Któregoś dnia naszedł mnie pomysł na przeprowadzenie wśród forumowiczów takiej ankiety (choć nie w formie ankiety, jako że liczba opcji byłaby wtedy zbyt duża...), sprawdzającej popularność poszczególnych dodatków. Niech każdy chętny posiadacz TMiM'a wypisze tutaj dodatki autorskie, z jakimi gra. A kiedyś może zrobi się do tego jakiś zgrabny wykresik...
Więc zacznę może od siebie:
- Pergaminy (Bludgeon)
- Fobie (ernin)
- Wyzwanie (swoje)
- Dzicz (swoje)
- Przedpola Piekieł (Gieferg)
- karty Przygód z pierwszych arkuszy, jakie się pojawiły (ernin), jak również z "zabawy" na forum
- Smoki (Erestor) (świeżo wydrukowane i jeszcze niewycięte z arkuszy)
Któregoś dnia naszedł mnie pomysł na przeprowadzenie wśród forumowiczów takiej ankiety (choć nie w formie ankiety, jako że liczba opcji byłaby wtedy zbyt duża...), sprawdzającej popularność poszczególnych dodatków. Niech każdy chętny posiadacz TMiM'a wypisze tutaj dodatki autorskie, z jakimi gra. A kiedyś może zrobi się do tego jakiś zgrabny wykresik... ;)
Więc zacznę może od siebie: - Pergaminy (Bludgeon) - Fobie (ernin) - Wyzwanie (swoje) - Dzicz (swoje) - Przedpola Piekieł (Gieferg) - karty Przygód z pierwszych arkuszy, jakie się pojawiły (ernin), jak również z "zabawy" na forum - Smoki (Erestor) (świeżo wydrukowane i jeszcze niewycięte z arkuszy)
A ja gram z takimi na razie:
- Smoki (Erestor)
- Fobie (Erestor)
- Tarot (Erestor)
- karty Przygód z pierwszych arkuszy, jakie się pojawiły (ernin)
- Przedpola Piekieł (Gieferg), w sumie to nie wiem czy to liczyć bo grałem, ale na razie już nie gram z tym dodatkiem bo uznaliśmy że jest jednak trochę przesadzony pod względem trudności
- Ukryte Zdolności (Erestor)
- 32 Poszukiwaczy (Erestor)
- Miejsca (Erestor) czasami z tym gram, a czasami nie
Reszta czeka na Profesjonalny Wydruk Forumowy
Ostatnio zmieniony wtorek 30 mar 2010, 20:49 przez Erestor, łącznie zmieniany 1 raz.
Blog o nauce języka angielskiego: MeetEnglish
Wszystkie moje dodatki tutaj: OneDrive
A ja gram z takimi na razie: - Smoki (Erestor) - Fobie (Erestor) - Tarot (Erestor) - karty Przygód z pierwszych arkuszy, jakie się pojawiły (ernin) - Przedpola Piekieł (Gieferg), w sumie to nie wiem czy to liczyć bo grałem, ale na razie już nie gram z tym dodatkiem bo uznaliśmy że jest jednak trochę przesadzony pod względem trudności - Ukryte Zdolności (Erestor) - 32 Poszukiwaczy (Erestor) - Miejsca (Erestor) czasami z tym gram, a czasami nie
Groźne Podziemia (Kufir)
Przedpola Piekieł (Kufir)
Modyfikacje (Kufir) (wybrane punkty)
Smoki (Erestor)
Lękaj się Żniwiarza (Draugnimir)
oraz część kart (te które najbardziej mi się spodobały) z:
Religia i Złoto (Draugnimir)
Zbrojownia (Bludgeon)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Groźne Podziemia (Kufir) Przedpola Piekieł (Kufir) Modyfikacje (Kufir) (wybrane punkty) Smoki (Erestor) Lękaj się Żniwiarza (Draugnimir) oraz część kart (te które najbardziej mi się spodobały) z: Religia i Złoto (Draugnimir) Zbrojownia (Bludgeon) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Na dzień dzisiejszy gram z dodatkami:
Lękaj się Żniwiarza
Mikstury
Przedpola Piekieł
Religia i Złoto
Tarot
Fatum
W Kosmicznej Otchłani
Przygody
W kolejce do drukowania czekają: Dzicz, Plaga Insektów, Smoki, Duchy Pradawnych Smoków, Walka Dystansowa, Zbrojownia, Wyzwanie, Ukryte Zdolności, Groźniejsze Podziemia, niektóre z kart Nemomon'a, to dodatki, które także w niedługim czasie będą wprowadzone do gry.
