Forumowy Fanpage na facebook'u
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13472
Forumowy Fanpage na facebook'u
Jako ze nie jesteśmy obojętni i nie chcemy sie zamykać na wszelkie nowości. To chcieliśmy poinformować że założyliśmy fanpage forumowy.
Co tam będziecie mogli znaleźć? Informacje o nowych dodatkach o większych projektach i Konkursy !!
I właśnie oficjalne rozpoczęcie działalności fanpage'u, chcieliśmy rozpocząć konkursem.
Jest on związany z Dziesięcioleciem forum, które będziemy obchodzić w przyszłym. Co trzeba zrobić aby wziąć udział w konkursie znajdziecie na Facebook'u
Pozdrawiam
Administracja
Co tam będziecie mogli znaleźć? Informacje o nowych dodatkach o większych projektach i Konkursy !!
I właśnie oficjalne rozpoczęcie działalności fanpage'u, chcieliśmy rozpocząć konkursem.
Jest on związany z Dziesięcioleciem forum, które będziemy obchodzić w przyszłym. Co trzeba zrobić aby wziąć udział w konkursie znajdziecie na Facebook'u
Pozdrawiam
Administracja
Ostatnio zmieniony czwartek 01 sty 1970, 01:00 przez Valdi, łącznie zmieniany 2 razy.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Erestor
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Czas Żniw
• Duchy Pradawnych Smoków
• Smoki - Posty: 1312
- Kontakt:
Bardzo dobry pomysł! Polubione 
Ostatnio zmieniony czwartek 01 sty 1970, 01:00 przez Erestor, łącznie zmieniany 2 razy.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Urodzinowy, co by oznaczało że to niespodzianka 
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Nie masz bo został stworzony na potrzeby urodzin przez czołowych autorów. W sumie będą 3dodatki po 1do TMiM, MiM i MM
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
Żaden z Administratorów GK nie bierze odpowiedzialności za to, co ludzie umieszczają na swoich własnych stronach na FaceBooku, który z oczywistych względów częścią GK nie jest. Jeżeli ci użytkownicy chcą umieszczać tam swoje dane osobowe czy też np. nawet dane adresowe, to jest to ich tylko własna dobra wola i umieszczają swe dane tam dobrowolnie.Rogo pisze:Na facebooku większość podaje imię i nazwisko - niezły trick na wyciągnięcie danych od forumowiczów
Ponadto, celem żadnego z Administratorów jest uzyskiwanie w ten sposób jakichkolwiek danych osobowych. Nigdy nie mieliśmy, nie mamy ani mieć nie będziemy powodów, by wyciągać od kogoś ich dane osobowe.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
- abubu
-
Tak dla przypomnienia: W świetle prawa, samo "imię i nazwisko" nie są danymi osobowymi (nie dotyczy unikalnych nazwisk). Dopiero w połączeniu z dodatkową daną (np. pesel / kod pocztowy / miejscowość / itp) tworzy dane osobowe, prawnie chronione.
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Ależ Rogo... Przecież jak zakładasz konto na fb to podpisujesz zgodę na sprzedaż swoich danych diabłu i wszystkim innym pomiotom, podmiotom 
ale żebyś nie mówił że chcemy cokolwiek wyciągać i upubliczniać to użytkownicy forum mogą polubić co tam trzeba i udostępnić news gdzie trzeba ale nie muszą podawać tam swój nick tylko wysłać mi pm z informacją i linkiem że udostępni info.. Pasuje?:)
ale żebyś nie mówił że chcemy cokolwiek wyciągać i upubliczniać to użytkownicy forum mogą polubić co tam trzeba i udostępnić news gdzie trzeba ale nie muszą podawać tam swój nick tylko wysłać mi pm z informacją i linkiem że udostępni info.. Pasuje?:)
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
Odwracasz kota ogonem. Dzielisz się nim na FaceBooku z całą rzeczą tajnych agentów, psychopatów i innych żmij. My nikomu nie każemy wpisywać swego imienia na Facebooku. Nie wiemy, dlaczego to robią.Rogo pisze:HunteR, mam bardzo ładne imię (no siema, Paweł jestem), a nosić moje nazwisko to zaszczytNiemniej nie czuję potrzeby dzielenia się nim na internetowym forum
Ale jaki związek ma wpisywanie swego imienia na jakimś portalu społecznościowym, na którym miliony osób to imię mogą przeczytać (a nawet daną osobę zlokalizować np. na podstawie uczęszczanych szkół czy innych prywatnych danych jak. "jestem w związku z XXX") z tym, iż my - podobno - chcemy wyłudzić te dane? Skoro ta osoba godzi się, iżby miliony osób na FaceBooku widziało jej imię i nazwisko, to zrozumiałe jest, iż godzi się, byśmy - po tym jak lajkuje posta - dowiedzieli się i my. Lajkowanie postów jest dobrowolne.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Ale dla tych co nie chcą to tj pisałem:
użytkownicy forum mogą polubić co tam trzeba i udostępnić news gdzie trzeba ale nie muszą podawać tam swój nick tylko wysłać mi pm z informacją i linkiem że udostępni info...
- Kufir
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Groźniejsze Podziemia
• Nowe PP
• Zadania Czarownika - Posty: 2174