Odkrywcy nowych swiatow
- Gamekeeper
-
Odkrywcy nowych swiatow
Poniewaz zajalem sie odswiezaniem gier encore itp. a prace nad Gwiezdnym Kupcem ustaly poniewaz musze zagrac w niego po nastu latach by miec swiezy wglad na zasady. Podjalem sie teraz Odkrywcow.
www.gamekeeper.offnet.pl/planszaodkrywcow.jpg
Plasza jest skonczona pozostal detal z zetonami ktore juz koncze.
Uwaga plik 12MB do druku !
www.gamekeeper.offnet.pl/planszaodkrywcow.jpg
Plasza jest skonczona pozostal detal z zetonami ktore juz koncze.
Uwaga plik 12MB do druku !
Ostatnio zmieniony czwartek 04 sty 2007, 00:12 przez Gamekeeper, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie traktujmy życia zbyt poważnie i tak nie wyjdziemy z niego żywi. A tak poza tym wynajmę anioła stróża na umowę-zlecenie.
- SeSim
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów (pomagier)
• Labirynt Magów (pomagier)
• Poszukiwacze - Posty: 6145
- Leviathan
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• 500 Kart Przygód
• Pieczara Kanibali
• Wyspy Przeznaczenia - Posty: 615
Odkrywcy to dla mnie osobiście NAJLEPSZA gra solo jaką kiedykolwiek wydano. Spędziłem nad nią niezliczoną ilość godzin i za każdym razem wspaniale się przy tym bawiłem.
Każda wyprawa jest inna i zawsze przydarza się coś nowego. Nie ma lepszej kobinacji paragrafówki z planszówką.
[-X
Każda wyprawa jest inna i zawsze przydarza się coś nowego. Nie ma lepszej kobinacji paragrafówki z planszówką.
[-X
"A son seul aspect n'est-on pas terrasse?
Nul n'est assez hardi pour l'exciter"
Job 40:28
- MAXtoon
-
Również mam odkrywców, niestety pełno elementów brakuje, ale nadal w ferworze poszukiwań ![smiling face with open mouth and smiling... :]](./images/smilies/emojione/1f604.svg)
Punk is dead.I' m fuckin Zombie.
Moderator nie nabija postów-moderator ma wiele do przekazania
Moderator nie myli się-moderator ma inne zdanie
Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami-wychodzi z przekonaniami moderatora
- Diamon Frey
-
- MAXtoon
-
Ostatnio był NOWY! Też uwierzyć nie mogłem, zapraszam do działu ciekawe oferty allegro w Targowisku, chyba mój ostatni post, dawno juz po aukcji, ale w ramach ciekawostkichmiel pisze:Jakby tak jakiś MiM zafoliowany się trafił to by dopiero było coś
Punk is dead.I' m fuckin Zombie.
- Leviathan
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• 500 Kart Przygód
• Pieczara Kanibali
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Władca Podziemi - Posty: 134
nawiasem mówiąc, warto poprawić całą grę - nie tylko stronę graficzną.
Dawno nie grałem (nie mam już niestety :< ale z tego, co pamiętam, gra robiła się nudna - powtarzające się spotkania/paragrafy to chyba było normą. Może ktoś by się tego podjął? Podejrzewam, że wyobraźni nie zabraknie;)
PS. Ma ktoś może kompletne skany tej gry? Grać już raczej nie będę, ale z chęcią bym sobie trochę ję przypomniał
Dawno nie grałem (nie mam już niestety :< ale z tego, co pamiętam, gra robiła się nudna - powtarzające się spotkania/paragrafy to chyba było normą. Może ktoś by się tego podjął? Podejrzewam, że wyobraźni nie zabraknie;)
PS. Ma ktoś może kompletne skany tej gry? Grać już raczej nie będę, ale z chęcią bym sobie trochę ję przypomniał
- Leviathan
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• 500 Kart Przygód
• Pieczara Kanibali
To nie jest głupi pomysł. Swego czasu, kiedy pisałem gry paragrafowe myślałem i nad tym żeby rozbudować Odkrywców, ale jakoś nigdy się za to ostatecznie nie zabrałem.NoWay pisze:nawiasem mówiąc, warto poprawić całą grę - nie tylko stronę graficzną.
