Dodatek do t5 podstawka t2
-
-
Hej mam pytanie dostałem na święta dodatek sojusze do piątej edycji a mam podstawę z drugiej edycji gry czy jest możliwość połączenia tych dwóch i czy niemożliwość połączenia wynika tylko z aspektów wizualnych?
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
Re: Dodatek do t5 podstawka t2
Znaczy wiesz, pomijając wszystko inne, do talii Przygód należy wtasować Złoczyńców, aby tor zagłady mógł się w ogóle poruszać. Możesz nie używać żadnych innych kart, ale Złoczyńców musisz wtasować, a tego nie zrobisz chociażby z powodu rozmiaru kart.
Polecam Ci schować 2. edycję do szafy, patrzeć na nią z sentymentem i dzieciakom powiedzieć, że w ich wieku w tą edycję właśnie grałeś, a samemu kupić 5. edycję. Tym bardziej, że nowe dodatki będą do niej wychodzić (następny ma być Nemesis, przypuszczamy, że gdzieś za pół roku).
Hey!
Polecam Ci schować 2. edycję do szafy, patrzeć na nią z sentymentem i dzieciakom powiedzieć, że w ich wieku w tą edycję właśnie grałeś, a samemu kupić 5. edycję. Tym bardziej, że nowe dodatki będą do niej wychodzić (następny ma być Nemesis, przypuszczamy, że gdzieś za pół roku).
Hey!
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
Temat przeniesiony.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13472
A tu masz sposób w jaki to zrobił Piotr z GametrollTv z 4 i 5 edycja.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Pepe
-
Ja grając w Sojusze wtasowałem do tali przygód karty z dodatków. Pani Jeziora na karty zdarzeń z nowej edycji i Kraina ognia na złoczyńców. Nowe talie leżały obok. Więc jak wyciągalem kartę przygody z odpowiedniego dodatku to ciągnąłem z nowych kart odpowiednią. Sprawdzało się bezproblemowo i gra była płynna.
Natomiast oprócz tego trzeba wziąć pod uwagę, że Sojusze jest zrobione pod T5. Więc przeczytałem instrukcje do T5 i stosowałem zasady z nowej edycji, głównie kwestia podejścia do wymiany trofeum na żetony siły/mocy.
Natomiast oprócz tego trzeba wziąć pod uwagę, że Sojusze jest zrobione pod T5. Więc przeczytałem instrukcje do T5 i stosowałem zasady z nowej edycji, głównie kwestia podejścia do wymiany trofeum na żetony siły/mocy.