A także dodatkowe karty Przygód, które razem z ktomaczas udostępnimy za kilka dni.
Na dzień dzisiejszy gram z dodatkami: Lękaj się Żniwiarza Mikstury Przedpola Piekieł Religia i Złoto Tarot Fatum W Kosmicznej Otchłani Przygody
W kolejce do drukowania czekają: Dzicz, Plaga Insektów, Smoki, Duchy Pradawnych Smoków, Walka Dystansowa, Zbrojownia, Wyzwanie, Ukryte Zdolności, Groźniejsze Podziemia, niektóre z kart Nemomon'a, to dodatki, które także w niedługim czasie będą wprowadzone do gry. A także dodatkowe karty Przygód, które razem z [b]ktomaczas[/b] udostępnimy za kilka dni.
Na razie również gram bez dodatków autorskich. Podyktowane to jest tylko i wyłącznie lenistwem, gdyż nie chce mi się drukować i kleić dziadostwa a wytwórnia Stava coś na razie stoi...
Na pewno będę chciał zagrać ze Smokami i Owadami oraz Wrogim Expasnionem, gdyż z zaprezentowanych dotychczas na forum, te najbardziej mnie urzekły.
EDIT
Aha, no i PP oczywiście. Zdecydowanie brakuje mi tego rozszerzenia w moich rozgrywkach w TMiMa.
Na razie również gram bez dodatków autorskich. Podyktowane to jest tylko i wyłącznie lenistwem, gdyż nie chce mi się drukować i kleić dziadostwa a wytwórnia Stava coś na razie stoi... Na pewno będę chciał zagrać ze Smokami i Owadami oraz Wrogim Expasnionem, gdyż z zaprezentowanych dotychczas na forum, te najbardziej mnie urzekły.
EDIT
Aha, no i PP oczywiście. Zdecydowanie brakuje mi tego rozszerzenia w moich rozgrywkach w TMiMa.
Dzicz(na razie bez Lordow i licznika)
Fatum(fajnie, choc czasem za fajnie)
karty_aro_kal - Karty Przygod
Lekaj_sie_Zniwiarza_Draugnimir - mini rozszerzenie
pergaminy_bludgeon(nikt zadnego nie dostal)
ponowna_wizyta_w_gospodzie - Nakladka na gospode(lepiej)
Przedpola_Piekiel_Kufir(dopiero wydrukowalem i dorzucilem)
Religia i Złoto (v2.0)
Runy
Smoki(30 SMokow powyzej Sily 8 odrzucilem bo za szybko zdychalismy:P, ale teraz chce je dorzucic i lepieij potasowac))
swiat dysku
tarot(bardzo ciekawe)
Udreka czarownika
wrogowie_arkusz1_ernin - Dodatkowe Karty Przygód
wyzwanie - Karty Wyzwan
Zadania_Czarownika - alternatywa
Znajome_Twarze_Draugnimir
Poszukiwacze_Gieferg - Dodatkowi Poszukiwacze
poszukiwacze_black_industries_t4_5
Żyję agresją, która przeradza się w wątpliwość.
(Konstruuję nowy dodatek do TMIM'a)
Zagralem z:
Dzicz(na razie bez Lordow i licznika) Fatum(fajnie, choc czasem za fajnie) karty_aro_kal - Karty Przygod Lekaj_sie_Zniwiarza_Draugnimir - mini rozszerzenie pergaminy_bludgeon(nikt zadnego nie dostal) ponowna_wizyta_w_gospodzie - Nakladka na gospode(lepiej) Przedpola_Piekiel_Kufir(dopiero wydrukowalem i dorzucilem) Religia i Złoto (v2.0) Runy Smoki(30 SMokow powyzej Sily 8 odrzucilem bo za szybko zdychalismy:P, ale teraz chce je dorzucic i lepieij potasowac)) swiat dysku tarot(bardzo ciekawe) Udreka czarownika wrogowie_arkusz1_ernin - Dodatkowe Karty Przygód wyzwanie - Karty Wyzwan Zadania_Czarownika - alternatywa Znajome_Twarze_Draugnimir Poszukiwacze_Gieferg - Dodatkowi Poszukiwacze poszukiwacze_black_industries_t4_5