Można to w sumie zrobić..
"A son seul aspect n'est-on pas terrasse?
- Katiusha
-
A ma, tylko że tak bez ani cześć ani pocałuj mnie w /cenzura przy pierwszym poście tylko odrazu czy "ktoś ma, czy ktoś da" (bez skojarzeńroxonn pisze:Czy ma ktoś zeskanowane albo retuszowane żetony do odkrywców nowych światów?
Łap:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niej w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
-
-
Skoro do dobrej zabawy i serdecznie prosisz, to nie moge odmówić. 
http://rapidshare.com/files/210298028/i ... a.rar.html
lub
http://www.sendspace.pl/file/G9Z2wlgG/
http://rapidshare.com/files/210298028/i ... a.rar.html
lub
http://www.sendspace.pl/file/G9Z2wlgG/
Ostatnio zmieniony wtorek 17 mar 2009, 15:28 przez Katiusha, łącznie zmieniany 3 razy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niej w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
-
-
-
Uploadowałam od nowa Instrukcje, ale tym razem na RapidShare.de, bo RapidShare.com od jakiegoś czasu znowu w kulki leci i robi problemy różne z plikami.
Może na .de będzie lepiej.
Na dole strony w tabelce kliknąć Free i poczekać trzeba po tym aż sekundnik zejdzie do zera, wpisać kod i można pobierać plik.
To dla tych, co mają zamiar napisać "A jak to pobrać?" lub "Nie działa!!"...
Może na .de będzie lepiej.
Na dole strony w tabelce kliknąć Free i poczekać trzeba po tym aż sekundnik zejdzie do zera, wpisać kod i można pobierać plik.
To dla tych, co mają zamiar napisać "A jak to pobrać?" lub "Nie działa!!"...
- Katiusha
-
Jedzie mi po oku czołg? Taki malutki? :---)sinhiz pisze:Kiedyś miałem całą grę ale niestety w instrukcja się nie ostała
A co to za boom na tą gre, a właściwie na instrukcje samą? Pewno "gdzieś" niedaleko wyżej ↑↑↑ pare postów da się zassać tylko brak instrukcji do niej?...
Uploadowałam znowu, link powinien być już czynny.
- Misiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Arena
• Bestia
• Pakiety Rozszerzające - Posty: 3374
-
-
Po pierwsze to witam wszystkich miłośników planszówek :mrgreen:
Trochę mi głupio, ponieważ jest to mój pierwszy post i od razu prośba :oops:
Nie mogę dorwać się do instrukcji tej wspaniałej gry. Oczywiście posiadam (a raczej posiadałem) oryginał, ale przepadł wśród znajomych. Teraz mam ściągnięty skan, ale jest on w kiepskiej jakości. Z żetonami nie ma problemów, ale instrukcję ledwo da się czytać.
I w związku z tym prośba: Czy ktoś (Katiusha?) mógłby wysłać mi instrukcję na maila lub uploadować gdzieś skąd można by ją pobrać?
Z góry dzięki =;
Trochę mi głupio, ponieważ jest to mój pierwszy post i od razu prośba :oops:
Nie mogę dorwać się do instrukcji tej wspaniałej gry. Oczywiście posiadam (a raczej posiadałem) oryginał, ale przepadł wśród znajomych. Teraz mam ściągnięty skan, ale jest on w kiepskiej jakości. Z żetonami nie ma problemów, ale instrukcję ledwo da się czytać.
I w związku z tym prośba: Czy ktoś (Katiusha?) mógłby wysłać mi instrukcję na maila lub uploadować gdzieś skąd można by ją pobrać?
Z góry dzięki =;