Pełna kolekcja autorskich. Co dalej?
-
-
Pełna kolekcja autorskich. Co dalej?
Troche tego za dużo (dodatków fanowskich), żeby wszystko czytać przeglądać, a zarazem sprawdzić się wszystkiego nie da, nowe plansze narożne? mini dodatki? Bezkresne morze? Kraina Innowacji? Przydałyby się jakieś tierlisty jakieś wykazy sprzedaży, jakies topki. (jestem zainteresowany drukiem), lubie posiadać fizyki.
- abubu
-
Re: Pełna kolekcja autorskich. Co dalej?
Przepraszamy, że jest tego za dużo.
Jak już przeglądniesz wszystko i przygotujesz tierlisty, twoje topki, itp. to się podziel z nami
Jak już przeglądniesz wszystko i przygotujesz tierlisty, twoje topki, itp. to się podziel z nami
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
- DzieX
-
- Kontakt:
Re: Pełna kolekcja autorskich. Co dalej?
Tak to jest - tworzą bez pomyślunku i potem trzeba to drukować, i co gorsze grać! 
- Michael
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Poszukiwacze z Talismana
• Zbrojownia Szalonego Gnoma - Posty: 631
Hmm, nawet gdyby istniały jakieś wykazy, statystyki czy topki, jakie to ma znaczenie dla tego czy dodatek jest dobry i czy konkretnej osobie się spodoba? Czy warte uwagi jest tylko to co popularne? Może zacząć od podstawki i oficjalnych dodatków, a później po kolei fanowskie? Edycja 4.5 miała podstawkę i 14 oficjalnych dodatków. Już Ci się znudziły i ograłeś wszystkie? Piszesz, że nie chce ci się czytać o dodatków autorskich, więc skąd możesz wiedzieć czy nie pomijasz któregoś który mógłby ci się spodobać? No ale to tylko takie luźne uwagi. Nawet nie warto się nimi przejmować. Zwłaszcza że ja nie jestem w żadnej topce najaktywniejszych użytkowników tego forum.
Given the choice - whether to rule a corrupt and failing empire, or to challenge the Fates for another throw, a better throw against one's destiny - what was to do?
Tell me about the loneliness of good. Is it equal to the loneliness of evil?"
Tell me about the loneliness of good. Is it equal to the loneliness of evil?"
-
-
Top 50 najczęściej zamawianych fanowskich dodatków viewtopic.php?p=205645#p205645