Budowniczy Mostów pisze: ↑niedziela 06 kwie 2025, 12:20
Wpisowe na dwie sale konferencyjne, zaplecze kuchenne i dookólną infrastrukturę: 40 zł. Przy 25 uczestnikach pokryjemy całość, jeśli frekwencja nie dopisze, trudno — moje ryzyko
Pokoje do dyspozycji:
• 1 pok. dwuosobowy (dwa osobne łóżka, łazienka w pokoju)
• 7 pok. jednoosobowych (pojedyncze łóżko, łazienka w korytarzu)
oraz
• 1 pok. dwuosobowy w tzw. apartamencie (łóżko małżeńskie, wspólna łazienka z dwoma pokojami niżej)
• 2 pok. jednoosobowe w tzw. apartamencie (pojedyncze łóżko, wspólna łazienka z pokojem wyżej)
Gdyby potrzeba było więcej miejsc, do pokoi jednoosobowych można wstawić dodatkowe łóżka:
• 5 dostawek (łazienka w korytarzu)
Razem jest 18 miejsc. Dwie doby (pt-nd) to koszt 140 zł. To nie hotel, lecz budynek badawczy, więc organizację ogarniam sam, a na koniec mam się rozliczyć. Proszę więc o wyrozumiałość i minimum kombinowania z pojedynczymi noclegami!
Żeby zapisać się na pokój, proszę o przelew zaliczki w wys. minimum 70 zł. To, czy zaliczka zostanie zwrócona, okaże się w trakcie Zjazdu, kiedy zobaczymy, ile nas się zebrało (żebym, jak przyjdzie do rozliczenia, nie popłynął za puste pokoje). Oczywiście zakładam, że będziemy wszyscy. Pytania o numer konta piszcie na priv. Jak macie jakieś inne pytania, też piszcie. W razie wyczerpania się miejsc decyduje kolejność przelewów. Najlepiej przelać zaliczkę przed 6 czerwca, wtedy mogę jeszcze jakoś moderować ilość zamawianych pokoi (żeby nie brać za dużo). Potem, gdy z początkiem lipca zacznie się sezon urlopowy, może być ciężko z załatwieniem czegoś na uczelni.
Dodano po 11 minutach 4 sekundach:
PS. 10 minut minęło i już mi wytknięto brak precyzji... 1 zaliczka = 1 miejsce. Jak potrzebny jest pokój dwuosobowy lub łóżko małżeńskie to poproszę 2 zaliczki.
PPS. Blik na numer telefonu może być, tylko potwierdźcie SMS-em, że wysłany.
Budowniczy Mostów pisze: ↑piątek 21 mar 2025, 19:18
Mam konstruktywną propozycję na czas klarowania się szczegółów Zjazdu:
1-3 sierpnia, Obserwatorium Astronomiczno-Geodezyjne Politechniki Warszawskiej. Józefosław pod Warszawą (ul. Ogrodowa 2, 05-500 Piaseczno).
Z warszawskiego Dworca Centralnego dobry dojazd. Metrem, potem autobusem. Trudno nie trafić, cały przejazd kosztuje chyba jakieś 7 zł.
Obserwatorium wygląda tak: https://photos.app.goo.gl/Hn9b6rjGK1oMWWqM8
Są sale do gry, kuchnie do gotowania i pokoje do spania (pokoje z ręcznikami i pościelą). Byłem tam onegdaj z Orkiestrą i złego słowa nie powiem.
W pobliżu sklepy spożywcze, 10 min. piechotką zebrane w kupie wszystkie sklepy świata San Park Piaseczno
Jest już luty 2025, a ja nie widzę żadnej informacji na forum o zlocie w tym roku.
Kiedy i gdzie się spotykamy?
