no dobra ...
jeszcze 2 tygodnie czekam na orientacyjne deklaracje ...
ceny wynajmu znam, jest tam nawet możliwość korzystania z pracowni internetowej - czyli może Baldura lub Diablo 2 podepniemy hehehe jak się wszyscy zgodzą (t.j. właściciel i dyrektor) ... tylko nie wiem ile kompów tam soti
2 kuchnie ... mała i duża ... 2 duże sale i chyba ze 4 małe ... zależy ile damy radę przystosować ...
sklep niedaleko, boisko do piłki również, przystanek PKS orza dojazd do Wrocka 150 metrów od miejscówki ... sklep 100 metrów ... ewentualny lepszy apartament za dodatkową opłatą (powalcze, żeby np. w pokoju 2 osobowym mogło 5 osób kimać na cenę 2-3 osób) w odległości 200 metrów od konwentu
... dla chętnych pewnie meczyk jakiś np. źli Poszukiwacze na Dobrych (ale to nie oznacza że źli mogę grać nie fair a dobrzy muszą koniecznie
trzymać się zasad :twisted: )
za 2 tygodnie dyrektor wraca z zaramanicy i wtedy ogłoszę dokładną datę, cenę i perspektywy
TAK JAK SIĘ UMAWIALIŚMY TO RACZEJ KAMERALNA BIBKA BĘDZIE
max 100 osób
PS: przepraszam że w każdym poście prawie to samo piszę ale po pierwsze mam straszną dziurę w mózgu, po drugie molestuję Was tym celem ujrzenia Was tam w jak największej ilości, oraz dlatego że mam kilka spraw na głowie i nie wwzystko co wcześniej pisałem pamiętam
poza tym bez przerwy dochodzą nowi użytkownicy, których w tym miejscu równie serdecznie jak starych zapraszam na ten Bezimiennyjeszcze Konwent