Mam takie drobne pytanie [ hah drobne ]
Mogę kupić Miasto edycje I-sza.
Czym się różni Miasto edycja I-sza od Miasta edycji II-giej ?
Posiadam podstawke II , czy ma to jakiś wpływ na rozgrywkę ?
Thank you in advance.
Mam takie drobne pytanie [ hah drobne ;) ] Mogę kupić Miasto edycje I-sza. Czym się różni Miasto edycja I-sza od Miasta edycji II-giej ? Posiadam podstawke II , czy ma to jakiś wpływ na rozgrywkę ?
I dział do Targowiska ech. Jak ja uwielbiam bałagan na forum...
W targowisku już jest post od plt o kupnie tu PoKrAk wyjaśnił co i jak. a Temat o Edycjach już był na forum.
*Zamknięte
Ostatnio zmieniony niedziela 25 mar 2007, 10:20 przez MAXtoon, łącznie zmieniany 2 razy.
Punk is dead.I' m fuckin Zombie.
Moderator nie nabija postów-moderator ma wiele do przekazania
Moderator nie myli się-moderator ma inne zdanie
Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami-wychodzi z przekonaniami moderatora
I dział do Targowiska ech. Jak ja uwielbiam bałagan na forum... :/
[color=red]W targowisku już jest post od plt o kupnie tu PoKrAk wyjaśnił co i jak. a Temat o Edycjach już był na forum. *Zamknięte[/color]
Jest drobna różnica - pierwsza edycja ma czerwony spód, jedna z kolejnych zielony. Tak mi się wydaje, bo widziałem 2 rodzaje. Ale nie wiem, który do jakiej należał edycji, jeśli są 2 edycje to jest tak jak mówię, chyba, że część nakładu jednej edycji była w jednym kolorze inna w drugim .
Jest drobna różnica - pierwsza edycja ma czerwony spód, jedna z kolejnych zielony. Tak mi się wydaje, bo widziałem 2 rodzaje. Ale nie wiem, który do jakiej należał edycji, jeśli są 2 edycje to jest tak jak mówię, chyba, że część nakładu jednej edycji była w jednym kolorze inna w drugim :P.