Szamanka
- megoviator
-
- mars28
-
Mam jedną Szamankę na zbyciu, w postaci giftu Steam. Z powodu jakiegoś błędu na Steam przy próbie zakupu, kupiłem drugi raz, okazało się, że pierwszy zakup też przeszedł, ale z dużym opóźnieniem. Nie chciało mi się bawić z supportem i prosić się o cofnięcie transakcji. Mogę odsprzedać za 4zł, wpłata najlepiej na PayPal (lub w ostateczności na konto bankowe).
- Krzysiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Dodatkowe karty
• Zaklęcia - Posty: 1482
Tu nie chodzi o pieniądze. Ja np. mogę dać na charytatywny cel więcej niż dolara i nie muszą mi w zamian za to dawać żadnej postaci.olmeca pisze:Kupiłeś SP i płaczesz nad tym, że nie stać Cię na wydanie dolara na cel charytatywny?
Chodzi o wiarygodność. Jeśli jest napisane że Season Pass daje wszystko, to powinien dawać wszystko.
Uznając że cel charytatywny jest dobrym usprawiedliwieniem dla niedotrzymania słowa, przekazują informację że ich słowo nie jest wiążące. Jeśli udało im się znaleźć jeden dobry powód, to mogą równie dobrze znaleźć inne.
Posiadacze Season Passu powininni po prostu dostać tę postać. Z informacją że została stworzona na potrzeby takiej a takiej akcji i że byłoby miło gdyby wpłacili na nią trochę kasy. I z linkiem do wygodnego przelewu.
- Rogo
-