CoolKon 2008 ODWOŁANY!!! co z tym robimy??
-
-
CoolKon 2008 ODWOŁANY!!! co z tym robimy??
tak nie może być coś trzeba z tym zrobić. ja tu miałem zamiar pierwszy raz pojechac na ten konwent a tu mi do usuwają. co z tym faktem robimy ?? moze jednak spróbujemy cos zorganizować we wrocławiu chętnie bym sobie pograł:PP
chciałbym sie jeszcze dowiedzieć dlaczego to nie wypaliło
czy mało osób przygotowawczych czy mało ludzi bo sie nie orientuje miałem jechać pierwszy raz?
chciałbym sie jeszcze dowiedzieć dlaczego to nie wypaliło
czy mało osób przygotowawczych czy mało ludzi bo sie nie orientuje miałem jechać pierwszy raz?
- Katiusha
-
lukash15,
Hmmm, a z skąd masz takie info? Jakaś stronka czy coś innego?
Jeśli tak jest na serio, to troche nieciekawie, bo też miałam zamiar tam zajrzeć. :doubt:
Hmmm, a z skąd masz takie info? Jakaś stronka czy coś innego?
Jeśli tak jest na serio, to troche nieciekawie, bo też miałam zamiar tam zajrzeć. :doubt:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niej w dniu jutrzejszym, ani w każdym innym terminie. Ponadto autorka zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13472
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- kilof
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Runy - Posty: 242
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Bestiariusz
• Kurhan
• Świątynia - Posty: 1031
kilof, ostatnio lekko forum się ruszyło z jesiennego letargu, to może coś na forum zorganizuj? Nie będzie to to samo co na Coolkonie co prawda (i żałuję cholernie, bo nie miałem na poprzednim nawet okazji z tobą zagrać), ale jak już masz jakąś konkretną nagrodę, to co ma się zmarnować. A ludziska lubią nagrody, więc uczestników byś znalazł.
- Oley
-
niezmiernie milo mi ze poruszyla Was kwestia odwolania Coolkonu
niestety jako jeden z najblizszych wspolpracownikow Borga i Tompalucha musze potwierdzic to ze CK nie bedzie w tym roku
co nie oznacza ze juz NIGDY go nie bedzie :badgrin: ale nie o tym mowa
chcialem za pare dni napisac o swoim pomysle, ale jak sie zastanawiacie juz teraz to napisze wstepnie
Planuje zorganizowanie jednodniowego (max 2, ale to b. malo prawdopodobne) Zlotu Magia i Mieczem w jakims Wroclawskim lokalu, klubie RPG lub na pobliskim (terminowo i geograficznie) konwencie (Pyrkon?)
Niestety tyle tylko moge zaoferowac, ale chce by MiM-em mialy kontynuacje.
Musze rozwazyc wszelkie za i przeciw, ale chce ogarnac Turniej i zrobic cos w tamtym terminie.
Niestety nie moge zagwarantowac nagrod gdyz nigdy sam ich nie sponsorowalem praktycznie, ale postaram sie zrobic ile wlezie w tej materii. Wiele zalezy od paru rozmow, a juz sytuacja zdazyla sie mocno pokomplikowac od momentu odwolania CK
Chyba ze zrobie wjazd 5-10 pln i z tego nagrody.
Pomyslcie ze bylaby to pierwsza okazja do Zlotu stricte forumowego lub opierajacego sie na czlonkach forum, bo niestety do tej pory, pomimo coraz wiekszej ekipy forumowej, to czlonkami turnieju byli w zdecydowanej wiekszosci 'przechodnie' ktorzy chcieli zmierzyc sie w MiMa z senstymentu.
Ktos do pomocy?
Oczywiscie jesli tylko okaze sie ze CK powraca lub ze ekipa CK robi co innego to MiMem idzie za nimi.
Pozdrawiam
niestety jako jeden z najblizszych wspolpracownikow Borga i Tompalucha musze potwierdzic to ze CK nie bedzie w tym roku
co nie oznacza ze juz NIGDY go nie bedzie :badgrin: ale nie o tym mowa
chcialem za pare dni napisac o swoim pomysle, ale jak sie zastanawiacie juz teraz to napisze wstepnie
Planuje zorganizowanie jednodniowego (max 2, ale to b. malo prawdopodobne) Zlotu Magia i Mieczem w jakims Wroclawskim lokalu, klubie RPG lub na pobliskim (terminowo i geograficznie) konwencie (Pyrkon?)
Niestety tyle tylko moge zaoferowac, ale chce by MiM-em mialy kontynuacje.
Musze rozwazyc wszelkie za i przeciw, ale chce ogarnac Turniej i zrobic cos w tamtym terminie.
Niestety nie moge zagwarantowac nagrod gdyz nigdy sam ich nie sponsorowalem praktycznie, ale postaram sie zrobic ile wlezie w tej materii. Wiele zalezy od paru rozmow, a juz sytuacja zdazyla sie mocno pokomplikowac od momentu odwolania CK
Chyba ze zrobie wjazd 5-10 pln i z tego nagrody.
Pomyslcie ze bylaby to pierwsza okazja do Zlotu stricte forumowego lub opierajacego sie na czlonkach forum, bo niestety do tej pory, pomimo coraz wiekszej ekipy forumowej, to czlonkami turnieju byli w zdecydowanej wiekszosci 'przechodnie' ktorzy chcieli zmierzyc sie w MiMa z senstymentu.
Ktos do pomocy?
Oczywiscie jesli tylko okaze sie ze CK powraca lub ze ekipa CK robi co innego to MiMem idzie za nimi.
Pozdrawiam