Czary Magia i Miecz
-
-
Mam pytanie czy ma ktoś jakieś obrazki najlepiej całe paczki czarów. Chodzi mi o to, że gdyby ktoś mógł podać download do czarów obojętnie jakich (mogą być stworzone przez kogoś). Ale to żeby tak było aby na jednym obrazku było np. 10 czarów. Z góry dzięki i nagrodzę pochwałą...
- stave
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Projekt Wielka Magia I Miecz - Posty: 3086
- Kontakt:
sprawdzałeś tutaj: WWW.MAGIAIMIECZ.EU ??? jeśli toto zrób to :mrgreen:
Stagraf Studio - Łódzki Sklep Figurkowy :: Forum :: Facebook :: Cennik :: Wargamesmat
Wielka Magia i Miecz - Gigantyczny dodatek autorski
-
-
Wiesz mi po prostu o to chodzi żebym miał karty czarów do grze w reala bo nie tworze jakiegoś swojego dodatku. Po prostu chce sobie z neta podrukować żeby wyszło taniej niż gra chociaż nie wiem czy to możliwe (patrz cena tuszów do drukarek).
Ok znam tą stronkę stave ale jakby się dało to proszę o dokładne wytłumaczenie gdzie to jest. Chodzi mi w którym pliku dokładnie bo ich tam są tysiące i nie chce mi się każdego po kolei ściągać bo mi w końcu komp padnie
Ok znam tą stronkę stave ale jakby się dało to proszę o dokładne wytłumaczenie gdzie to jest. Chodzi mi w którym pliku dokładnie bo ich tam są tysiące i nie chce mi się każdego po kolei ściągać bo mi w końcu komp padnie
- stave
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
- Kontakt:
Czary masz np. w Retuszach MiM powinieneś to łatwo znaleźć - dział MiM klikasz i wchodzisz Oficjalne Gry i wybierasz np. Podstawkę i finito
Stagraf Studio - Łódzki Sklep Figurkowy :: Forum :: Facebook :: Cennik :: Wargamesmat
-
-
-,- Jezus, lamo opanowałeś technikę czytania czy przerosło cię to? Napisałem, że nie będę ściągał każdego po kolei bo już teraz komp mi ledwo chodzi. Stave dzięki leci plus, zaraz obadam co tam jestRogo pisze:Dobra, stave, jak jest leniwy i nie chce sobie poszukać, to nie będzie miał. Aż tak wielka ta stronka nie jest, żeby wszystko dyktować krok po kroku ;P
- Rogo
-
chłopcze, o co ci chodzi? Na stronce Valdiego masz wszystko podane na tacy. Jak chcesz oryginalne czary, to ściągasz retusze, jak chcesz z dodatków, to ci nikt dyktować nie będzie z których. Odrobina dobrej woli i masz. Znalezienie retuszy to nie ściąganie wszystkiego po kolei, więc Ty opanuj technikę wysławiania się, bo moje czytanie stoi na naprawdę przyzwoitym poziomie 
Ja nawet nie mam Talismana.
- Misiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Arena
• Bestia
• Pakiety Rozszerzające - Posty: 3374
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
-
-
Stave to co mi podesłałeś nie działa, w ogóle mi nie chodzi ta podstawka i te pliki w środku, nic nie działa. Jak ktoś zna stronkę skąd można pobrać karty czarów to niech napiszę...
Nemonon nie prosiłem cię jakoś o zamknięcie tamtego tematu i też nie napisałem, że działa więc wiesz...
Nemonon nie prosiłem cię jakoś o zamknięcie tamtego tematu i też nie napisałem, że działa więc wiesz...
- Mały Nemo
-
A kind, crazy fool and a stubborn kid. - Posty: 24327
Jeżeli Ciebie obraziłem, to jak najbardziej przepraszam.Michaels6 pisze:Nemonon nie prosiłem cię jakoś o zamknięcie tamtego tematu
Wspomnę jednak, iż nie potrzebuję Twojego błogosławieństwa, aby móc zamknąć temat.
A to, że ściągasz z prędkością 1kbps, to przykro mi, ale mnie to nie obchodzi wcale. To Twój problem, a nie nasz. Jak chcesz coś ściągnąć i Twój net słabo śmiga, to idź do kolegi.
Pozdrawiam,
Nemomon.
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
Little bit of fun is all I'm after!
-
-
Na koniec dodam
,,Że net mi śmiga lecz gdyby nie to, że zamknąłeś mi temat zaoszczędziłbym trochę czasu życia
'', ,,Dla mnie to cenny czas'' 
Jak ktoś wie skąd można pobrać od razu wszystkie karty czarów albo po kolei to proszę o pomoc. Szukałem też w niektórych autorskich dodatkach ale jakoś nie mogłem znaleźć. I mam takie pytanie żebym nie ściągał wszystkiego bo tak jak wspominałem w poprzednim temacie komp mi padnie. Czy ktoś z tego forum zrobił autorski dodatek z czarami jeśli tak to kto i jaki to dodatek, jbc. to tylko do gry domowej
Na koniec dodam
,,Że net mi śmiga lecz gdyby nie to, że zamknąłeś mi temat zaoszczędziłbym trochę czasu życia
Jak ktoś wie skąd można pobrać od razu wszystkie karty czarów albo po kolei to proszę o pomoc. Szukałem też w niektórych autorskich dodatkach ale jakoś nie mogłem znaleźć. I mam takie pytanie żebym nie ściągał wszystkiego bo tak jak wspominałem w poprzednim temacie komp mi padnie. Czy ktoś z tego forum zrobił autorski dodatek z czarami jeśli tak to kto i jaki to dodatek, jbc. to tylko do gry domowej
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13472
Ale potrzebujesz czarów z oryginalnej Magii i Miecz? czy jakiś autorskich?
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- stave
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
- Kontakt:
Bardzo głupie pytanie:Michaels6 pisze:Stave to co mi podesłałeś nie działa, w ogóle mi nie chodzi ta podstawka i te pliki w środku, nic nie działa
Czym to otwierasz?
-
-
Dzięki Valdi za przeniesienie postów i otwarcie tematu
Valdi mi jest to obojętne
Grunt żeby były jakieś czary... Mogą być z oryginalnej gry...
Stave wyskakuje takie cóś WinRAR: Diagnostic Messages potem jak przesuwam w prawo to jest lokalizacja pliku, a potem jeszcze dalej jest Unexpected end of archive
Valdi mi jest to obojętne
Stave wyskakuje takie cóś WinRAR: Diagnostic Messages potem jak przesuwam w prawo to jest lokalizacja pliku, a potem jeszcze dalej jest Unexpected end of archive
- Misiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Arena
• Bestia
• Pakiety Rozszerzające - Posty: 3374
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Tak jak Misiek pisał, problem jest w tym że masz urwane archiwum (nie ściągnąłeś całego pliku), jak coś wysłałem czary na maila.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
ehhh... JPG otworzysz?Michaels6 pisze:nie chcą się otworzyć przez adobe,
-
-
Poszło pomógł, otworzyłem przez GIMPa
|Edit| Jednak trzeba -,- Te karty to drukuje wielkości mojego kciuka
|Edit| Jednak trzeba -,- Te karty to drukuje wielkości mojego kciuka
Ostatnio zmieniony piątek 24 cze 2011, 14:59 przez Michaels6, łącznie zmieniany 1 raz.
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
Ehh a właśnie zapisałem wszystkie w jpg.