Wpadłem ostatnio na chyba fajny pomysł, aby spotykać się na wspólnym graniu w MiM/MM/TMiM w sklepie PRZYSTAŃ! który znajduje się na Narutowicza w Łodzi. Wydaje mi się że nie będzie to dla nich jakiś problem, jeżeli jakaś mała (lub z czasem większa) grupka fanów spotka się aby razem w coś pograć.
Może przykładowo wybierzemy jakiś dzień tygodnia (przykładowo czwartek, środa) kiedy takie spotkanie się będzie odbywało. Ja raczej dość często bym się pokazywał na takich spotkaniach.
Z czasem może by się ładnie rozwinęło i każdy by miał okazję znaleźć kogoś do grania.
Oczywiście termin był przykładowy i nie absolutnie nie jestem do niego przywiązany.
Jak coś WSTĘPNIE mogę czekać na ewentualnych gracz właśnie w czwartek ( 18.04 ). Wersja gry nie ma znaczenia
Witam wszystkich.
Wpadłem ostatnio na chyba fajny pomysł, aby spotykać się na wspólnym graniu w MiM/MM/TMiM w sklepie PRZYSTAŃ! który znajduje się na Narutowicza w Łodzi. Wydaje mi się że nie będzie to dla nich jakiś problem, jeżeli jakaś mała (lub z czasem większa) grupka fanów spotka się aby razem w coś pograć.
Może przykładowo wybierzemy jakiś dzień tygodnia (przykładowo czwartek, środa) kiedy takie spotkanie się będzie odbywało. Ja raczej dość często bym się pokazywał na takich spotkaniach.
Z czasem może by się ładnie rozwinęło i każdy by miał okazję znaleźć kogoś do grania.
Oczywiście termin był przykładowy i nie absolutnie nie jestem do niego przywiązany.
Jak coś WSTĘPNIE mogę czekać na ewentualnych gracz właśnie w czwartek ( 18.04 ). Wersja gry nie ma znaczenia ;)
Ronin znamy się? Przecież tam przesiaduję większość sobót i niedziel. Jutro będę, w niedzielę akurat wyjazd na turniej, ale potem 20.04 Robert chce bym pomógł na konwencie który z kolei on wspomaga "Kraina Ognia". Na tygodniu raczej słabo, ledwo ogarniam podstawowe rzeczy, ale w weekendy jestem wolny jak ptak. Parę osób z klubu wiem że są zakamuflowanymi graczami których pokryła rdza, ale może da się ich odkurzyć. Gdybyś chciał pograć to pewnie na klubowym forum najłatwiej mnie znajdziesz, albo może miniemy się w sklepie. http://forum.osmiornica.info/viewforum.php?f=76
Ronin znamy się? Przecież tam przesiaduję większość sobót i niedziel. Jutro będę, w niedzielę akurat wyjazd na turniej, ale potem 20.04 Robert chce bym pomógł na konwencie który z kolei on wspomaga "Kraina Ognia". Na tygodniu raczej słabo, ledwo ogarniam podstawowe rzeczy, ale w weekendy jestem wolny jak ptak. Parę osób z klubu wiem że są zakamuflowanymi graczami których pokryła rdza, ale może da się ich odkurzyć. Gdybyś chciał pograć to pewnie na klubowym forum najłatwiej mnie znajdziesz, albo może miniemy się w sklepie. http://forum.osmiornica.info/viewforum.php?f=76
Nie mieliśmy jeszcze okazji podać sobie ręki ale pewnie niedługo się to zmieni
Misiek pisze:Przecież tam przesiaduję większość sobót i niedziel. Jutro będę, w niedzielę akurat wyjazd na turniej, ale potem 20.04 Robert chce bym pomógł na konwencie który z kolei on wspomaga "Kraina Ognia". Na tygodniu raczej słabo, ledwo ogarniam podstawowe rzeczy, ale w weekendy jestem wolny jak ptak. Parę osób z klubu wiem że są zakamuflowanymi graczami których pokryła rdza, ale może da się ich odkurzyć. Gdybyś chciał pograć to pewnie na klubowym forum najłatwiej mnie znajdziesz, albo może miniemy się w sklepie.
Wiem o tym z opowieści Sam byłem takim 'zardzewiałym' graczem który ostatnio się reaktywował :mrgreen:
Nie mam jeszcze konta ale już nadrabiam i zakładam sobie
Ogólnie to mam więcej takich inicjatyw, ale chcę zobaczyć jaka będzie odpowiedź na tego typu propozycję. W sobotę może wpadnę do sklepu przed Smerfem, a jak mi się spodoba to nawet na niego nie pójdę. Co prawda nie przyniosę ze sobą Talizmana ale jakieś inne gierki jak najbardziej przytargam.
