Łosiu pisze:Ciekawe

Nie wiem czemu, ale mi Obcego przypomniało (z tym strzelaniem itd.

)
Quake 2 CTF i Obcy o_O ?? Matko jedyna, toż to jakiś nader chory umysł mógł takie iście szatańskie porównanie stworzyć
A wracając do tematu:
- Prace wrą aż miło szkoda, że za bardzo czasu nie mam aby przelewać to tutaj, jednak będę się starał możliwie często robić edycje pierwszego postu tak aby zainteresowani mogli śledzić postęp prac.
- Bardzo pilnie poszukuję grafika który mógłby się zająć oprawą graficzna projektu. Chodzi o to aby całość trzymała klimat Q2 CTF co przecież nie będzie tak trudne, prawda? Ale ja z grafiką mam tyle wspólnego co wszyscy na tym forum z chodzeniem po księżycu
- Interesuje mnie także nawiązanie kontaktów z osobami zainteresowanymi testowaniem mechaniki gry i kreatywną krytyką powstającego projektu.
Zainteresowanych zapraszam do konwersacji po przez PW na forum.
P.S. Edytowany pierwszy post!
[quote="Łosiu"]Ciekawe :) Nie wiem czemu, ale mi Obcego przypomniało (z tym strzelaniem itd. :D)[/quote]
Quake 2 CTF i Obcy o_O ?? Matko jedyna, toż to jakiś nader chory umysł mógł takie iście szatańskie porównanie stworzyć :D
A wracając do tematu:
- Prace wrą aż miło szkoda, że za bardzo czasu nie mam aby przelewać to tutaj, jednak będę się starał możliwie często robić edycje pierwszego postu tak aby zainteresowani mogli śledzić postęp prac.
- Bardzo pilnie poszukuję grafika który mógłby się zająć oprawą graficzna projektu. Chodzi o to aby całość trzymała klimat Q2 CTF co przecież nie będzie tak trudne, prawda? Ale ja z grafiką mam tyle wspólnego co wszyscy na tym forum z chodzeniem po księżycu ;]
- Interesuje mnie także nawiązanie kontaktów z osobami zainteresowanymi testowaniem mechaniki gry i kreatywną krytyką powstającego projektu.
Zainteresowanych zapraszam do konwersacji po przez PW na forum.
P.S. Edytowany pierwszy post!