Witam!!!
Jestem nowy na forum. Chciałem się zapytać o karty. Dajmy, np. taki pustelnik, który pojawia się na wylosowanym obszarze. Gdy stoję, np. na Oazie i losuje pustelnika. Rzucam kostką i wypada 4 więc pustelnik wędruje na oazę. I teraz pytanie czy ja od razu dostaję ten talizman czy dopiero następna osoba, która go odwiedzi?
Kolejna karta to jezioro życia. Kładzie się na nim 4 żetony życia. Czy gdy ja odkryję tą kartę to dostaję ten punkt czy dopiero gdy odwiedzę to miejsce ponownie?
Pytanie o nieznajomego i miejsce
- michalb20
-
- Wiktor
-
1984 - 2019 - Posty: 1779
wykonujesz instrukcję karty. Karty należy rozpatrywać w określonej kolejności. Ty doszedłeś do fazy rozpatrywania nieznajomych i jeszcze w tej samej fazie ta karta trafia ci się do ponownego rozpatrzenia - możesz więc z niej skorzystać (czyli dostać Talizman). Po prostu niebywały fart.
Z Jeziora Życia możesz od razu pobrać punkt.
wykonujesz instrukcję karty. Karty należy rozpatrywać w określonej kolejności. Ty doszedłeś do fazy rozpatrywania nieznajomych i jeszcze w tej samej fazie ta karta trafia ci się do ponownego rozpatrzenia - możesz więc z niej skorzystać (czyli dostać Talizman). Po prostu niebywały fart.
Z Jeziora Życia możesz od razu pobrać punkt.