Konkurs na Postać/Poszukiwacza miesiąca - Maj
- Valdi
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13472
Konkurs na Postać/Poszukiwacza miesiąca - Maj
Rozpoczynamy przyjmowanie zgłoszeń. Termin zamknięcia listy zgłoszeń 10 Czerwca 23:59
Zapraszamy do konkursu również tych którzy nie brali udziału w konkursie w poprzednim miesiącu. Im więcej zgłoszeń tym więcej punktów można zdobyć. Ostatni termin aby zaprezentować swojego poszukiwacza postać i ostatnia chwila żeby wsiąść udział w 1ed konkursu.
Zapraszamy do konkursu również tych którzy nie brali udziału w konkursie w poprzednim miesiącu. Im więcej zgłoszeń tym więcej punktów można zdobyć. Ostatni termin aby zaprezentować swojego poszukiwacza postać i ostatnia chwila żeby wsiąść udział w 1ed konkursu.
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
-
-
Nie ma co się ociagać, zamieszczam swoją postać ![smiling face with open mouth and smiling... :]](./images/smilies/emojione/1f604.svg)
Krasnoludzka wersja Indiany Jonesa inspirowana postacią Quinna Shelby, jednego z bohaterów moich rpgowych sesji w Wiedźminie:GW, prowadzonych w latach 2004-2006. Postać z założenia podziemna, która ma powody by łazić po Jaskini i Podziemiach, a także jest tam bezpieczniejsza niż inni poszukwiacze.
Krasnoludzka wersja Indiany Jonesa inspirowana postacią Quinna Shelby, jednego z bohaterów moich rpgowych sesji w Wiedźminie:GW, prowadzonych w latach 2004-2006. Postać z założenia podziemna, która ma powody by łazić po Jaskini i Podziemiach, a także jest tam bezpieczniejsza niż inni poszukwiacze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Michael
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Poszukiwacze z Talismana
• Zbrojownia Szalonego Gnoma - Posty: 631
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Bestiariusz
• Kurhan
• Świątynia - Posty: 1031
- Isztwan
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Droga do Chwały
• Las Elfów
• Trzęsawiska i Lodowy Las - Posty: 1382
- Kontakt:
- Leviathan
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• 500 Kart Przygód
• Pieczara Kanibali
• Wyspy Przeznaczenia - Posty: 615
- Lens
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Anarchia
• Karty
• Poszukiwacze z Misją - Posty: 888
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Projekt Wielka Magia I Miecz - Posty: 3086
- Kontakt:
A oto moja propozycja osobnik powstal podczas prac nad Przedpolami Piekieł. Nic specjalnego, taki zwykły Poszukiwacz.
Stagraf Studio - Łódzki Sklep Figurkowy :: Forum :: Facebook :: Cennik :: Wargamesmat
Wielka Magia i Miecz - Gigantyczny dodatek autorski
Wielka Magia i Miecz - Gigantyczny dodatek autorski
- pretorianstalker
-
Oto pierwszy Poszukiwacz mojego autorstwa
Pierwszy element nadchodzącego dodatku - jak na razie wszystko w fazie projektu, ale pomysłów jest sporo. Dodatek (a w sumie 2 równoległe) będzie wykorzystywał elementy Kronik Mutantów - zwłaszcza grafiki jednego z najlepszych rysoników jacy kiedykowliek chodzili po tej planecie 
- zbynu
-
- Kontakt:
- Gamekeeper
-
- nillu
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Karczma - Posty: 49
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Kraina Snu
• Kraina Umarłych
• Puszcza - Posty: 630
- mriswith
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Losowanie Postaci
• Zamek Bestii - Posty: 1008
No dobra. To mój przedstawiciel, a właściwie przedstawicielka 
EDIT:
pretorianstalker sorry za podobieństwo nazw.
EDIT:
pretorianstalker sorry za podobieństwo nazw.
Ostatnio zmieniony sobota 09 cze 2007, 00:27 przez mriswith, łącznie zmieniany 2 razy.
