodatków autorskich? (NIE w klimacie WKO!) jesli potraktujecie to za offtop to wybaczie
ew. przeniescie to pytanie gdzies gdzie jest tego miejsce
pozdrawiam
pozdrawiam
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
• Lodowa Kraina - Posty: 3416
Polecam Ci wszystkie dodatki Gieferga, są bardzo dobre, w szczególności Przedpola Piekieł.
Ewentualnie możesz zajrzeć do mojej Lodowej Krainy z Zapomnianymi Pustkowiami, z tym że albo LK albo Morze Gieferga.
Polecam Ci dodatki czeskiego_ : Cmentarz i Krainę Umarłych, dodatek karciany LAS (chociaż stary i pełen bugów).
Niedługo ukarze się całkiem spora paczka dodatkowych Przygód mojego autorstwa, polecam zajrzeć do mojej twórczości w dodatkach nieukończonych.
Ciekawe są również: Karczemne Historie jako zbiór questów do wykonania, 4 Jeźdźcy Apokalipsy jako alternatywny sposób zakończenia gry oraz Pułapki tego samego autora.
No i oczywiście Sny Valdiego. Interesujący dodatek, aczkolwiek nowa wersja (mojego autorstwa) jest niemal gotowa, niedługo się ukarze jednak chwilowo brak mi weny by ukończyć te 5 kart i zrobić Poszukiwaczy.
Ewentualnie możesz zajrzeć do mojej Lodowej Krainy z Zapomnianymi Pustkowiami, z tym że albo LK albo Morze Gieferga.
Polecam Ci dodatki czeskiego_ : Cmentarz i Krainę Umarłych, dodatek karciany LAS (chociaż stary i pełen bugów).
Niedługo ukarze się całkiem spora paczka dodatkowych Przygód mojego autorstwa, polecam zajrzeć do mojej twórczości w dodatkach nieukończonych.
Ciekawe są również: Karczemne Historie jako zbiór questów do wykonania, 4 Jeźdźcy Apokalipsy jako alternatywny sposób zakończenia gry oraz Pułapki tego samego autora.
No i oczywiście Sny Valdiego. Interesujący dodatek, aczkolwiek nowa wersja (mojego autorstwa) jest niemal gotowa, niedługo się ukarze jednak chwilowo brak mi weny by ukończyć te 5 kart i zrobić Poszukiwaczy.
-
-
to wszystko jest na tej stronce co podałeś do mojego pytania o pirata? i czy to jest wersja od razu do druku czy trzeba przerabiac cos? fajnie, ze mozna sie dowiedziec czegos ciekawego. o Przedpolach piekieł wiedzialem. mam je u siebie na kompie (aktualnie niestety nie siedze na swoim) i są świetne. Fajne urozmaicenie. a pytanko do Ciebie jeszcze moze o postac 'gromada szczurów' pillowbookworma. gdzie bym mógł ową postać znaleźć?
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
-
-
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
-
-
ta strona to jest KOPALNIA dodatków!!!! nie wiem czy to Valdi ją prowadzi ale to brawa za ogarnięcie tego! co najfajniejsze dużo dodatków jest naprawde klimatycznych! wlasnie w klimacie starego dobrego MiMa. ehh... naprawde fajnie spotkać tak kreatywnych ludzi którzy grają w tą wspaniałą grę. aż się łezka w oku kręci 
- Artownik
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Wiedźmińskie Kobiety
• Worek Przygód - Posty: 3542
Ciekawa dyskusja mnie ominęła.
Ja wciąż w MiMa gram, fakt że przez ostatnie trzy miesiące nie robiłem nic związanego z MiMem, no i coraz ciężej zebrać się w grupie, ale mimo wszystko się kombinuje i jak tylko mogę, to gram.
W MM trochę grałem, ale prawdę powiedziawszy gra wypadała po prostu gorzej od MiMa (pomimo ciekawszej planszy głównej). Niby nie mam dodatków, tylko samą podstawkę, jednak z drugiej strony Gród to takie MiMowe Miasto, na Labirynt wszyscy narzekają, a Krypta jest nieco przegięta.
Mam nadzieję, że Misiek mnie tu wybawi z opresji z pomocą MM3K
Cieszę się, że TMiM istnieje i wzbudza zainteresowanie, ale grać w niego to mi się stanowczo nie chce.
Natomiast w inne planszówki to w ogóle nie gram. Gra się nie za często i szkoda marnować okazji na coś innego.
Ehh, szkoda że my MiMowcy tak rozrzuceni jesteśmy po Polsce. :?
Ja wciąż w MiMa gram, fakt że przez ostatnie trzy miesiące nie robiłem nic związanego z MiMem, no i coraz ciężej zebrać się w grupie, ale mimo wszystko się kombinuje i jak tylko mogę, to gram.
W MM trochę grałem, ale prawdę powiedziawszy gra wypadała po prostu gorzej od MiMa (pomimo ciekawszej planszy głównej). Niby nie mam dodatków, tylko samą podstawkę, jednak z drugiej strony Gród to takie MiMowe Miasto, na Labirynt wszyscy narzekają, a Krypta jest nieco przegięta.
Mam nadzieję, że Misiek mnie tu wybawi z opresji z pomocą MM3K
Cieszę się, że TMiM istnieje i wzbudza zainteresowanie, ale grać w niego to mi się stanowczo nie chce.
Natomiast w inne planszówki to w ogóle nie gram. Gra się nie za często i szkoda marnować okazji na coś innego.
Ehh, szkoda że my MiMowcy tak rozrzuceni jesteśmy po Polsce. :?
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Magiczne Kamienie - Posty: 1227