Przez ostatnie kilka miesięcy pracowałem nad własną grą karcianą i wreszcie nadszedł moment, aby zaprezentować swoje „dziecko” szerszemu gronu amatorów karcianek i planszówek.
Poszukuję 3-5-osobowych grup testowych z Trójmiasta i okolic, najlepiej składających się z osób, którym nieobce są gry planszowe i karciane oraz które gustują w klimatach fantasy. (Jednak nie jest to warunek konieczny – każdy krytyczny głos, nawet zupełnego laika, jest dla mnie na wagę złota!)
"Mroczne Wrota" (tytuł roboczy) to karciana gra przygodowa fantasy z elementami RPG, w której może uczestniczyć od 3 do 5 osób. Średni czas rozgrywki wynosi od ok. 80 minut (w przypadku 3 graczy) do ok. 120 minut (w przypadku 5 graczy). Cechuje ją dużo interakcji między graczami, również tej negatywnej (czyli to, co większość zaprawionych w boju graczy lubi najbardziej ), a także duża losowość poszczególnych elementów rozgrywki. Gra nie należy do najłatwiejszych, jednak nie jest też przesadnie skomplikowana – dotychczasowi testerzy zazwyczaj już po pierwszej rozgrywce pamiętali wszystkie zasady. Starałem się również położyć duży nacisk na aspekt fabularny całej zabawy, a dzięki wcześniej wspomnianej losowości każda gra ma inny przebieg oraz zakończenie.
Jeśli jesteś zainteresowany/a lub chcesz poznać więcej szczegółów, proszę o kontakt mailowy pod adresem: elfshadow@o2.pl.
Pozdrawiam serdecznie!
Cześć!
Przez ostatnie kilka miesięcy pracowałem nad własną grą karcianą i wreszcie nadszedł moment, aby zaprezentować swoje „dziecko” szerszemu gronu amatorów karcianek i planszówek.
Poszukuję 3-5-osobowych grup testowych z Trójmiasta i okolic, najlepiej składających się z osób, którym nieobce są gry planszowe i karciane oraz które gustują w klimatach fantasy. (Jednak nie jest to warunek konieczny – każdy krytyczny głos, nawet zupełnego laika, jest dla mnie na wagę złota!)
"Mroczne Wrota" (tytuł roboczy) to karciana gra przygodowa fantasy z elementami RPG, w której może uczestniczyć od 3 do 5 osób. Średni czas rozgrywki wynosi od ok. 80 minut (w przypadku 3 graczy) do ok. 120 minut (w przypadku 5 graczy). Cechuje ją dużo interakcji między graczami, również tej negatywnej (czyli to, co większość zaprawionych w boju graczy lubi najbardziej ;) ), a także duża losowość poszczególnych elementów rozgrywki. Gra nie należy do najłatwiejszych, jednak nie jest też przesadnie skomplikowana – dotychczasowi testerzy zazwyczaj już po pierwszej rozgrywce pamiętali wszystkie zasady. Starałem się również położyć duży nacisk na aspekt fabularny całej zabawy, a dzięki wcześniej wspomnianej losowości każda gra ma inny przebieg oraz zakończenie.
Jeśli jesteś zainteresowany/a lub chcesz poznać więcej szczegółów, proszę o kontakt mailowy pod adresem: elfshadow@o2.pl.
Nawiąż kontakt z ludźmi od Inwazji i SW LCG w Gdańsku. Kompetentni ludzie w sprawach karcianek. Pytaj o Teokratę który też projektuje gry a o karciankach wie wszystko.
Nawiąż kontakt z ludźmi od Inwazji i SW LCG w Gdańsku. Kompetentni ludzie w sprawach karcianek. Pytaj o Teokratę który też projektuje gry a o karciankach wie wszystko.