Jakie byście chcieli nagrody?
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13276
Jakie byście chcieli nagrody?
Witam, jako że minęły 24h od powstałego tematu Dla jakiej gry tu przychodzicie, wszystkie osoby które jeszcze nie zagłosowały zapraszam do kliknięcia w temat później zaznaczenie odpowiedzi i kliknięcia Wyślij Głos - dla was to jakieś 5 sek, dla mnie duża część informacji.
A teraz pytanie odnośnie nagród jakie byście chcieli dostawać? Tu niestety potrwa to troszkę dłużej nić 5sek bo trzeba napisać posta.
Nie nie chce tu informacji w stylu gry / tulipany / czekoladki / koszulkę.
Interesuje mnie jakie dokładnie gry byście chcieli, pewnikiem wiadomo pojawi sie Talisman i dodatki do niego, ale jakie jeszcze tytuły pozycje są przez was pożądane, jakie by chcieli wasi koledzy, rodzeństwo itp. Chodzi o pozycje dostępne na rynku. Jeżeli ktoś prócz Talisman'a / Relic'a itd (tu mam nadzieje że utworzycie sami taką listę) chcielibyście na przykład Rangę / Medal / Kolorek Nicka to też to napiszcie odrazu z propozycją rangi.
Pozdrawiam
A teraz pytanie odnośnie nagród jakie byście chcieli dostawać? Tu niestety potrwa to troszkę dłużej nić 5sek bo trzeba napisać posta.
Nie nie chce tu informacji w stylu gry / tulipany / czekoladki / koszulkę.
Interesuje mnie jakie dokładnie gry byście chcieli, pewnikiem wiadomo pojawi sie Talisman i dodatki do niego, ale jakie jeszcze tytuły pozycje są przez was pożądane, jakie by chcieli wasi koledzy, rodzeństwo itp. Chodzi o pozycje dostępne na rynku. Jeżeli ktoś prócz Talisman'a / Relic'a itd (tu mam nadzieje że utworzycie sami taką listę) chcielibyście na przykład Rangę / Medal / Kolorek Nicka to też to napiszcie odrazu z propozycją rangi.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony poniedziałek 17 wrz 2012, 18:46 przez Valdi, łącznie zmieniany 2 razy.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Wiktor
-
1984 - 2019 - Posty: 1779
Kubki - sam kiedyś wykonywałem dla kręgu swoich znajomych, pomysł bardzo się spodobał. Kubek oczywiście byłby unikalny i zawierał logo naszej strony. Kubek mógłby być także dodatkiem do innej (głównej) nagrody w konkursie.
Z kolei dodatkiem (i tylko dodatkiem) do nagrody (nieważne jakiej) może być breloczek.
Konkretnie:
TMiM - części wszystkie.
Osadnicy z Catanu
Dragon's Ordeal (w końcu jest osobny dział na forum)
Relic...
wydrukowane dodatki autorskie (większość by chciała pograć, niewielu drukuje)
Z kolei dodatkiem (i tylko dodatkiem) do nagrody (nieważne jakiej) może być breloczek.
Konkretnie:
TMiM - części wszystkie.
Osadnicy z Catanu
Dragon's Ordeal (w końcu jest osobny dział na forum)
Relic...
wydrukowane dodatki autorskie (większość by chciała pograć, niewielu drukuje)
Ostatnio zmieniony wtorek 11 wrz 2012, 15:52 przez Wiktor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Kubek, Bryloczek, Koszulka - wpisana na listę nagród w pozycjach inne
Gier nie bede wypisywał bo chce utworzyć dość dużą pulę, więc niema sensu abym je wymieniał, każde kóre tu sie pojawią wezmę pod uwagę.
Z dodatkami Autorskimi - to jest idealny pomysł tylko narazie z profesjonalnym / tanim wydrukiem w małej ilości wiadomo - problem
Gier nie bede wypisywał bo chce utworzyć dość dużą pulę, więc niema sensu abym je wymieniał, każde kóre tu sie pojawią wezmę pod uwagę.
