Hej! Padła decyzja o sprzedaży mojej kolekcji. Nie mam już z kim grać, gra się kurzy a po przeprowadzce nie mam za bardzo miejsca tego trzymać. Kłopotem okazało się samo policzenie ilości tego więc proszę Was o pomoc. Tym bardziej, że ceny tak szaleją, że ciężko się zorientować ile co jest warte.
Posiadam:
Magia i miecz (komplet stan db+),
Miasto (bdb),
Podziemia (-db, plansza w dwóch częściach)
Kraina Ognia
Kraina Lodu
DODATAKI FANOWSKIE (bez pudełek)
Bezkresne Morze (brak planszy),
Nawiedzony las ,
Nekropolia,
Ropuszy król
Krąg zdarzeń
Niezbadane krainy (plansza)
+ na pewno kilka mniejszych dodatków z kartami których nie mogę namierzyć.
Akcesoria
Większość kart jest w koszulkach,
3 stojaki (5 rzędów kart)
3 stojaki (2 rzędy kart)
3 organizery na karte postaci
Problemem jest to że chciałbym to sprzedać w całości. Też najlepiej byłoby jak najszybciej

Chyba z powodu ilości nie jestem wstanie tego teraz posortować do oryginalnej postaci

Jak ugryźć sprzedaż takiego zestawu? Ile w ogóle jest wart żeby go upchnąć w miarę szybko? Będę wdzięczny za rady!
Hej! Padła decyzja o sprzedaży mojej kolekcji. Nie mam już z kim grać, gra się kurzy a po przeprowadzce nie mam za bardzo miejsca tego trzymać. Kłopotem okazało się samo policzenie ilości tego więc proszę Was o pomoc. Tym bardziej, że ceny tak szaleją, że ciężko się zorientować ile co jest warte.
Posiadam:
Magia i miecz (komplet stan db+),
Miasto (bdb),
Podziemia (-db, plansza w dwóch częściach)
Kraina Ognia
Kraina Lodu
DODATAKI FANOWSKIE (bez pudełek)
Bezkresne Morze (brak planszy),
Nawiedzony las ,
Nekropolia,
Ropuszy król
Krąg zdarzeń
Niezbadane krainy (plansza)
+ na pewno kilka mniejszych dodatków z kartami których nie mogę namierzyć.
Akcesoria
Większość kart jest w koszulkach,
3 stojaki (5 rzędów kart)
3 stojaki (2 rzędy kart)
3 organizery na karte postaci
Problemem jest to że chciałbym to sprzedać w całości. Też najlepiej byłoby jak najszybciej :D Chyba z powodu ilości nie jestem wstanie tego teraz posortować do oryginalnej postaci :( Jak ugryźć sprzedaż takiego zestawu? Ile w ogóle jest wart żeby go upchnąć w miarę szybko? Będę wdzięczny za rady!