Skany pudełek do MiM 2ed.
-
-
Skany pudełek do MiM 2ed.
Witam i dziękuję za przyjęcie do grupy. Czy ktoś z Was posiada, lub wie o istnieniu skanów pudełek do do polskiej wersji MiM 2ed. Postanowilem sprzedać moją stareńką MiM a bez tego raczej mi się nie uda. Z góry dziękuję za pomoc.
- JollyRoger
-
Nie jestem co prawda w posiadaniu wszystkich pudełek ale mogę zrobić scany takich jak: Podstawka, W Kosmicznej Otchłani, Jaskini i Smoki. Jeżeli jesteś zainteresowany na zapraszam na priva.
"Jak Palladyn szlachetnie, mieczem złączę lub zetnę"
- Pablo
-
-
Spis dodatków autora:
• Dyniowy Król - Dyniokruk
• Kraina Innowacji
• Nowe Przygody
• Paczka Przygód
• Smocze Dary
• Ukryta Dolina
• Ulice Miasta
• Zaklęcia - Posty: 3208
Re: Skany pudełek do MiM 2ed.
Spróbuj nawiązać kontakt z Valdim lub Pauliną.UglyGoblin pisze: ↑niedziela 22 mar 2020, 10:10 Witam i dziękuję za przyjęcie do grupy. Czy ktoś z Was posiada, lub wie o istnieniu skanów pudełek do do polskiej wersji MiM 2ed. Postanowilem sprzedać moją stareńką MiM a bez tego raczej mi się nie uda. Z góry dziękuję za pomoc.
-
-
Pozwolicie, że odświeżę nieco temat.
Również jestem szczęśliwym posiadaczem ("w spadku", od wujka) zestawu MiM (podstawka, podziemia, miasto, w kosmicznej otchłani). Całość jednak otrzymałem w dużym pudle po butach, na które naklejoną miałem taśmą klejącą górę z pudełka od podstawki (1 edycji). Chciałbym na własne potrzeby odtworzyć oryginalne pudełka do każdej części. Czy dysponuje ktoś już skanami pudełek interesujących mnie części i mógłby się nimi podzielić?
Z góry dziękuję za pomoc.
Również jestem szczęśliwym posiadaczem ("w spadku", od wujka) zestawu MiM (podstawka, podziemia, miasto, w kosmicznej otchłani). Całość jednak otrzymałem w dużym pudle po butach, na które naklejoną miałem taśmą klejącą górę z pudełka od podstawki (1 edycji). Chciałbym na własne potrzeby odtworzyć oryginalne pudełka do każdej części. Czy dysponuje ktoś już skanami pudełek interesujących mnie części i mógłby się nimi podzielić?
Z góry dziękuję za pomoc.