Zaprzyjaźniliśmy się z portalem http://neuroshimahex.pl/, co oznacza że nasz dział Neuroshimy trochę się powiększył. Od teraz jest to osobna kategoria na stronie głównej forum. Liczymy, iż w przerwach na (T)M(i)Ma, od czasu do czasu zagracie również w hexa, a ostatecznie w Monolith Arenę
NeuroshimaHex.pl - i kierunek rozwoju Forum.
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
NeuroshimaHex.pl - i kierunek rozwoju Forum.
Hej,
Zaprzyjaźniliśmy się z portalem http://neuroshimahex.pl/, co oznacza że nasz dział Neuroshimy trochę się powiększył. Od teraz jest to osobna kategoria na stronie głównej forum. Liczymy, iż w przerwach na (T)M(i)Ma, od czasu do czasu zagracie również w hexa, a ostatecznie w Monolith Arenę
.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
• Udręka Czarownika - Posty: 6315
IMO bez sensu, NH nie ma nic wspólnego ani z talismanem ani nawet z grami RPG.
What a view.
- husar
-
Re: NeuroshimaHex.pl
Hmm, ale obok nazwy forum Magia i Miecz jest napisane Forum gier planszowych. Choć nie mam NH to chyba jest to gra planszowa :-k. Poprawcie mnie jeśli się mylę.
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
NH, to taki Talisman, ale zamiast kart losuje się kafelki
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
• Udręka Czarownika - Posty: 6315
To czemu tylko gry podobne to TMiM mają swoje działy?
Proponuję Terraformację Marsa w którą dużo gram.
Dodano po 10 minutach 29 sekundach:
A, zapomniałem zapytać: czy na neuroshimahex.pl pojawi się dział talismana? Jeśli tak to zawsze coś
What a view.
- abubu
-
Kiedyś było więcej działów, ale po sprzątaniu (działy be wpisów przez kilka-kilkanaście miesięcy) zostały one przeniesione do działów ogólnych. Aktualnie pojawił się dedykowany dział pod Neuroshima Hex ... jeżeli się nie sprawdzi (nie będzie tam w ogóle ruchu) przez dłuższy czas (a zazwyczaj jesteśmy cierpliwi) to bardzo możliwe, że się tematy ponownie przeniesie do działu ogólnego.
Jeżeli Terraformacja będzie miała odpowiednie zainteresowanie, to pewnie i ona będzie mogła "ubiegać" się o dedykowany dział. Tak więc zapraszamy do dyskusji i na jej temat
Jeżeli Terraformacja będzie miała odpowiednie zainteresowanie, to pewnie i ona będzie mogła "ubiegać" się o dedykowany dział. Tak więc zapraszamy do dyskusji i na jej temat
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
- husar
-
Popieram rencoma i nogami. Mam, ale nie gram dużo bo nie mam z kim.
- abubu
-
Jeżeli będziecie w miarę regularnie (i sensownie) pisać o TM .. jeżeli społeczność wokół TM się rozwinie ... to czemu nie.
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
- Krzysiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Dodatkowe karty
• Zaklęcia - Posty: 1482
Ja się w każdym razie cieszę. :-)
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13472
NH bardzo dobrze ze się pojawiła, ma dużo armii fanowskich, mam nadzieje ze będzie żywe forum. Jak nie to tj wyżej napisano...
TM Blu jak rozwiniesz dział będą się pojawiały nowe dodatki - duża część dodatków autorskich to czemu by nie? @Rops swego czasu pytał nawet o szablony... (link) na konkurencyjnym forum, ale było jakoś bez odzewu. Ja jestem bardzo za rozwinięciem tego Działu więc do dzieła
obiecuje ze dostaniesz moderatora.
TM Blu jak rozwiniesz dział będą się pojawiały nowe dodatki - duża część dodatków autorskich to czemu by nie? @Rops swego czasu pytał nawet o szablony... (link) na konkurencyjnym forum, ale było jakoś bez odzewu. Ja jestem bardzo za rozwinięciem tego Działu więc do dzieła
Parę lat temu już wspomniałem ze marzy mi się kierunek tego forum żeby w 90% aby poszło w Twórczość autorską nie tylko TMiM
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.