Oryginały do druku
- samba_mamba
-
Oryginały do druku
Witam po dłuższej chwili,
zauważyłem, że na na magiaimiecz.eu, którego nie odwiedzałem jakiś czas, download linki do paczki z wersją oryginalną już nie działają. Mogłem coś przeoczyć, więc z góry przepraszam.
Szukam wersji do druku i mam na myśli:
- podstawkę
- podziemia
- miasto
- otchłań
- jaskinię
- smoki
czyli po prostu oryginalne, polskie wydanie, razem z kartami. Dodatki autorskie znalazłem bez problemu. Jednak w odnośniku 'Oryginalne gry' download link zwraca mi: "Error (403). It seems you don't belong here! You should probably sign in. Check out our Help Center and forums for help, or head back to home."
Help!
zauważyłem, że na na magiaimiecz.eu, którego nie odwiedzałem jakiś czas, download linki do paczki z wersją oryginalną już nie działają. Mogłem coś przeoczyć, więc z góry przepraszam.
Szukam wersji do druku i mam na myśli:
- podstawkę
- podziemia
- miasto
- otchłań
- jaskinię
- smoki
czyli po prostu oryginalne, polskie wydanie, razem z kartami. Dodatki autorskie znalazłem bez problemu. Jednak w odnośniku 'Oryginalne gry' download link zwraca mi: "Error (403). It seems you don't belong here! You should probably sign in. Check out our Help Center and forums for help, or head back to home."
Help!
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13276
Re: Oryginały do druku
Widocznie znów coś siadło, nie wiem czy jest sens je reaktywować. - Będzie większa aktualizacja strony i wtedy znów się pojawią. Bardzo ich potrzebujesz?
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- samba_mamba
-
Potrzebuję, natomiast wiadomo, że jeśli nie dostanę, to nie zapadnę na gruźlicę następnego dnia. Natomiast gdybyś, przykładowo, wrzucił paczkę oryginału na jakieś wetransfer, lub - nawet lepiej! - na torrent, gdzie ludzie szerowaliby to we własnym zakresie i paczka zaczęłaby żyć włansym życiem, oferuję dziękczynnego browara w Krakowie. A niech to - po jednym browarze za każdy dodatek!
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
To same packi znajdziesz w internecie - w przyszłym tyg wrzucę spowrotem na stronę
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- samba_mamba
-
Spoko. Jakaś podpowiedź? Bo przyznam, że szukam od ponad godziny i nic z tego.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Gdzieś dawno temu na torrentach widziałem, potem na chomikach były.
- samba_mamba
-
Właśnie oświeciło mnie przed chwilą z Chomikiem. Jest!
http://chomikuj.pl/OsjaN73
username: OsjaN73
OsjaN73, whoever u are - szacunek.
http://chomikuj.pl/OsjaN73
username: OsjaN73
OsjaN73, whoever u are - szacunek.
-
-
-
Cześć. Szukałem tego od wielu dni, aż w końcu znalazłem to forum
Mieszkam w Afryce i chciałem zrobić córce wersję dziecięcą opartą na MiM. Mam już bardzo dużo przygotowane, ale chciałbym "odgapić" balans. Czy ktoś byłby tak uprzejmy i przekazał mi linka do czegoś co nie ma bramki płatniczej SMS? Nie mam jak opłacić SMS zza granicy
Bardzo dziękuję z góry za pomoc.
Mieszkam w Afryce i chciałem zrobić córce wersję dziecięcą opartą na MiM. Mam już bardzo dużo przygotowane, ale chciałbym "odgapić" balans. Czy ktoś byłby tak uprzejmy i przekazał mi linka do czegoś co nie ma bramki płatniczej SMS? Nie mam jak opłacić SMS zza granicy
Bardzo dziękuję z góry za pomoc.
- Arthan
-
-
Spis dodatków autora:
• Generator Kart - Posty: 2220
Tam nie trzeba smsem, wybierasz sposób płatności, normalnie przelew robisz, a ja jeśli chodzi o dziecięcą wersję MiM dla córki to polecam: https://www.fge.com.pl/2012/04/gra-plan ... erzch.html
-
-
Oooo dzięki. Spróbuje przelewem i już patrzę na linka do gry
P.S. Aaa przelewem można zapłacić, ale dopiero po zalogowaniu właśnie ściągam!
P.S. Właśnie tego szukałem.robiłem Szkoda tylko że grafiki są w kiepskiej jakości do druku, ale to nic - i tak spróbuję
Dzięki!!!
P.S. Aaa przelewem można zapłacić, ale dopiero po zalogowaniu właśnie ściągam!
P.S. Właśnie tego szukałem.robiłem Szkoda tylko że grafiki są w kiepskiej jakości do druku, ale to nic - i tak spróbuję
Dzięki!!!
-
-
Witam. Chciałbym zamówić podstawkę Magii i Miecza do druku lub wersję wydrukowaną. Może być używana, zależy mi na czasie. Z góry dziękuję za pomoc.
-
-
Witam. Poszukuję dodatków do druku w wersji jaką można było kupić od galakty. Zakup używanych gier planszowych dla dzieci o wartości samochodu wydaje mi się chorym pomysłem. Żałuję że nie kupiłem tych dodatków od razu, pomysł był taki że dzieci przy okazji urodzin, gwiazdki będą dostawały nowe dodatki. Utrata licencji przez Galakte pokrzyżowała te plany
Proszę o pomoc.
Proszę o pomoc.
- husar
-
@mkolosa temat dotyczy MiM czyli edycji od Sfery.
- Rogo
-
@mkolosa na tym forum nikt nie drukuje ani nie udostępnia plików Talismana. Licencje, prawa autorskie, takie tam - żyjemy w poszanowaniu prawa
Ja nawet nie mam Talismana.
-
-
Rozumiem. W sumie chłopcy stworzyli własny system walk, który rozbudował podstawową wersję o plansze bitew, kostkę walk, dodatkowo powiększyli listę postaci o dodatkowe 5 sztuk. Chyba najtrafniejszym sposobem na zwiększenie wrażeń będzie korzystanie z dodatków innych użytkowników oraz dalsze własne mody.
- Budowniczy Mostów
-
-
Spis dodatków autora:
• Bezdroża
• Bezkresne Morze
• Gospoda Pod Koroną. Obiekty i Misje 2
• Klątwy Króla Piramidy (Piramida 2.0)
• Legendarne Przedmioty
• Ląd Na Horyzoncie!
• Most
• Obiekty i Misje
• Szalony Tytan - Posty: 4229
-
Tez uwazam ze sa bardziej dopracowane, wymyslniejsze, barwniejsze i lepsze generalnie
Dodano po 32 sekundach:
Tez uwazam ze sa bardziej dopracowane, wymyslniejsze, barwniejsze i lepsze generalnie
Dodano po 32 sekundach:
-
-
plansza główna
Witam,
A jest opcja dostać skan oryginalnej planszy głównej Talisman:MiM (ostatnia wydana wersja PL) z polskimi opisami w miarę dobrej jakości?
Wersja angielska i bez opisów jest bez problemu do znalezienia.
Ewentualnie wersja fanowska "najbliższa" wersji oryginalnej
Dziękuje
A jest opcja dostać skan oryginalnej planszy głównej Talisman:MiM (ostatnia wydana wersja PL) z polskimi opisami w miarę dobrej jakości?
Wersja angielska i bez opisów jest bez problemu do znalezienia.
Ewentualnie wersja fanowska "najbliższa" wersji oryginalnej
Dziękuje
- husar
-
Nie, licencje, prawa autorskie i takie tam inne