[quote="Budowniczy Mostów" post_id=206813 time=1743934848 user_id=11240] Wpisowe na dwie sale konferencyjne, zaplecze kuchenne i dookólną infrastrukturę: [b]40 zł[/b]. Przy 25 uczestnikach pokryjemy całość, jeśli frekwencja nie dopisze, trudno — moje ryzyko :) Pokoje do dyspozycji: • 1 pok. dwuosobowy (dwa osobne łóżka, łazienka w pokoju) • 7 pok. jednoosobowych (pojedyncze łóżko, łazienka w korytarzu) oraz • 1 pok. dwuosobowy w tzw. apartamencie (łóżko małżeńskie, wspólna łazienka z dwoma pokojami niżej) • 2 pok. jednoosobowe w tzw. apartamencie (pojedyncze łóżko, wspólna łazienka z pokojem wyżej)
Gdyby potrzeba było więcej miejsc, do pokoi jednoosobowych można wstawić dodatkowe łóżka: • 5 dostawek (łazienka w korytarzu)
Razem jest [b]18 miejsc. Dwie doby (pt-nd) to koszt 140 zł[/b]. To nie hotel, lecz budynek badawczy, więc organizację ogarniam sam, a na koniec mam się rozliczyć. Proszę więc o wyrozumiałość i minimum kombinowania z pojedynczymi noclegami! :)
Żeby zapisać się na pokój, proszę o [b]przelew zaliczki w wys. minimum 70 zł[/b]. To, czy zaliczka zostanie zwrócona, okaże się w trakcie Zjazdu, kiedy zobaczymy, ile nas się zebrało (żebym, jak przyjdzie do rozliczenia, nie popłynął za puste pokoje). Oczywiście zakładam, że będziemy wszyscy. Pytania o numer konta piszcie na priv. Jak macie jakieś inne pytania, też piszcie. W razie wyczerpania się miejsc decyduje kolejność przelewów. Najlepiej przelać zaliczkę przed 6 czerwca, wtedy mogę jeszcze jakoś moderować ilość zamawianych pokoi (żeby nie brać za dużo). Potem, gdy z początkiem lipca zacznie się sezon urlopowy, może być ciężko z załatwieniem czegoś na uczelni.
[size=85][color=green]Dodano po 11 minutach 4 sekundach: [/color][/size] PS. 10 minut minęło i już mi wytknięto brak precyzji... 1 zaliczka = 1 miejsce. Jak potrzebny jest pokój dwuosobowy lub łóżko małżeńskie to poproszę 2 zaliczki. PPS. Blik na numer telefonu może być, tylko potwierdźcie SMS-em, że wysłany. [/quote]
[quote="Budowniczy Mostów" post_id=206618 time=1742581105 user_id=11240] Mam konstruktywną propozycję na czas klarowania się szczegółów Zjazdu:
[b]1-3 sierpnia, Obserwatorium Astronomiczno-Geodezyjne Politechniki Warszawskiej. Józefosław pod Warszawą (ul. Ogrodowa 2, 05-500 Piaseczno). [/b] Z warszawskiego Dworca Centralnego dobry dojazd. Metrem, potem autobusem. Trudno nie trafić, cały przejazd kosztuje chyba jakieś 7 zł. Obserwatorium wygląda tak: https://photos.app.goo.gl/Hn9b6rjGK1oMWWqM8 Są sale do gry, kuchnie do gotowania i pokoje do spania (pokoje z ręcznikami i pościelą). Byłem tam onegdaj z Orkiestrą i złego słowa nie powiem. W pobliżu sklepy spożywcze, 10 min. piechotką zebrane w kupie wszystkie sklepy świata [url=https://www.facebook.com/photo.php?fbid=122114008262027693&set=pb.61550830817609.-2207520000&type=3]San Park Piaseczno[/url] [/quote]
Jest już luty 2025, a ja nie widzę żadnej informacji na forum o zlocie w tym roku. Kiedy i gdzie się spotykamy? :)
... termin u mnie zależy od miejsca zjazdu. Tak więc na razie muszę się wstrzymać od odpowiedzi.
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
[quote=Valdi post_id=206028 time=1738531847 user_id=226] Dodałem ankietę z terminem. [/quote] ... termin u mnie zależy od miejsca zjazdu. Tak więc na razie muszę się wstrzymać od odpowiedzi.
Valdi pisze: ↑niedziela 02 lut 2025, 22:30
Warszawa i warszawa... W warszawie gracie co chwilę i w Grudniu na Wawagra. Jak gdzieś się spotkać to na wyjeździe. Dam znać.
[quote=Valdi post_id=206028 time=1738531847 user_id=226] Warszawa i warszawa... W warszawie gracie co chwilę i w Grudniu na Wawagra. Jak gdzieś się spotkać to na wyjeździe. Dam znać. [/quote]
Łódź brzmi spoko
W Warszawie to ostatnio co chwila były zjazdy organizowane.
Nie to, żeby mi coś nie pasowało (bo były super) ale chętnie bym zwiedził inne miejsca w kraju
Łódź brzmi spoko :) W Warszawie to ostatnio co chwila były zjazdy organizowane. Nie to, żeby mi coś nie pasowało (bo były super) ale chętnie bym zwiedził inne miejsca w kraju :)
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
ranosz pisze: ↑wtorek 04 lut 2025, 12:39
witam. Proponuje tam gdzie jest lotnisko.
lub jezeli to bedzie 15/17 08 to akurat jestem w Polsce. i wtedy okolice Mielca lub Zabrza byly by idealne
W Warszawie też jest lotnisko XD
"Jak Palladyn szlachetnie, mieczem złączę lub zetnę"
[quote=ranosz post_id=206046 time=1738669185 user_id=6858] witam. Proponuje tam gdzie jest lotnisko. lub jezeli to bedzie 15/17 08 to akurat jestem w Polsce. i wtedy okolice Mielca lub Zabrza byly by idealne [/quote]
ranosz pisze: ↑wtorek 04 lut 2025, 12:39
witam. Proponuje tam gdzie jest lotnisko.
