Wrocław- chętni do gry.
-
-
Jest ktos z wrocławia (lub okolic) chetny pograc? mam 24 lata Mieszkam przy Grabiszyńskiej, sam posiadam tylko podstawke, planuje zakupic kolejne dodatki (wczesniejsze wersje angielskie zagubiły przy przeprowadzce)
Gdyby udalo sie zebrac ekpie wieksza, to mozna sie gdzies umowic i pograc.
Forma, czas i miejsce spotkania do ustalenia.
Jezeli o mnie chodzi, to najlepiej weekend, w tygodniu tez mam czesto czas, proponuje jakiś browar lub inny alkohol wedle uznania.
Jako inicjator, mogę zaoferować swoje lokum na pierwsze spotkanie.
jest ktoś chętny ?
Gdyby udalo sie zebrac ekpie wieksza, to mozna sie gdzies umowic i pograc.
Forma, czas i miejsce spotkania do ustalenia.
Jezeli o mnie chodzi, to najlepiej weekend, w tygodniu tez mam czesto czas, proponuje jakiś browar lub inny alkohol wedle uznania.
Jako inicjator, mogę zaoferować swoje lokum na pierwsze spotkanie.
jest ktoś chętny ?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Widzę ze jest coraz więcej chętnych osób, wiec musze wiedziec kto na pewno sie pisze na piatek lub sobote godzina ok 19 ? bo...
po 1. moje mieszkanie jest za małe zeby zmiescic 7 osob:D (kawalerka)
po 2. jesli chcielibysmy wszyscy pograc to mam propozycje spotkania sie w pubie Głuchytelefon (pasaz niepolda) jest tam duzy stoł mozna dokoncac rezerwacji( ja to zrobie) piwo kosztuje ok 4zl piat, 5zl czeskie jasne i 6zl czeskie ciemno, 50tka wodki 4zl o ile dobrze pamietam:D
edit: przyszla mi jeszcze do glowy mleczarnia, a dokładniej dół tam jest duzo miejsca
co wy na to ?:) moze ktos z was ma inny pomysl?
po 1. moje mieszkanie jest za małe zeby zmiescic 7 osob:D (kawalerka)
po 2. jesli chcielibysmy wszyscy pograc to mam propozycje spotkania sie w pubie Głuchytelefon (pasaz niepolda) jest tam duzy stoł mozna dokoncac rezerwacji( ja to zrobie) piwo kosztuje ok 4zl piat, 5zl czeskie jasne i 6zl czeskie ciemno, 50tka wodki 4zl o ile dobrze pamietam:D
edit: przyszla mi jeszcze do glowy mleczarnia, a dokładniej dół tam jest duzo miejsca
co wy na to ?:) moze ktos z was ma inny pomysl?
-
-
To raczej ja odpadnę w weekendy ciężko z czasem u mnie... a w tym akurat mam gości i wyjazd może następnym razem.
Co do klubu głuchy telefon wydaje mi się trochę za głośnym klubem przydało by się coś z odzielnym pokoikiem lub boxem
Pamiętam ze salonik na Braniborskiej jest dosyć cichym mijscem składającym się z pomieszczeń lub może literatka na gorze lub 13 igieł miało pokój oddzielny w piwnicy.
Co do klubu głuchy telefon wydaje mi się trochę za głośnym klubem przydało by się coś z odzielnym pokoikiem lub boxem
-
-
-
- MaxiLager
-
Re: Wrocław- chętni do gry.
Robię wykop tematu 
Jeżeli w czasie świąt, jakaś chętna duszyczka, będzie chciał zaprosić do swojej planszy zagubionego wędrowca, to oto jestem Ja!.
Pozdrawiam
Jeżeli w czasie świąt, jakaś chętna duszyczka, będzie chciał zaprosić do swojej planszy zagubionego wędrowca, to oto jestem Ja!.
Pozdrawiam
Hunting Season Opens Again
- Berni
-
Re: Wrocław- chętni do gry.
Jakbyś czasem chciał pyknąć w planszówki we Wro to daj mi namiar na PW