Sorka faktycznie bład w kodzie strony, po odświeżeniu powinno już działać.
Przy okazji Do każdego autora dodatku, jezeli ktoś mi podesłał / zrobił jakiś dodatek, a go nie zamieściłem na www to prosze o kontakt widocznie gdzieś go przeoczyłem.
EDIT:
11 Marca 2007
Zmiany na stronie:
Zamieściłem:
- Retuszowane pliki Magicznego Miecza (podstawki) itson'a
- Retuszowane pliki Magi i Miecz (Podstawki i WKO) Windiego
- Dodatki Autorskie: Asaroth, Kraina Snu
- Dodatki z dawnych Lat: Asaroth, Morze,
(Aby otrzymać Hasło do plików oryginalnych trzeba spełnić 2 warunki, dla ludzi z forum myśle że to nie będą surowe warunki:
1. Włożyć wkład w świat Magii i Miecza, (Magicznego Miecza) w jakikolwiek sposób.
2. Wysłać Wiadomości email do mnie z prośbą o pass do danego archiwum, oczywiście podpisując sie żebym wiedział kto chce.
To ograniczenie wprowadziłem żeby ceny MiM i MM nie poszły w dół z powodu tego że retusze są dostępne na www.
Zapowiadane Zmiany:
- zamieszczenie kompletywnych retuszy Windiego.
- zamieszczenie surowych skanów MiM - do końca nie wiadomo czy je zamieszczę

.
EDIT:
17 Marca 2007
Jako że dużo ludzi do mnie pisze którzy w ogóle nie udzielają sie na forum, informuje że dodatki są dostępne dal ludzi którzy coś zrobili, lub mają powyżej 9 poziomu na tym forum. Dlaczego? bo inaczej za miesiąc zobaczymy je jak jakiś 20 postowiec je sprzedaje na allegro.
Pozdrawiam Valdi
EDIT:
25 Maja 2007
od 17 Marca, jak ktos pisał do mnie o udostepnienie retuszy dostawał poniższą odpowiedź (powód podany powyżej)
Niestety retusze skanów zamieszczone na stronie są dostępne tylko i wyłącznie dla osób które włożyły wkład w rozwój Świata Magii i Miecza, należą do nich autorzy dodatków jak i osoby które czynnie biorą udział w rozmowach na forum. Rozumiem że zakup oryginalnej gry jest sporym wydatkiem, ale gra nie odbiega znacząco cenowo od innych gier aktualnie wydawanych pomimo jej wieku. Grę podstawową można nabyć za 150zł. Niestety z doświadczenia wiemy że gdyby udostępniać skany wszystkim prędzej czy później pojawiły by sie one w sprzedaży, co by spowodowało znaczny spadek zainteresowania grą. Zapraszam do czynnego brania udziały w dyskusjach na forum, a po przekroczeniu 9-tego poziomu nie będzie problemu z otrzymaniem haseł.
Niestety nie zdało to egzaminu, przykładem jest
zbynu, Także informuje owszem będę udostępniał retusze ale tylko wtedy jak treść merytoryczna wypowiedzi użytkownika będzie wskazywała na to że naprawdę chce on sie pokazać z najlepszej strony, a nie wtedy kiedy 60% postów można uznać jako Spam.
Pozdrawiam Vadi
Sorka faktycznie bład w kodzie strony, po odświeżeniu powinno już działać.
Przy okazji Do każdego autora dodatku, jezeli ktoś mi podesłał / zrobił jakiś dodatek, a go nie zamieściłem na www to prosze o kontakt widocznie gdzieś go przeoczyłem.
[b]EDIT:
11 Marca 2007[/b]
Zmiany na stronie:
Zamieściłem:
- Retuszowane pliki Magicznego Miecza (podstawki) itson'a
- Retuszowane pliki Magi i Miecz (Podstawki i WKO) Windiego
- Dodatki Autorskie: Asaroth, Kraina Snu
- Dodatki z dawnych Lat: Asaroth, Morze,
(Aby otrzymać Hasło do plików oryginalnych trzeba spełnić 2 warunki, dla ludzi z forum myśle że to nie będą surowe warunki:
1. Włożyć wkład w świat Magii i Miecza, (Magicznego Miecza) w jakikolwiek sposób.
2. Wysłać Wiadomości email do mnie z prośbą o pass do danego archiwum, oczywiście podpisując sie żebym wiedział kto chce.
To ograniczenie wprowadziłem żeby ceny MiM i MM nie poszły w dół z powodu tego że retusze są dostępne na www.
Zapowiadane Zmiany:
- zamieszczenie kompletywnych retuszy Windiego.
- zamieszczenie surowych skanów MiM - do końca nie wiadomo czy je zamieszczę :).
[b]EDIT:
17 Marca 2007[/b]
Jako że dużo ludzi do mnie pisze którzy w ogóle nie udzielają sie na forum, informuje że dodatki są dostępne dal ludzi którzy coś zrobili, lub mają powyżej 9 poziomu na tym forum. Dlaczego? bo inaczej za miesiąc zobaczymy je jak jakiś 20 postowiec je sprzedaje na allegro.
Pozdrawiam Valdi
[b]EDIT:
25 Maja 2007[/b]
od 17 Marca, jak ktos pisał do mnie o udostepnienie retuszy dostawał poniższą odpowiedź (powód podany powyżej)
[i]Niestety retusze skanów zamieszczone na stronie są dostępne tylko i wyłącznie dla osób które włożyły wkład w rozwój Świata Magii i Miecza, należą do nich autorzy dodatków jak i osoby które czynnie biorą udział w rozmowach na forum. Rozumiem że zakup oryginalnej gry jest sporym wydatkiem, ale gra nie odbiega znacząco cenowo od innych gier aktualnie wydawanych pomimo jej wieku. Grę podstawową można nabyć za 150zł. Niestety z doświadczenia wiemy że gdyby udostępniać skany wszystkim prędzej czy później pojawiły by sie one w sprzedaży, co by spowodowało znaczny spadek zainteresowania grą. Zapraszam do czynnego brania udziały w dyskusjach na forum, a po przekroczeniu 9-tego poziomu nie będzie problemu z otrzymaniem haseł.
[/i]
Niestety nie zdało to egzaminu, przykładem jest [b]zbynu[/b], Także informuje owszem będę udostępniał retusze ale tylko wtedy jak treść merytoryczna wypowiedzi użytkownika będzie wskazywała na to że naprawdę chce on sie pokazać z najlepszej strony, a nie wtedy kiedy 60% postów można uznać jako Spam.
Pozdrawiam Vadi