Karta Tygodnia #1 - Załoga głazocisku
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24328
Karta Tygodnia #1 - Załoga głazocisku
Zapraszam do przeczytania tutaj: http://www.forum.galakta.pl/viewtopic.php?t=2074!
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- Draugnimir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• The Gauntlet PL
• The Wildland PL
• Umiejętności - Posty: 2089
Przejrzałem sobie dotychczas zaprezentowane cztery serie kart i, nie wiedząc za bardzo, gdzie taka uwaga będzie stosowna (przydałby się temat typu "Dyskusja ogólna"), postanowiłem ostatecznie umieścić ją na początku, czyli w temacie odsyłającym do pierwszych kart.
No więc, karty w Warhammerze Inwazji są sporych rozmiarów i mają bardzo ładne, klimatyczne grafiki... toteż przyszła mi do głowy następująca myśl: a gdyby zapożyczyć je ewentualnie na potrzeby jakiegoś autorskiego dodatku do TMiM'a...?
Sama gra wygląda zaś bardzo ciekawie - choć nie rozumiem do końca zasad, a na podstawie samych tylko kart i komentarzy do nich trudno je w pełni ogarnąć, wierzę, że nie są przesadnie skomplikowane. Do tego zaś dochodzi jeszcze wspomniana już przeze mnie atrakcyjna oprawa graficzna oraz ten unikalny klimat Warhammera FRP...
No więc, karty w Warhammerze Inwazji są sporych rozmiarów i mają bardzo ładne, klimatyczne grafiki... toteż przyszła mi do głowy następująca myśl: a gdyby zapożyczyć je ewentualnie na potrzeby jakiegoś autorskiego dodatku do TMiM'a...?
Sama gra wygląda zaś bardzo ciekawie - choć nie rozumiem do końca zasad, a na podstawie samych tylko kart i komentarzy do nich trudno je w pełni ogarnąć, wierzę, że nie są przesadnie skomplikowane. Do tego zaś dochodzi jeszcze wspomniana już przeze mnie atrakcyjna oprawa graficzna oraz ten unikalny klimat Warhammera FRP...
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24328
Instrukcja do ściągnięcia jest tutaj: http://www.galakta.pl/artykul_172.html
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!