Magiczny miecz online
-
-
widziałem na necie ze jest magia i miecz online a nie można by było zrobi magicznego miecza??
to wystarczy przerobic grafike i silnik. Słyszałem ze gdzie na tym forum jest osoba która zrobila silnik magii i miecza online. może mógłby pomóc coś takiego zrobic
to wystarczy przerobic grafike i silnik. Słyszałem ze gdzie na tym forum jest osoba która zrobila silnik magii i miecza online. może mógłby pomóc coś takiego zrobic
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13472
Hmm przerobić grafike to nie problem przerobić silnik to już gorzej, poza tym trza zrobić działania kart od nowa itp..lukash15 pisze:przerobic grafike i silnik.
Jak cos powstaje MM na PC może Cię zadowoli??
ps. temat przeniosłem do Działu o wersjach PC-towych gier.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Terk
-
Witam. Może nie jestem wyjątkowo dociekliwy, ale przeglądałem fora o MiM i MM na PC, czy jest jakaś sensowna wersja, w którą można grać online? Kiedyś była wersja Magi i Miecza via www, ale była ogromnie zbugowana (jest o niej nawet mowa na forum), czy ostatecznie powstało coś jeszcze tego typu? Otóż jak graliśmy z kumplem w tamtą grę, strasznie się irytowałem na błędy i kiedyś powiedziałem, że jak znajdę czas, to napiszę MiM via www i jak narazie mam trochę czasu, zacząłem pisać skrypty, tylko pytanie czy jest sens, czy naprawdę nikt nic takiego jeszcze nie zrobił (chodzi mi o coś w co się da grać normalnie, bez biegania z -17 pktami życia)? Jak ktoś czyta tego posta i robi sobie nadzieję, to chcę zaznaczyć, że po 1.niedługo szykują mi się wyjazdy i nie wiem czy uda się coś sensownego pokazać przed połową miesiąca, po 2.nie mam zamiaru robić wersji graficznej, dopóki wersja tekstowa nie będzie chodzić tak jak powinna. Z tego co czytałem, to parę osób byłoby chętnych, aby w coś takiego zagrać, więc jeśli nie ma jeszcze czegoś podobnego bez ogromnej ilości błędów, to będę czekał na ewentualnych beta-testerów.
- SeSim
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów (pomagier)
• Labirynt Magów (pomagier)
• Poszukiwacze - Posty: 6145
- Rogo
-
Odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: ja żadnej takiej nie widziałem 
Jedyne co to angielska wersja:
http://www.students.ncl.ac.uk/t.g.stree ... isman.html
Ale się różni od oryginału, a do tego oparta na grafikach itp. angielskiego wydania
Zaskocz mnie i stwórz grywalną wersję, bo póki co to nikt z tych pełnych zapału twórców nie skończył swojego dzieła
Jedyne co to angielska wersja:
http://www.students.ncl.ac.uk/t.g.stree ... isman.html
Ale się różni od oryginału, a do tego oparta na grafikach itp. angielskiego wydania
Zaskocz mnie i stwórz grywalną wersję, bo póki co to nikt z tych pełnych zapału twórców nie skończył swojego dzieła
Ja nawet nie mam Talismana.
- Rogo
-
Są retusze kart
Ale same wypisane teksty to już gorzej
Jeśli chodzi o Magiczny Miecz to o ile się nie mylę Misiek ma je w formie PSD, więc jak masz Photoshopa (a jak nie to ściągnij 30-dniową wersję trial) to możesz sobie stamtąd pokopiować (tylko się do niego uśmiechnij po to).
Ja nawet nie mam Talismana.
- Misiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Arena
• Bestia
• Pakiety Rozszerzające - Posty: 3374