mam niie pełna gre wiec prosze kogos jesli ktos ma ze skanowane karty a by podał mi strone lub przesłał mi na maila fryzy@o2.pl z góry dziekuje równiez nie pogardził bym dodatkami do gry razem z plansza jeszcze raz dziekii!
mam niie pełna gre wiec prosze kogos jesli ktos ma ze skanowane karty a by podał mi strone lub przesłał mi na maila fryzy@o2.pl z góry dziekuje równiez nie pogardził bym dodatkami do gry razem z plansza jeszcze raz dziekii!
NIEWIEM CZEGO NIEMAM W ORYGINALNEJ GRZE PLANSZE MAM BRAKUJE ,MI PARU KART PRZYGÓD WIEC NAJLEPIEJ JAK BYS MI PRZESŁAŁ SKANY DO KART Z ORYGINAŁU I MAM TEZ DODATEK SMOKI W KTORYM MOZE TEZ CZEGOS BRAKOWAC ! A JESLI MASZ SKANY INNYCH DODATKÓW TEZ BYM O NIE PROSIŁ Z GÓRY DZIEKI
NIEWIEM CZEGO NIEMAM W ORYGINALNEJ GRZE PLANSZE MAM BRAKUJE ,MI PARU KART PRZYGÓD WIEC NAJLEPIEJ JAK BYS MI PRZESŁAŁ SKANY DO KART Z ORYGINAŁU I MAM TEZ DODATEK SMOKI W KTORYM MOZE TEZ CZEGOS BRAKOWAC ! A JESLI MASZ SKANY INNYCH DODATKÓW TEZ BYM O NIE PROSIŁ Z GÓRY DZIEKI
Ajjjj nie krzycz tak bo aż uszy bolą
Bez CAPS LOCKa tez rozumiemy :roll:
Proponuje poprosic Valdiego ze strony powyzszej - może pomoże
Skoro na AmbarO nie możesz sie dostać, to poczekaj jeszcze chwilke, aż Denver skończy skanować całego MiMa i poprostu podeśle ci na Cdku.
War, war never changes...
# Mój numer GG - 3751732
Ajjjj nie krzycz tak bo aż uszy bolą :wink: Bez CAPS LOCKa tez rozumiemy :roll:
Proponuje poprosic Valdiego ze strony powyzszej - może pomoże :) Skoro na AmbarO nie możesz sie dostać, to poczekaj jeszcze chwilke, aż Denver skończy skanować całego MiMa i poprostu podeśle ci na Cdku.
Juri pisze:Ajjjj nie krzycz tak bo aż uszy bolą
Skoro na AmbarO nie możesz sie dostać, to poczekaj jeszcze chwilke, aż Denver skończy skanować całego MiMa i poprostu podeśle ci na Cdku.
a kiedy on skonczy skanowac
[quote="Juri"]Ajjjj nie krzycz tak bo aż uszy bolą :wink: Bez CAPS LOCKa tez rozumiemy :roll:
Proponuje poprosic Valdiego ze strony powyzszej - może pomoże :) Skoro na AmbarO nie możesz sie dostać, to poczekaj jeszcze chwilke, aż Denver skończy skanować całego MiMa i poprostu podeśle ci na Cdku.[/quote] a kiedy on skonczy skanowac
nie mam tego a na jaki mail mi wysłałes wyslij mi to jescze ra bo nie dostałem tego na mail fryzy@o2.pl
Ostatnio zmieniony czwartek 19 sty 2006, 18:15 przez Hasai, łącznie zmieniany 1 raz.
[quote="Splawik"]Hasai,
Podesłałem Ci na maila wszystko co chciałeś[/quote]nie mam tego a na jaki mail mi wysłałes wyslij mi to jescze ra bo nie dostałem tego na mail fryzy@o2.pl
Juri pisze:Ajjjj nie krzycz tak bo aż uszy bolą
a kiedy on skonczy skanowac
W polowie lutego powinno byc wszystko gotowe.
[quote="Hasai"][quote="Juri"]Ajjjj nie krzycz tak bo aż uszy bolą :wink: Bez CAPS LOCKa tez rozumiemy :roll:
Proponuje poprosic Valdiego ze strony powyzszej - może pomoże :) Skoro na AmbarO nie możesz sie dostać, to poczekaj jeszcze chwilke, aż Denver skończy skanować całego MiMa i poprostu podeśle ci na Cdku.[/quote] a kiedy on skonczy skanowac[/quote]