Klucze steam aktywujące język polski w DE
-
-
-
- Kontakt:
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
Wysłane.blacklobo pisze:Witam wszystkich na forum. Dopiero tutaj "wpadłem" i widzę, że mam mnóstwo do poczytania i zobaczenia tutaj fajnych tematów. Na pierwszy rzut oka widać, że sporo dobrej roboty tu wykonaliście /respekt
Sorry, że tak w pierwszym poście od razu coś chce ale poproszę też kluczyk
pozdrawiam
Zobaczymy jak długo tutaj zostaniesz
- abubu
-
Witamy i zapraszamy do lekturyblacklobo pisze:Witam wszystkich na forum. Dopiero tutaj "wpadłem" i widzę, że mam mnóstwo do poczytania i zobaczenia tutaj fajnych tematów. Na pierwszy rzut oka widać, że sporo dobrej roboty tu wykonaliście /respekt
Nie ty pierwszy tak maszblacklobo pisze:Sorry, że tak w pierwszym poście od razu coś chce ale poproszę też kluczyk
Pozdrawiamyblacklobo pisze:pozdrawiam
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
- blacklobo
-
- Kontakt:
To ja w publicznym poście DZIĘKUJĘ za klucz /uklonNemomon pisze:Ponad 80% osób, które klucz otrzymały, nie odpisały mi na PW "dziękuję" czy cokolwiek innego - wzięły klucz i bez słowa podziękowania czy pożegnania zniknęły.
(Z humorem lecz bez sarkazmu
To fajnie, że się chociaż na końcówkę zabawy załapałemNemomon pisze:Z tego też względu nie mam zamiaru więcej rozdawać kluczy - oddam te, które jeszcze mam i koniec zabawy.
- Mały Nemo
-
Ale nie musisz z tego powodu aż padać na kolanablacklobo pisze:To ja w publicznym poście DZIĘKUJĘ za klucz /uklonNemomon pisze:Ponad 80% osób, które klucz otrzymały, nie odpisały mi na PW "dziękuję" czy cokolwiek innego - wzięły klucz i bez słowa podziękowania czy pożegnania zniknęły.
(Z humorem lecz bez sarkazmu)
To fajnie, że się chociaż na końcówkę zabawy załapałemNemomon pisze:Z tego też względu nie mam zamiaru więcej rozdawać kluczy - oddam te, które jeszcze mam i koniec zabawy.
(just kidding... or not
===
Nie pisałem tego, bo mi zależy na podziękowaniach (bo bym przestał rozdawać klucze po 10. rozdanym kluczu, a tymczasem jeszcze 2 razy wysyłałem mejla o przysłanie mi dodatkowych paczek kluczy), ale elementarne zasady dobrego zachowania mówią, iż jak się coś otrzymało to wypadałoby podziękować. Nie tylko przed otrzymaniem ("Daj mi klucz, pier...ol się. Dzięku~ję!
-
-
-
- Mały Nemo
-
-
-
-
Wysłane.Halrand pisze:Dzień dobry,
Nie ukrywam, że dokonałem rejestracji na forum głównie po klucz polonizujący, ale widzę, że jego zawartość może mnie zainteresować jako gracza Talisman
W każdym razie bardzo proszę o klucz, z góry dziękuję i pozdrawiam!
Oczywiście posiadam oryginalną wersję gry na Steam.
Jako, że właśnie wysłany został ostatni posiadany przeze mnie klucz, to temat zamykam.