Strychowe znalezisko
-
-
Cześć.
Robiąc porządki na strychu natrafiłem na dawno zapomnianą szafkę. Oprócz książki z biblioteki, wypożyczonej w roku 2000, znalazłem tam również pudło z grami. Między innymi z Magią i dodatkami. A dokładniej: 2 x podstawka, 2 x podziemia, 2 x otchłań, 1 x jaskinia, 1 x miasto. Nawet niedokładnie w tej konfiguracji, bo z tego co zdążyłem się zorientować, poszukiwaczy z Podziemi mam w trzech kopiach a tych z Jaskini w dwóch. Wymyśliłem sobie, że poskładam z tego jedną kopię, bo komponenty są w bardzo różnym stanie.
I tu moje pytanie. Czy jest jakiś spis kart do MiM oraz dodatków? Chciałbym wiedzieć, czego mi brakuje i po ile kopii poszczególnych kart wrzucić do tego docelowego zestawu.
Ze skarbów znalazłem jeszcze: Wampira, Wojnę o pierścień, Odkrywców nowych światów, Wiedeń, Maklera giełdowego, Władcę podziemi i kilka innych. Niestety w dużej mierze zdekompletowane, sam jestem ciekaw, co z tego da się odzyskać.
Za wszelką pomoc w odnalezieniu spisu kart będę bardzo zobowiązany.
edit:
Otwarłem jeszcze jedno pudło. W środku Gwiezdny kupiec, jakaś paragrafówka pt. Pierścień i mini dodatek do MiM-a dołączony kiedyś do miesięcznika Magia i Miecz. Ech, gdyby to wszystko było w lepszym stanie, cieszyłbym się zdecydowanie bardziej. Ten dodatek do MiM-a wygląda najlepiej, bo nie ma żadnych żetonów, które mogły przez te lata zaginąć.
Robiąc porządki na strychu natrafiłem na dawno zapomnianą szafkę. Oprócz książki z biblioteki, wypożyczonej w roku 2000, znalazłem tam również pudło z grami. Między innymi z Magią i dodatkami. A dokładniej: 2 x podstawka, 2 x podziemia, 2 x otchłań, 1 x jaskinia, 1 x miasto. Nawet niedokładnie w tej konfiguracji, bo z tego co zdążyłem się zorientować, poszukiwaczy z Podziemi mam w trzech kopiach a tych z Jaskini w dwóch. Wymyśliłem sobie, że poskładam z tego jedną kopię, bo komponenty są w bardzo różnym stanie.
I tu moje pytanie. Czy jest jakiś spis kart do MiM oraz dodatków? Chciałbym wiedzieć, czego mi brakuje i po ile kopii poszczególnych kart wrzucić do tego docelowego zestawu.
Ze skarbów znalazłem jeszcze: Wampira, Wojnę o pierścień, Odkrywców nowych światów, Wiedeń, Maklera giełdowego, Władcę podziemi i kilka innych. Niestety w dużej mierze zdekompletowane, sam jestem ciekaw, co z tego da się odzyskać.
Za wszelką pomoc w odnalezieniu spisu kart będę bardzo zobowiązany.
edit:
Otwarłem jeszcze jedno pudło. W środku Gwiezdny kupiec, jakaś paragrafówka pt. Pierścień i mini dodatek do MiM-a dołączony kiedyś do miesięcznika Magia i Miecz. Ech, gdyby to wszystko było w lepszym stanie, cieszyłbym się zdecydowanie bardziej. Ten dodatek do MiM-a wygląda najlepiej, bo nie ma żadnych żetonów, które mogły przez te lata zaginąć.
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Magiczne Kamienie - Posty: 1227
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
• Lodowa Kraina - Posty: 3416
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
W dwa lata to ja uzbierałem wszystko co wyszło Sfery, Encore, Gambit, Ertrob plus kilka gier Noviny i jeszcze innych wydawnictw :)Kaktus+ pisze:Ja dwa lata ;)
Nie ma za co, cieszę się że mogłem pomóc. Zawsze możesz też kliknąć przycisk "pomógł" :)thinspoon pisze:Dzięki serdeczne! Właśnie o to chodziło. Mam nadzieję, że braki nie będą zbyt dotkliwe...
- Kaktus+
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Apteka
• Kraina Snów
• Lodowa Kraina - Posty: 3416
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
- SPIDIvonMARDER
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Likantropia - Posty: 661
- Kontakt:
- Misiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Arena
• Bestia
• Pakiety Rozszerzające - Posty: 3374
-
-
Pierścień, jak widzę, jest niekompletny. Brakuje wycinanych żetonów amunicji i posiłków. Przebijam się przez segregowanie elementów MiM-a. O ile podziemia, WKO, czary skompletowałem całe (błogosławieństwo dubli), to z Miasta brakuje chyba trzech kart i z jaskini dwóch. Mam nadzieję, że jeszcze uda się je odnaleźć...
- Misiek
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Arena
• Bestia
• Pakiety Rozszerzające - Posty: 3374
Tu w downloadzie znajdziesz cały Pierścień gdybyś chciał dodrukować braki
http://paragrafy.prv.pl/
http://paragrafy.prv.pl/
-