lub jezeli to bedzie 15/17 08 to akurat jestem w Polsce. i wtedy okolice Mielca lub Zabrza byly by idealne
Chyba ze faktycznie przyleciec do W-wy, a potem pociagiem do Lodzi. Lodz jest niedaleko W-wy. Tyle ze problemem moze byc potem wrocic i zdarzyc na samolot.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
[quote=ranosz post_id=206046 time=1738669185 user_id=6858] witam. Proponuje tam gdzie jest lotnisko. lub jezeli to bedzie 15/17 08 to akurat jestem w Polsce. i wtedy okolice Mielca lub Zabrza byly by idealne [/quote]
Chyba ze faktycznie przyleciec do W-wy, a potem pociagiem do Lodzi. Lodz jest niedaleko W-wy. Tyle ze problemem moze byc potem wrocic i zdarzyc na samolot.
Ale w Łodzi? Przecież Łódź gnije po jednej turze niezależnie od wszystkiego... To krótki ten zlot będzie i na koniec wylądujemy gdzieś w Krainie Środkowej...
Ale w Łodzi? Przecież Łódź gnije po jednej turze niezależnie od wszystkiego... To krótki ten zlot będzie i na koniec wylądujemy gdzieś w Krainie Środkowej...
the MackaN pisze: ↑wtorek 04 lut 2025, 18:05
w Krainie Środkowej...
W Środkowej części Polski
JollyRoger pisze: ↑niedziela 02 lut 2025, 21:16
Podobno w BLUE CITY mają wolna sale konferencyjne, mogę popytać u Admina ; dajcie znać czy mam rozeznać temat ?
Ok jak dla mnie może też być Warszawa. @JollyRoger Jakie są tam warunki?
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
[quote="the MackaN" post_id=206053 time=1738688727 user_id=314] w Krainie Środkowej... [/quote] W Środkowej części Polski :)
[quote=JollyRoger post_id=206026 time=1738527398 user_id=13289] Podobno w BLUE CITY mają wolna sale konferencyjne, mogę popytać u Admina ; dajcie znać czy mam rozeznać temat ? [/quote] Ok jak dla mnie może też być Warszawa. [usermention2=13289 color=#000000]JollyRoger[/usermention2] Jakie są tam warunki?
Pytanie, czy w tym Blue City możemy siedzieć do upadłego, czy też 22 i wypad z baru. Ponadto, czy w niedzielę też jest otwarte, bo to niby galeria handlowa jest, więc może niekoniecznie.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Pytanie, czy w tym Blue City możemy siedzieć do upadłego, czy też 22 i wypad z baru. Ponadto, czy w niedzielę też jest otwarte, bo to niby galeria handlowa jest, więc może niekoniecznie.
Poz samym pisaniem gdzie ... to również należy uwzględnić kto będzie organizował zjazd w tym miejscu.
Jeżeli ktoś chce aby zjazd był w jakiejś miejscowości, to powinien ogarnąć przynajmniej miejsce i ewentualny koszt z tym związany (najlepiej brak takowego, gdyż nie jesteśmy organizacją przynoszącą jakiekolwiek dochody a nie każdy zjazdowicz / forumowicz będzie chciał płacić za miejsce przy stole jak na weselu).
Poz samym pisaniem gdzie ... to również należy uwzględnić kto będzie organizował zjazd w tym miejscu. Jeżeli ktoś chce aby zjazd był w jakiejś miejscowości, to powinien ogarnąć przynajmniej miejsce i ewentualny koszt z tym związany (najlepiej brak takowego, gdyż nie jesteśmy organizacją przynoszącą jakiekolwiek dochody a nie każdy zjazdowicz / forumowicz będzie chciał płacić za miejsce przy stole jak na weselu).
Organizowanie Zjazdu to wcale nie jest "tak, o".
Trochę czasu trzeba na to poświęcić.
Więc jestem za tym, by najpierw znalazła się osoba, która może to u siebie lokalnie ogarnąć, a potem oznajmić, który to rejon kraju może być
Tak jak napisał @abubu, zawsze są to jakieś koszty, które w ten czy inny sposób trzeba uwzględnić w swoim planie...
Organizowanie Zjazdu to wcale nie jest "tak, o". Trochę czasu trzeba na to poświęcić. Więc jestem za tym, by najpierw znalazła się osoba, która może to u siebie lokalnie ogarnąć, a potem oznajmić, który to rejon kraju może być :) Tak jak napisał [usermention2=7964 color=#BF0000]abubu[/usermention2], zawsze są to jakieś koszty, które w ten czy inny sposób trzeba uwzględnić w swoim planie...