Artykuł: Fantasy na dywanie, czyli "Magiczny Miecz"
- mriswith
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Losowanie Postaci
• Zamek Bestii - Posty: 1008
Artykuł: Fantasy na dywanie, czyli "Magiczny Miecz"
Ostatnio zmieniony poniedziałek 17 sty 2011, 17:10 przez mriswith, łącznie zmieniany 1 raz.
- Misiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Arena
• Bestia
• Pakiety Rozszerzające - Posty: 3374
Faktycznie w jednym się zgodzę. Większość znajomych zaczęła od lektury Tolkiena bądź MM przygodę z fantastyką. Sam artykuł napisany bez polotu :???: komu potrzebna informacja o Pułapce na Kamiennym Moście jeśli na oczy nie widział MM?Po lekturze ktoś kto nie miał kontaktu z takimi grami wciąż nie miałby o nich wiedzy.
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Magiczne Kamienie - Posty: 1227
A komentarz pod spodem:gry.onet.pl pisze:Niezapomniany klimat „Magicznego Miecza” sprawi, że wreszcie będziemy mogli na dłużej oderwać się od monitora i zatęsknimy do dni, kiedy więcej czasu spędzało się z innymi ludźmi niż nad klawiaturą.
No cóż, widać niektórzy nawet nie spróbują, ale przekonać się nie dadzą, szkoda...hek hek pisze:Najlepszy jest i tak Heroes of Might and Magic
Artykuł nie jest rewelacyjny, ale całkiem przyzwoicie opisuje grę. Poza tym fajnie, że czasem wspomną o planszówkach, szczególnie o tak starych grach.
- mriswith
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Losowanie Postaci
• Zamek Bestii - Posty: 1008
-
- Kontakt:
Całkowicie się z tobą zgadzam co do komentarza o heroes of might and magic widać że pisało je dziecko neostrady 8-[ , swoją drogą to dziwi mnie to że ludzie zamykają się tylko na np gry komputerowe sama lubie sobie pograc w heros V ale nie przeszkadza mi to żeby zagrać Magczny Miecz.Hellhound pisze:A komentarz pod spodem:gry.onet.pl pisze:Niezapomniany klimat „Magicznego Miecza” sprawi, że wreszcie będziemy mogli na dłużej oderwać się od monitora i zatęsknimy do dni, kiedy więcej czasu spędzało się z innymi ludźmi niż nad klawiaturą.No cóż, widać niektórzy nawet nie spróbują, ale przekonać się nie dadzą, szkoda...hek hek pisze:Najlepszy jest i tak Heroes of Might and Magic
Artykuł nie jest rewelacyjny, ale całkiem przyzwoicie opisuje grę. Poza tym fajnie, że czasem wspomną o planszówkach, szczególnie o tak starych grach.
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
- Ajwer
-
- Liu Mulan
-
- Kontakt:
ja nie kwestionuje tego że heros jest bardzo dobrą grąNemomon pisze:Nie chcę brzmieć jako ten złośliwy, ale akurat te dziecko neostrady na połowicznie rację. Do trzeciej części włącznie, razem z In The Wake of Gods, a zaczynając od King's Bounty HoMM są bardzo dobrą grą.
chodzi mi o to że do artykułu o MM taki komentarz wygląda co najmniej śmiesznie