witam
posiadam komplet MM i jestem ciekaw czy oprócz ZAPOMNIANEJ KRAINY powstał jakiś inny nieoficjalny dodatek do MM??
pozdr.
Czy są inne nieoficjalne dodatki do MM ??
- Olo
-
- Kontakt:
- MAXtoon
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Zapomniana Kraina - Posty: 43
Obawiam siê, ¿e raczej nie... Magiczny Miecz traktowany jest jako tania imitacja Magii i Miecza i raczej nie spodziewa³bym siê wielkich zmian w tej materii. Szkoda
Nie ukrywam, i¿ od d³u¿szego czasu chodzi mi po g³owie nastêpca Zapomnianej Krainy, obawiam siê ¿e prace potrwaj± do¶æ d³ugo ( teraz opracowujê now± wersjê kart postaci ). Jednak¿e trzeba powiedzieæ sobie szczerze, nawet druga jaskó³ka wiosny nie czyni...
Nie ukrywam, i¿ od d³u¿szego czasu chodzi mi po g³owie nastêpca Zapomnianej Krainy, obawiam siê ¿e prace potrwaj± do¶æ d³ugo ( teraz opracowujê now± wersjê kart postaci ). Jednak¿e trzeba powiedzieæ sobie szczerze, nawet druga jaskó³ka wiosny nie czyni...
Reality as you know it, is a lie
- Olo
-
- Kontakt:
sam sobie odpowiem na moje pytanko powstał nowy dodatek do MM Valdi przerobił swój autorski dodatek do "Magii i Miecza": "Wieża Maga" do standardów "Magicznego Miecza" więcej można przeczytać na stronce http://www.toliman.hei.pl/
p.s może się to przyda komuś NOWEMU na tym forum
p.s może się to przyda komuś NOWEMU na tym forum
- Loop
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Zdarzenia - Posty: 110
Bedzie mozna przeczytacOloWeb pisze:więcej można przeczytać na stronce http://www.toliman.hei.pl/
- Isztwan
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Droga do Chwały
• Las Elfów
• Trzęsawiska i Lodowy Las - Posty: 1382
- Kontakt:
Pracuje właśnie nad dodatkiem do MM, który nazywać się będzie Las Elfów. mam juz gotową planszę, i opisane karty. Pozostaje tylko kwestia ich wykonania i niestety trzeba będzie jeszcze poczekać...
PS. niedługo, mam nadzieje uruchomię stronkę o MM z wieloma zmianami do zasad (bardzo radykalnymi, co nie wszystkim może się podobać ale i tak warto się z tym zapoznać), 2 dodatkami (Las Elfów i Zadania - coś jak karczemne historie tylko dużo bardziej rozbudowane) i nowymi kartami. Na dzień dzisiejszy tylko tyle mogę powiedzieć.
PS. niedługo, mam nadzieje uruchomię stronkę o MM z wieloma zmianami do zasad (bardzo radykalnymi, co nie wszystkim może się podobać ale i tak warto się z tym zapoznać), 2 dodatkami (Las Elfów i Zadania - coś jak karczemne historie tylko dużo bardziej rozbudowane) i nowymi kartami. Na dzień dzisiejszy tylko tyle mogę powiedzieć.
- mrSin
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Zapomniana Kraina - Posty: 43