MM Rpg?
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
• Udręka Czarownika - Posty: 6315
Napisz coś więcej, jakieś swoje przemyślenia, pomysły czy uwagi
link nie jest do żadnego wątku (wątaku)

link nie jest do żadnego wątku (wątaku)

What a view.
- armisch
-
- Kontakt:
Re: MiM Rpg?
sory blu mi dziala link prawidlowo ale juz poprawiam bląd

cytuje "Ponieważ nie chce mi się czytać podręczników to sam je sobie pisze. A że moja przygoda z fantastyką zaczęła się od gry planszowej Magiczny Miecz, postanowiłem oddać jej hołd tworząc na jej bazie rpega. Poniżej screen z kilkoma stronami i elementami z tworzącego się zestawu podstawowego.
Gra będzie prostym, sandboxowym tabletopem z dołączonym zarysem świata opartym na strzępach fabuły z planszówki."

cytuje "Ponieważ nie chce mi się czytać podręczników to sam je sobie pisze. A że moja przygoda z fantastyką zaczęła się od gry planszowej Magiczny Miecz, postanowiłem oddać jej hołd tworząc na jej bazie rpega. Poniżej screen z kilkoma stronami i elementami z tworzącego się zestawu podstawowego.
Gra będzie prostym, sandboxowym tabletopem z dołączonym zarysem świata opartym na strzępach fabuły z planszówki."
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
Uuuu nie brzmi to dobrze.
Osoba która to tworzy sprawia totalnego indywidualisty więc pewnie ciężko u niej z przyjmowaniem krytyki więc gra nie będzie doszlifowana nigdy (bo 1 osoba nie jest w stanie tego zrobić).
Skoro mu się nie chce czytać podręczników to nie zna wielu gier - więc kiepski z niego twórca w najlepszym przypadku.
Osoba która to tworzy sprawia totalnego indywidualisty więc pewnie ciężko u niej z przyjmowaniem krytyki więc gra nie będzie doszlifowana nigdy (bo 1 osoba nie jest w stanie tego zrobić).
Skoro mu się nie chce czytać podręczników to nie zna wielu gier - więc kiepski z niego twórca w najlepszym przypadku.
What a view.
- armisch
-
- Kontakt:
Podobne odniosłem wrażenie , z osądem poczekam do końca ... a wrzucam to, ot jako ciekawostkę. sam kiedyś też pisałem rpgi w sumie jeden ciągle rozwijam.;P
- Bludgeon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Great Talisman
• Powrót Skavenów
Też dawno temu próbowałem swoich sił z tym 
Gra pewnie nigdy nie zostanie skończona (bo 99% projektów tak właśnie kończy), więc z Twoim czekaniem może być ciężko
Dodano po 4 minutach 18 sekundach:
Natomiast pomysł żeby przedmioty były na kartach jest fajny - raz że jest wygodny sam w sobie, to jeszcze pasuje i odnosi się do materiału źródłowego.
Gra pewnie nigdy nie zostanie skończona (bo 99% projektów tak właśnie kończy), więc z Twoim czekaniem może być ciężko
Dodano po 4 minutach 18 sekundach:
Natomiast pomysł żeby przedmioty były na kartach jest fajny - raz że jest wygodny sam w sobie, to jeszcze pasuje i odnosi się do materiału źródłowego.
What a view.
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
Sam autor wspomina, iż wspomnienia ma z Magicznym Mieczem, a nie MiM, a i szata graficzna jest żywcem z MM, więc temat przeniesiony tam (a tytuł edytowany).
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Little bit of fun is all I'm after!
- armisch
-
- Kontakt:
Re: MM Rpg?
zrobiłem proste rpg dla swoich dzieciaków tam większość ekwipunku jest na karach i żetony jako znaczniki plus dużo kolorowych kości i graja z przyjemnością.
(mix mouse guard i magi i myszy)
(mix mouse guard i magi i myszy)