No to let's go
1. Bankier (autor: Leviathan) - 11 p. - fajna, klimatyczna postać, aż się chce tym gostkiem zagrać
2. Cybermag (autor: pillowbookworm) - 10 p. - ciekawe zdolności no i jest to postać do najlepszego moim zdaniem dodatku do MiMa
3. Skaven (autor: Grajki) - 9 p. - udany debiut nowego usera
4. Pirat (autor: gural) - 8 p. - początkowo nie był za ciekawy ale całkiem nieźle wyewoluował.
5. Paladyn (autor: Isztwan) - 7 p. - całkiem dobra byłaby to postać, gdyby nie fakt, że bardzo podobna do wcześniej na forum publikowanego Krzyżowca, gdyby nie to i ta jego profesja która niezbyt mi przypadła do gustu byłby pewnie trochę wyżej.
6. Paladyn (autor: nillu) - 6 p. - kolejny Paladyn, postać w porządku ale bez rewelacji.
7. Górski Olbrzym (autor: mriswith) - 5 p. - słabiutki coś w walce ten olbrzym
8. Handlarka Czarami (autor: Padre) - 4 p. - niby postać z pomysłem, ale jak dla mnie z chybionym.
9. Golem (autor: Czeski_) - 3 p. - nie lubię postaci w stylu "nic nie możesz i nic nie potrafisz"
10. Kabalista (autor: RasdSaris) - 2 p. - fatalna grafika psuje ogólne wrażenie, a zdolności jakieś pokręcone (poza tym nie znam się na tym i nie wiem jak się ma ta nazwa postaci do zdolności )
11. Psioniczka (autor: Tomoe) - 1 p. zmarnowany potencjał, a postać nie wiedzieć czemu brutalnie okaleczona ...