Z dodatkami Autorskimi - to jest idealny pomysł tylko narazie z profesjonalnym / tanim wydrukiem w małej ilości wiadomo - problem
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Krzysiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Dodatkowe karty
• Zaklęcia - Posty: 1482
Z pozycji "dostępnych na rynku" to chyba tylko dodatki autorskie kręciły by mnie jako nagroda.
I/lub wydruk jednej lub kilku kart związanych tematycznie z osobą która wygrała tę nagrodę. Mogliby np. inni użytkownicy forum zaprojektować dla niej kartę w temacie dla niej niedostępnym, żeby miała niespodziankę.
Avatar z forum jako ilustracja na karcie, i jakieś efekty które kojarzą nam się z daną osobą.
Dla kilku osób z forum wymyśliłem kiedyś takie karty:-)
I/lub wydruk jednej lub kilku kart związanych tematycznie z osobą która wygrała tę nagrodę. Mogliby np. inni użytkownicy forum zaprojektować dla niej kartę w temacie dla niej niedostępnym, żeby miała niespodziankę.
Avatar z forum jako ilustracja na karcie, i jakieś efekty które kojarzą nam się z daną osobą.
Dla kilku osób z forum wymyśliłem kiedyś takie karty:-)
- Łosiu
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Konteksty
• Krasnoludzka Kopalnia - Posty: 331
- Kontakt:
- Space86
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Postacie Space86
• Sługi Soggotha
• Zmierzch Tytanów - Posty: 775
- Kontakt:
- Krzysiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Dodatkowe karty
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 23991
- Erestor
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Czas Żniw
• Duchy Pradawnych Smoków
• Smoki - Posty: 1312
- Kontakt:
- Krzysiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Dodatkowe karty
- HunteR
-
Oficjalne gry/dodatki do nich na pewno byłyby fajną sprawą, ale wydaje mi się że znacznie lepsze byłyby jakieś gadżety w stylu koszulki, kubki czy breloczki tak jak pisał Nemomon. Gry każdy może sobie kupić, a np. kubek czy koszulka z logo forum byłaby fajnym rarytasem Pytanie tylko czy nie byłoby to zbyt kosztowne, choć jak się dobrze poszpera to można znaleźć firmy oferujące niskie ceny za pojedyncze sztuki takich gadżetów.
[tu był obrazek, ale zepsuli forum]
- SeSim
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów (pomagier)
• Labirynt Magów (pomagier)
• Poszukiwacze - Posty: 6145
Wg mnie dodatku autorskie to podstawa w nagrodach. Dzięki temu można by coś ruszyć w recenzjach ponieważ gro ludzi nie drukuje ich bo nie ma jak gdzie a chciałoby mieć je w profesjonalnej jakości żeby nie odstawały od reszty gry.
Rozważyłbym też stare gry z lat 80-90tych.
Rozważyłbym też stare gry z lat 80-90tych.
Top Secret Ninja Off Topic Creators Internatinal Organization Member
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Pisałem dodatki autorskie - wiadomo jaki jest problem ale się pomyśli może uda się coś w tym kierunku zrobić.
Dobra ale prócz autorskich, breloczków/kubków/koszulek, i gier ty wymienionych jakieś jeszcze byście chcieli?
nie wiem czy zauważyłeś ale pisałem o grach dostępnych od ręki, po za tym ze starymi grami problem jest taki że nie zawsze sa dostępne, nie zawsze są dostępne kompletne - odpada.SeSim pisze:Rozważyłbym też stare gry z lat 80-90tych.
Dobra ale prócz autorskich, breloczków/kubków/koszulek, i gier ty wymienionych jakieś jeszcze byście chcieli?
