Zastanawiam się czy na forum są jakieś kobietki, które też są zarażone bakcylem tej wspanaiłj gry?
U mnie w domu grają ze mną córa i żona - sam je wciągnąłem - po długich bataliach i manowach i teraz zagrywają sie do godzin porannych i to nie jakąś Amazonką itp. tylko postaciami męskimi :lol:
A wydawało mi się że to tylko męska gra :roll:
Zastanawiam się czy na forum są jakieś kobietki, które też są zarażone bakcylem tej wspanaiłj gry? U mnie w domu grają ze mną córa i żona - sam je wciągnąłem - po długich bataliach i manowach i teraz zagrywają sie do godzin porannych i to nie jakąś Amazonką itp. tylko postaciami męskimi :lol:
Tak była była... de facto całkiem niedawno. Może się jeszcze pojawi... Nie tracić nadziei. Ortografia rzecz ważna rozmiem się pomylić, ale bez przesady takie byki jak ona sadziła... Znaczy aż tak bardzo nie przeszkadzało ale ze aż z forum uciekła?
P.s. Z kobietami nigdy nie grałem, może kiedyś zacznę..
Punk is dead.I' m fuckin Zombie.
Moderator nie nabija postów-moderator ma wiele do przekazania
Moderator nie myli się-moderator ma inne zdanie
Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami-wychodzi z przekonaniami moderatora
Tak była była... de facto całkiem niedawno. Może się jeszcze pojawi... :D Nie tracić nadziei. Ortografia rzecz ważna rozmiem się pomylić, ale bez przesady takie byki jak ona sadziła... :D Znaczy aż tak bardzo nie przeszkadzało ale ze aż z forum uciekła? :D
P.s. Z kobietami nigdy nie grałem, może kiedyś zacznę.. :D
Generalnie kiedyś żadko grałem w MiM z jakimiś kobietami, ale teraz czasy się zmieniają, czasem jest tak, że procentowo graczy jest więcej płci żeńskiej niż męskiej...
Generalnie kiedyś żadko grałem w MiM z jakimiś kobietami, ale teraz czasy się zmieniają, czasem jest tak, że procentowo graczy jest więcej płci żeńskiej niż męskiej... :wink:
A ja jak gram, to z moją babą Czasem nawet gramy sami we dwójkę jak niemożna zebrać większej grupy luda Pozatym zauważyłem, że kobiety znacznie chętniej grają w MiM niż w klasyczne RPG.
Top Secret Ninja Off Topic Creators Internatinal Organization Member
A ja jak gram, to z moją babą :) Czasem nawet gramy sami we dwójkę jak niemożna zebrać większej grupy luda ;) Pozatym zauważyłem, że kobiety znacznie chętniej grają w M&M niż w klasyczne RPG.
te¿ to zauwa¿y³em ¿e kobietki s± bardzie "Chêtne" do mim ni¿ rpg. chocia¿ to te¿ zale¿y od rocznika danej kobietki... bo przyk³adowo jak mia³em przyjemno¶c go¶ciæ w opolu na sesji RPG to tam akurat by³o wiêcej kobitek ni¿ facetów... co przyznam ¿e chwalê
te¿ to zauwa¿y³em ¿e kobietki s± bardzie "Chêtne" do mim ni¿ rpg. chocia¿ to te¿ zale¿y od rocznika danej kobietki... :) bo przyk³adowo jak mia³em przyjemno¶c go¶ciæ w opolu na sesji RPG to tam akurat by³o wiêcej kobitek ni¿ facetów... co przyznam ¿e chwalê :)
Mi zdarzy się grać z płcią przeciwną, rzadko bo rzadko i do tego to jedna i ta sama osóbka, chyba niestety, bo przydałoby się z kimś o innym podejściu pograć, tak to z chopami grywamy zazwyczaj.
Mi zdarzy się grać z płcią przeciwną, rzadko bo rzadko i do tego to jedna i ta sama osóbka, chyba niestety, bo przydałoby się z kimś o innym podejściu pograć, tak to z chopami grywamy zazwyczaj.
Grywamy w zestawie dwóch na dwie i nie widzę jakieś specjalnej różnicy w grze w MiM oczywiście.
Chociaz muszę przyznać, że trudno te nasze kobitki do gry namówić nie ważne czy na kompie czy w planszówkę. Najczęściej słychac a ty znowu grasz i tu np. śmieci byś wyniósł; umył naczynia lub coś ekstra w stylu widziałam ładne kolczyki...
Grywamy w zestawie dwóch na dwie i nie widzę jakieś specjalnej różnicy w grze w MiM oczywiście. :wink: Chociaz muszę przyznać, że trudno te nasze kobitki do gry namówić nie ważne czy na kompie czy w planszówkę. Najczęściej słychac a ty znowu grasz i tu np. śmieci byś wyniósł; umył naczynia lub coś ekstra w stylu widziałam ładne kolczyki... :wink: :)