[quote="Misiek"]Ronin znamy się?[/quote]
Nie mieliśmy jeszcze okazji podać sobie ręki ale pewnie niedługo się to zmieni :)
[quote="Misiek"]Przecież tam przesiaduję większość sobót i niedziel. Jutro będę, w niedzielę akurat wyjazd na turniej, ale potem 20.04 Robert chce bym pomógł na konwencie który z kolei on wspomaga "Kraina Ognia". Na tygodniu raczej słabo, ledwo ogarniam podstawowe rzeczy, ale w weekendy jestem wolny jak ptak. Parę osób z klubu wiem że są zakamuflowanymi graczami których pokryła rdza, ale może da się ich odkurzyć. Gdybyś chciał pograć to pewnie na klubowym forum najłatwiej mnie znajdziesz, albo może miniemy się w sklepie. [/quote]
Wiem o tym z opowieści :) Sam byłem takim 'zardzewiałym' graczem który ostatnio się reaktywował :mrgreen:
Nie mam jeszcze konta ale już nadrabiam i zakładam sobie ;)
Ogólnie to mam więcej takich inicjatyw, ale chcę zobaczyć jaka będzie odpowiedź na tego typu propozycję. W sobotę może wpadnę do sklepu przed Smerfem, a jak mi się spodoba to nawet na niego nie pójdę. Co prawda nie przyniosę ze sobą Talizmana ale jakieś inne gierki jak najbardziej przytargam.
W sobotę gram sparring Neuroshimy Tactics, by nie skompromitować się ponad miarę w niedzielę na turnieju, a także będą osoby z X-Wing. To akurat już w sumie nawet nie bitewniak, a planszówka z zaawansowanymi figurkami i mnie wkręca. Wpadnij pogadamy, ustawimy się na granie. Będę od ok 13 jutro.
W sobotę gram sparring Neuroshimy Tactics, by nie skompromitować się ponad miarę w niedzielę na turnieju, a także będą osoby z X-Wing. To akurat już w sumie nawet nie bitewniak, a planszówka z zaawansowanymi figurkami i mnie wkręca. Wpadnij pogadamy, ustawimy się na granie. Będę od ok 13 jutro.
Misiek pisze:Ten temat warto przenieść na ogólne, w tej chwili np Rebelix go nie widzi a szuka graczy. Może uda się z nim spotkać w niedługim czasie.
Oczywiście że wpadnę. Neuroshima bardzo mnie wkręciła i choć w chwili obecnej nie planuję zakupu starterów do Tacta, to nie wykluczam tego w przeszłości
Rebelixa już znam, spotkaliśmy się na Smerife. Bardzo nie wykluczone że się wkręci.
Wrzuciłem go do okręgu łódzkiego bo pewnie i tak nie pojawi się na graniu nikt z Warszawy ale jeżeli uważasz że warto to przenieść na temat ogólny to nie widzę problemu.
[quote="Misiek"]Ten temat warto przenieść na ogólne, w tej chwili np Rebelix go nie widzi a szuka graczy. Może uda się z nim spotkać w niedługim czasie.[/quote]
Oczywiście że wpadnę. Neuroshima bardzo mnie wkręciła i choć w chwili obecnej nie planuję zakupu starterów do Tacta, to nie wykluczam tego w przeszłości ;)
Rebelixa już znam, spotkaliśmy się na Smerife. Bardzo nie wykluczone że się wkręci.
Wrzuciłem go do okręgu łódzkiego bo pewnie i tak nie pojawi się na graniu nikt z Warszawy ale jeżeli uważasz że warto to przenieść na temat ogólny to nie widzę problemu.
Po prostu to forum jest niewidoczne jeżeli nie masz do niego dostępu. Z jednej strony założeniem było pogadanie bez wystawiania się na publikę, ale wymaga od moderatora aktywnego działania w dołączaniu graczy z okolic, bo inaczej robi się kupa i dział zaczyna zaprzeczać temu do czego został powołany.
Po prostu to forum jest niewidoczne jeżeli nie masz do niego dostępu. Z jednej strony założeniem było pogadanie bez wystawiania się na publikę, ale wymaga od moderatora aktywnego działania w dołączaniu graczy z okolic, bo inaczej robi się kupa i dział zaczyna zaprzeczać temu do czego został powołany.