- SeSim
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Krypta Upiorów (pomagier)
• Labirynt Magów (pomagier)
• Poszukiwacze - Posty: 6145
No to chyba jak robisz konkurs to najpierw przemyślisz jakie będą nagrody i można wcześniej się w coś zaopatrzyć? Ja gdzieś miałem chyba Bitwę o Ziemię x 2 - chętnie się nią podzielę jak będzie fajny konkursValdi pisze:po za tym ze starymi grami problem jest taki że nie zawsze sa dostępne, nie zawsze są dostępne kompletne - odpada.
Top Secret Ninja Off Topic Creators Internatinal Organization Member
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Ale w tym sęk ze nigdzie nie napisałem ze nagrody mają być do konkursów mam większe plany, poza konkursami i nagrody muszą być na bieżąco dostępne właśnie ze względu bardziej na ich ilość.
- HunteR
-
To w takim razie Valdi, chyba lepiej będzie postawić przede wszystkim na forumowe gadżety Jeśli mają być to upominki np. dla autorów dodatków, bywalców zjazdów forumowych czy uczestników lokalnych turniejów to będzie można od razu zamówić większą partię koszulek czy kubków z logiem forum za znacznie przystępniejszą kasę.
A z innych rzeczy, teraz mi do głowy przyszło, może jakieś zestawy w stylu fanowska karta poszukiwacza do Talismana + dobrana do niej figurka np. z Warhammera? Tylko pytanie czy to jest realne?
A z innych rzeczy, teraz mi do głowy przyszło, może jakieś zestawy w stylu fanowska karta poszukiwacza do Talismana + dobrana do niej figurka np. z Warhammera? Tylko pytanie czy to jest realne?
[tu był obrazek, ale zepsuli forum]
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Fobie
• The Wildlands PL - Posty: 459
- mriswith
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Losowanie Postaci
• Zamek Bestii - Posty: 1008
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Likantropia - Posty: 661
- Kontakt:
Darmowy wydruk wybranego przez siebie dodatku, z ładna oprawą itd.
Gadżety są moim zdaniem średnim pomysłem, ew. poza koszulkami i kubkami... wszelkich breloków i smyczy ma chyba każdy pełno w domu i nie wiadomo co z nimi począć.
Z grami to chyba ciężko będzie wybrać, bo każdy chce czegoś innego. To może opcja, że dowolna gra do np. 150-200 zł? Czy tam iluś...
Gadżety są moim zdaniem średnim pomysłem, ew. poza koszulkami i kubkami... wszelkich breloków i smyczy ma chyba każdy pełno w domu i nie wiadomo co z nimi począć.
Z grami to chyba ciężko będzie wybrać, bo każdy chce czegoś innego. To może opcja, że dowolna gra do np. 150-200 zł? Czy tam iluś...
- Arkon
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Osada
• Rycerze Bóstw
• WKO - Posty: 831
Weź pod uwagę, że nie wszyscy grają w Talizmana.HunteR pisze:A z innych rzeczy, teraz mi do głowy przyszło, może jakieś zestawy w stylu fanowska karta poszukiwacza do Talismana + dobrana do niej figurka np. z Warhammera?
Co do gier, to chyba najlepsza będzie propozycja Spidiego, żeby dać jakiś przedział cenowy i potencjalny zwycięzca mógłby sobie wybierać (oczywiście w miarę dostępności w sklepach).
Profesjonalny druk fanowskich dodatków też mógłby być w porządku. Tu można podzielić na poszczególne miejsca (jeśli takowe będą) - za pierwsze dodatek planszowy, kolejne - karciany.
- arai
-
Ja bym np. chciała jakieś fajne zestawy kostek do tego czy nawet pojedyncze kostki jako jakiś dodatek Podajnik na karty też byłby fajną nagrodą jeśli chodzi o gadżety. Co do gier, to ja bym chciała jeszcze Faune, Władców Podziemi, Ghost Stories iiii Slavike.
"Podczas srogiej zimy zrozumiałem, że we mnie jest niezwyciężone lato."
- wowarz
-
- Kontakt: