Witam! Mam takie niesforne pytanie moze, hehe , gralem ostatnio u kolegi i jego tył mapy byl niebieski podstawowej mapy, a ja kupilem wczesniej gre i moja mapa z tylu jest koloru pomaranczowego.
Czym to sie rozni? Czy to dwie rozne wersje gier, czy poprostu tak bylo, ze byly pomaranczowe i niebieski ?
Pozdrawiam.
Witam! Mam takie niesforne pytanie moze, hehe , gralem ostatnio u kolegi i jego tył mapy byl niebieski podstawowej mapy, a ja kupilem wczesniej gre i moja mapa z tylu jest koloru pomaranczowego. Czym to sie rozni? Czy to dwie rozne wersje gier, czy poprostu tak bylo, ze byly pomaranczowe i niebieski :) ?
Magia i Miecz miała wiele druków i wersji. Część z nich była w wersji pudełkowej, a część w wersji gazetowej. Dlatego też jakość kart czy plansz może się różnić, część z nich może być sztywna, a część nie; część z nich mogą mieć inne kolory lub inaczej składaną (lub nawet wyglądającą) planszę. Aczkolwiek w kwestii mechanicznej niczym się one nie różnią. Zasady gry są wszędzie takie same.
Pozdrawiam .
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Uszanowanie,
Magia i Miecz miała wiele druków i wersji. Część z nich była w wersji pudełkowej, a część w wersji gazetowej. Dlatego też jakość kart czy plansz może się różnić, część z nich może być sztywna, a część nie; część z nich mogą mieć inne kolory lub inaczej składaną (lub nawet wyglądającą) planszę. Aczkolwiek w kwestii mechanicznej niczym się one nie różnią. Zasady gry są wszędzie takie same.