Racje/Interpretacje/Dowody
-
-
Racje/Interpretacje/Dowody
Przeszukałem cały dział dotyczący w/w tematu natomiast nic nie znalazłem. Jeżeli możecie bardzo bym prosił abyście podzielili się wszelkimi interpretacjami i racjami . Innymi słowy... Jak rozwiązujecie wszelkie spory dotyczące rozgrywki... Np. Mam (Sprawnego) Robota Bojowego oraz Przekleństwo Wiedźmy jako przyjaciela... Losuje kartę przygód , okazuje się ona Cyklopem , rzucam kostką i losuje 1 (zgodnie z instrukcją cyklop zjada mi przyjaciela) I w tym wypadku może on zjeść Przekleństwo Wiedźmy gdyż mimo to że na karcie pisze "Zdarzenie" jest on moim przyjacielem...Wniosek ? = Jest to możliwe
... Bardzo prosił bym o więcej przykładów opartych na waszych doświadczeniach . Mam nadzieje że ten temat przyda się każdemu który ma wątpliwości oraz tworzy w swojej głowie problem typu "mogę , nie mogę" 
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
Nie obraź się, ale wolę, ażeby każda kwestia zasad omawiana była oddzielnie. "Temat-zupa śmietnik" wcale pomocny nie jest, bo w natłoku dyskusji rozmawiający z czasem mogą nie wiedzieć o czym tak właściwie rozmawiają. Przerabialiśmy już to, więc lepiej trzymać się zasady - "jedna kwestia, jeden temat".
Dlatego też temat zamykam.
Dlatego też temat zamykam.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Little bit of fun is all I'm after!