To chyba najładniejszy Talismanowy Mag, jakiego kiedykolwiek widziałem. .
[quote=LoganOn post_id=178139 time=1580939011 user_id=11755] Nie wiem jak wy to robicie oO [/quote] Wrzucę tu na dniach kilka "moich" figurek, tzn. moich z posiadania, a nie z malowania. Zobaczymy co powiesz 🙂.
LoganOn pisze: ↑środa 05 lut 2020, 22:43
Nie wiem jak wy to robicie oO
bierzesz farbkę, pędzelek i jazda?
No i tutorial gotowy
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
[quote=Maletz post_id=178159 time=1580980495 user_id=11753] [quote=LoganOn post_id=178139 time=1580939011 user_id=11755] Nie wiem jak wy to robicie oO [/quote] bierzesz farbkę, pędzelek i jazda? :P [/quote] No i tutorial gotowy :)
Witam wszystkich,
Syn pod choinkę otrzymał "Talisman Magię i Miecz" wraz z dodatkiem "Żniwiarz". No i zabrałem się za pomalowanie figurek(moje pierwsze figurki- wcześniej malowałem samoloty).
Wszystko malowane farbami Pactra(ktoś wcześniej pytał czy dają radę) + wash z farb olejnych.
Bardzo fajna zabawa ale bardzo czasochłonna:D
Witam wszystkich, Syn pod choinkę otrzymał "Talisman Magię i Miecz" wraz z dodatkiem "Żniwiarz". No i zabrałem się za pomalowanie figurek(moje pierwsze figurki- wcześniej malowałem samoloty). Wszystko malowane farbami Pactra(ktoś wcześniej pytał czy dają radę) + wash z farb olejnych. Bardzo fajna zabawa ale bardzo czasochłonna:D
Dzięki:) Podziemia już kupione, następne są w planach. Tylko kiedy ja to wszystko pomaluję..
W grę nawet żona się wciągnęła, sama pyta kiedy gramy
Ja w wieku syna zagrywałem się w Magiczny Miecz Sfery, także sentyment pozostał:)
Dzięki:) Podziemia już kupione, następne są w planach. Tylko kiedy ja to wszystko pomaluję.. :D W grę nawet żona się wciągnęła, sama pyta kiedy gramy :) Ja w wieku syna zagrywałem się w Magiczny Miecz Sfery, także sentyment pozostał:)
@lhpznw Mnich i Ghoul super Ci wyszły - dobrze dobrane, intensywne kolory. Ja to na szybkości shade'm maluje i później niestety kolory ciemnych tonów dostają, a że jestem leniwy to już nie chce mi się ich rozświetlać.
Gladiator oraz Pani Wojny ...
[usermention2=13805 color=#000000]lhpznw[/usermention2] Mnich i Ghoul super Ci wyszły - dobrze dobrane, intensywne kolory. Ja to na szybkości shade'm maluje i później niestety kolory ciemnych tonów dostają, a że jestem leniwy to już nie chce mi się ich rozświetlać.
Ale spoko ja tez nie malujący, nie mam na to czasu...
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
[quote=LoganOn post_id=178139 time=1580939011 user_id=11755] Nie wiem jak wy to robicie oO [/quote] mniej więcej tak: [url=https://www.youtube.com/watch?v=mGaJcwIogvA]https://www.youtube.com/watch?v=mGaJcwIogvA[/url]
Ale spoko ja tez nie malujący, nie mam na to czasu...
He he ja powoli zaczynam ale jak porównuje moje wypociny do figurek z forum to mam skilla na poziomie przedszkolaka nawet nie będę nic wrzucać bo zaraz mnie zmieszają z błotem.
He he :D ja powoli zaczynam ale jak porównuje moje wypociny do figurek z forum :D to mam skilla na poziomie przedszkolaka :D nawet nie będę nic wrzucać bo zaraz mnie zmieszają z błotem.
LoganOn pisze: ↑piątek 07 lut 2020, 10:44
He he ja powoli zaczynam ale jak porównuje moje wypociny do figurek z forum to mam skilla na poziomie przedszkolaka nawet nie będę nic wrzucać bo zaraz mnie zmieszają z błotem.
Praktyka, praktyka, praktyka, poza tym kto jak kto, ale Ty masz niewyczerpane źródło modeli do ćwiczeń
[quote=LoganOn post_id=178195 time=1581068647 user_id=11755] He he :D ja powoli zaczynam ale jak porównuje moje wypociny do figurek z forum :D to mam skilla na poziomie przedszkolaka :D nawet nie będę nic wrzucać bo zaraz mnie zmieszają z błotem. [/quote] Praktyka, praktyka, praktyka, poza tym kto jak kto, ale Ty masz niewyczerpane źródło modeli do ćwiczeń ;)
To chyba najładniejszy Talismanowy Mag, jakiego kiedykolwiek widziałem. .
