Miałbym ogromną prośbę do kogoś kto posiada Magiczny Miecz planszę główną i dodatek "Gród", skaner oraz instrukcje do owych gier. Otóż jak można się domyślić - instrukcje te zapodziały mi się gdzieś niestety
Dzięki z góry i pozdrawiam
KoCuR
Chcesz spis wszystkich kart?Valdi pisze:Hmmm "mojak" masz może posegregowaną MM bo potrzebuje plik txt z wypisanymi dodatkami i co zawierały?
Moj pierwszy post, witam serdecznie i od razu zaczynam z konkretami.
W zwiazku z tym, ze posiadam wszystkie dodatki poza Magia, w przeciagu paru dni (tygodni?) postaram sie zrobic kompilacje instrukcji w formacie PDF. Rozumiem, ze Valdi z checia umiesci ja na stronce.
PPS: W wersji niemieckiej zauważyłem parę byków na Twoje stronie. Pewnie jakieś tłumaczenie automatyczne ("Ander ein Plattenspiel" ... bardziej się z gramofonem kojarzyPisze w paru postach tak żeby wszyscy (nowi użytkownicy forum to widzieli).
Magiczny Miecz Jest już posegregowany i zeskanowany.
Czyli dostępny umnie na stronce.
mam nadzieje że Zwolennicy Magicznego miecza docenią wkład wniesiony przez osoby które poświęciły dużo swojego czasu aby posegregować Magiczny Miecz.
Pozdrawiam Valdi
Link do odpowiedniego tematubert04 pisze:PPS: W wersji niemieckiej zauważyłem parę byków na Twoje stronie (...) Jak chcesz, mogę coś poprawić, ale na razie chyba nie rozbudowujesz tej sekcji...