2nd?
- gural
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Bestiariusz
• Kurhan
• Świątynia - Posty: 1031
2nd?
Ostatnio grałem po dłuższej abstynencji z kolesiem w planszówki i w końcu mi pokazał swojego MiMa. Kupił go po baaardzo atrakcyjnej cenie od znajomego. Rzeczy w tym, że jego plansza (ma MiM 2nd jak zakładam ze względu na tekturkowe karty i niepuzlową planszę) ma tył pomarańczowy, co mnie zaciekawiło bardzo, bo dotychczas widziałem i słyszałem o planszach z 2nd z nibieskim (granatowym) tyłem. Wie ktoś coś o tym? Czy to jakiś dodruk, czy cóś?
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13276
Też widziałem kiedyś podobny egzemplarz widocznie drukowali na wszystkim co było ale chyba niema co sie rozpisywać na temat dodruków w końcu to każda firma stosuje.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- gural
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Bestiariusz
• Kurhan
- gural
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Bestiariusz
• Kurhan
- Michael
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Poszukiwacze z Talismana
• Zbrojownia Szalonego Gnoma - Posty: 613
Ja za to mam większość tyłów od Poszukiwaczy czerwonych z białym napisem i całą resztą , kilka jednak jest z czerwonym tyłem i żółtymi napisami
EDIT
Sprawdziłem , okazało się że jest na odwrót , wszyscy mają czerwone tyły z żółtymi napisami zaś jeden jest z białymi
EDIT
Sprawdziłem , okazało się że jest na odwrót , wszyscy mają czerwone tyły z żółtymi napisami zaś jeden jest z białymi
Ostatnio zmieniony czwartek 22 lut 2007, 13:42 przez Michael, łącznie zmieniany 1 raz.
Given the choice - whether to rule a corrupt and failing empire, or to challenge the Fates for another throw, a better throw against one's destiny - what was to do?
- MAXtoon
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Kraina Snu
• Kraina Umarłych
• Puszcza - Posty: 630
- zbynu
-
- Kontakt:
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13276
Rozmowa na temat Edycji
Zapraszam do zapoznania sie z powyższą rozmową i tematem który zamieściłem, użyłem opcji szukaj, a chyba nie tylko Moderator ją ma.
Temat zamknięty kontynuacja w w/w temacie.
Zapraszam do zapoznania sie z powyższą rozmową i tematem który zamieściłem, użyłem opcji szukaj, a chyba nie tylko Moderator ją ma.
Temat zamknięty kontynuacja w w/w temacie.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.