odkurzyłem dziś swój egzemplarz Magicznego miecza (posiadam podstawę plus Gród, Jaskinię i Labirynt magów).
Karty są oczywiście trochę podniszczone bo jak byłem młodszy grałem w tę grę nałogowo, nawet samemu, jednak wszystkie są kompletne, nie brakuje niczego (a nawet mam jedną kartę "2 sztuki złota" nadprogramowo, nie wiem jak to możliwe).
Brakuje jednak kart żetonów - Miecza, Magii, Złota i Życia, tych najmniejszych, musiały się gdzieś zapodziać...
Pytanie: czy są jakieś pliki graficzne do pobrania, abym mógł sobie np. na żółtej kartce wydrukować i wyciąć żetony złota etc.? I odpowiednio pozostałe żetony?
Chciałem w weekend zagrać ze znajomymi i ich wciągnąć w tę grę i zastanawiam się jak to zrobić, bo póki co najrozsądniejszą opcją pozostaje kartka i zapisywanie poszczególnych wartości...
Z góry dzięki za odpowiedź!
Witam,
odkurzyłem dziś swój egzemplarz Magicznego miecza (posiadam podstawę plus Gród, Jaskinię i Labirynt magów). Karty są oczywiście trochę podniszczone bo jak byłem młodszy grałem w tę grę nałogowo, nawet samemu, jednak wszystkie są kompletne, nie brakuje niczego (a nawet mam jedną kartę "2 sztuki złota" nadprogramowo, nie wiem jak to możliwe). Brakuje jednak kart żetonów - Miecza, Magii, Złota i Życia, tych najmniejszych, musiały się gdzieś zapodziać... :(
Pytanie: [b]czy są jakieś pliki graficzne do pobrania, abym mógł sobie np. na żółtej kartce wydrukować i wyciąć żetony złota[/b] etc.? I odpowiednio pozostałe żetony?
Chciałem w weekend zagrać ze znajomymi i ich wciągnąć w tę grę i zastanawiam się jak to zrobić, bo póki co najrozsądniejszą opcją pozostaje kartka i zapisywanie poszczególnych wartości...
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
Ale bardziej chodzi o żetony do MM, na chwilę obecną mam tylko pod ręką żetony MM do edycji specjalnej: https://dl.dropboxusercontent.com/u/2042432/Zetony_MMSE.JPG
Dzięki klimas, ale już wydrukowałem sobie na twardym papierze żetony od Miśka.
Wyszły super, tylko ciut duże w stosunku do oryginałów, które zapamiętałem - dla przyszłych osób potrzebujących, najlepiej drukować te żetony na formacie A5 (czyli zmieścić dwie plansze z żetonami na jednej kartce A4).
Dzięki [b]klimas[/b], ale już wydrukowałem sobie na twardym papierze żetony od [b]Miśka[/b].
Wyszły super, tylko ciut duże w stosunku do oryginałów, które zapamiętałem - dla przyszłych osób potrzebujących, najlepiej drukować te żetony na formacie A5 (czyli zmieścić dwie plansze z żetonami na jednej kartce A4).
Wódka w proszku już istnieje ... więc, kto wie... kto wie... (?)
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
Wódka w proszku już istnieje ... więc, kto wie... kto wie... (?) ;)