Jak rzekłem...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
[quote=Pablo post_id=178140 time=1580939409 user_id=12302] [quote=LoganOn post_id=178139 time=1580939011 user_id=11755] Nie wiem jak wy to robicie oO [/quote] Wrzucę tu na dniach kilka "moich" figurek, tzn. moich z posiadania, a nie z malowania. Zobaczymy co powiesz 🙂.
[size=85][color=green]Dodano po 1 minucie 50 sekundach: [/color][/size] [quote=vujekwujek post_id=178092 time=1580774868 user_id=13053]Magus[/quote] To chyba najładniejszy Talismanowy Mag, jakiego kiedykolwiek widziałem. :clap: . [/quote] Jak rzekłem...
@Pablo Czarny Rycerz w twoim wykonaniu to jedno wielkie WOW . Klasa wyżej od pozostałych, które mimo wszystko i tak wyszły super (bardzo szczegółowe - widać stabilną rękę przy detalach). Takimi poszukiwaczami toczyć rozgrywkę to sama przyjemność.
[usermention2=12302 color=#0080FF]Pablo[/usermention2] Czarny Rycerz w twoim wykonaniu to jedno wielkie WOW 😲. Klasa wyżej od pozostałych, które mimo wszystko i tak wyszły super (bardzo szczegółowe - widać stabilną rękę przy detalach). Takimi poszukiwaczami toczyć rozgrywkę to sama przyjemność.
@Pablo ojoj, jak ja strasznie słabo maluję, no nie pochwalę się, gdyż padaka... skromniś się znalazł Malowanie w pytę, tak trzymaj!
[usermention2=12302 color=#0080FF]Pablo[/usermention2] ojoj, jak ja strasznie słabo maluję, no nie pochwalę się, gdyż padaka... skromniś się znalazł :D Malowanie w pytę, tak trzymaj! :)
Moje figurki lada dzień idą do malarza na razie nie od Talizmana ale od czegoś muszę zacząć dogadałem się z malarzem za usługę malowanie za druk 3d. Tak więc i ja i on zadowolony Pracę tamtego Pana jak dla mnie to coś czego nigdy nie osiągnę tak więc czekać będę z niecierpliwością.
A w drugiej kolejności chyba pójdą wszystkie figurki wraz z autorskimi do malowania będę zmuszony grać jakiś czas kartonikami ale warto Przez dłuższy czas byłem przeciwny ale teraz mając ponad 100 figsów do Talizmana ciężko znaleźć postać
Moje figurki lada dzień idą do malarza :) na razie nie od Talizmana ale od czegoś muszę zacząć :) dogadałem się z malarzem za usługę malowanie za druk 3d. Tak więc i ja i on zadowolony :) Pracę tamtego Pana jak dla mnie to coś czego nigdy nie osiągnę tak więc czekać będę z niecierpliwością.
A w drugiej kolejności chyba pójdą wszystkie figurki wraz z autorskimi do malowania :) będę zmuszony grać jakiś czas kartonikami ale warto :) Przez dłuższy czas byłem przeciwny ale teraz mając ponad 100 figsów do Talizmana ciężko znaleźć postać :(
Maletz pisze: ↑poniedziałek 10 lut 2020, 20:48
Malowanie w pytę, tak trzymaj!
Pablo pisze: ↑środa 05 lut 2020, 22:50
Wrzucę tu na dniach kilka "moich" figurek, tzn. moich z posiadania, a nie z malowania.
Przecież to nie spod mojej ręki.
Dodano po 2 minutach 13 sekundach:
LoganOn pisze: ↑poniedziałek 10 lut 2020, 23:35
Moje figurki lada dzień idą do malarza
Pochwal się później.
[quote=Maletz post_id=178315 time=1581364110 user_id=11753] Malowanie w pytę, tak trzymaj! [/quote] [quote=Pablo post_id=178140 time=1580939409 user_id=12302] Wrzucę tu na dniach kilka "moich" figurek, tzn. moich z posiadania, a nie z malowania. [/quote] ':) Przecież to nie spod mojej ręki.
[size=85][color=green]Dodano po 2 minutach 13 sekundach: [/color][/size] [quote=LoganOn post_id=178324 time=1581374151 user_id=11755] Moje figurki lada dzień idą do malarza [/quote] Pochwal się później.