- Isztwan
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Droga do Chwały
• Las Elfów
- Kontakt:
- pretorianstalker
-
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Losowanie Postaci
• Zamek Bestii - Posty: 1008
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Karty Smoków
• Poszukiwacze - Posty: 229
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Handel
• Księżycowy Kamień
• ZP i LK - Posty: 13472
To zakończyliśmy przyjmowanie zgłoszeń.
Postacie/Poszukiwacze do głosowania:
Łowca Skarbów (autor: PoKrAk)
Hoplita (autor: Michael)
Rycerz (autor: gural)
Beholder (autor: Isztwan)
Dekurion (autor: Leviathan)
Alchemik (autor: Lens)
Czart (autor: stave)
Łowca (autor: pretorianstalker)
Mnich Plagi (autor: Grajki)
Kolekcjoner Czaszek (autor: nillu)
Berserker (autor: czeski_)
Łowczyni (autor: mriswith)
Kapłanka Świtu (autor: Anomer)
Banita (autor: pillowbookworm)
Głosować może każdy zarejestrowany użytkownik forum o randze co najmniej Żołnierz bądź też autor zgłoszenia.
Jeśli wystawiłeś swoją Postać/Poszukiwacza nie bierzesz jej pod uwagę i w rankingu uwzględniasz 13 pozostałych postaci (1 miejsce - 13pkt.), Twoje zgłoszenie dostaje jeżeli zagłosujesz automatycznie 14pkt.)
Jeśli nie zgłosiłeś swojej Postaci/Poszukiwacza w rankingu uwzględniasz wszystkie zgłoszenia (1 miejsce - 14pkt.)
Postacie/Poszukiwacze do głosowania:
Łowca Skarbów (autor: PoKrAk)
Hoplita (autor: Michael)
Rycerz (autor: gural)
Beholder (autor: Isztwan)
Dekurion (autor: Leviathan)
Alchemik (autor: Lens)
Czart (autor: stave)
Łowca (autor: pretorianstalker)
Mnich Plagi (autor: Grajki)
Kolekcjoner Czaszek (autor: nillu)
Berserker (autor: czeski_)
Łowczyni (autor: mriswith)
Kapłanka Świtu (autor: Anomer)
Banita (autor: pillowbookworm)
Głosować może każdy zarejestrowany użytkownik forum o randze co najmniej Żołnierz bądź też autor zgłoszenia.
Jeśli wystawiłeś swoją Postać/Poszukiwacza nie bierzesz jej pod uwagę i w rankingu uwzględniasz 13 pozostałych postaci (1 miejsce - 13pkt.), Twoje zgłoszenie dostaje jeżeli zagłosujesz automatycznie 14pkt.)
Jeśli nie zgłosiłeś swojej Postaci/Poszukiwacza w rankingu uwzględniasz wszystkie zgłoszenia (1 miejsce - 14pkt.)
Jesteś autorem dodatku, zamieść go na stronie www.MagiaiMiecz.eu. Skontaktuj się ze mną poprzez mail.
- Michael
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Poszukiwacze z Talismana
• Zbrojownia Szalonego Gnoma - Posty: 631
-
1. Łowca - 13 pkt - niewiele jest postaci, których sam nie zrobiłem i nie mam się o co do nich przyczepić.
2. Banita - 12 pkt - jedyna wada to nienajlepsza grafika.
3. Mnich Plagi - 11 pkt - tu w zasadzie jedyną wadą jest to, że to znowu Skaven i podobny nieco poprzedniego.
4. Alchemik - 10 pkt - nad grafiką możnaby jeszcze popracować, ostatnia zdolnośc moim zdaniem neico przegięta, ale ogólnie postać dobra
5. Beholder - 9 pkt - nie lubię takich postaci, niektóre zdolności ma mało użyteczne, ale najważniejsze jest to, że nie ma zdolności skopanych jak częśc innych poszukiwaczy.
6. Kolekcjoner Czaszek - 8 pkt - quest nieco za trudny w stosunku do nagrody, topór warto by było skrócić żeby nie psuł układu karty. Pomysł fajny, sam miałem podobny
7. Rycerz - 7 pkt - niektóre zdolności dość dziwne (ta z odrzucaniem ekwipunku), "wmontowany" na stałe koń też mi się niezbyt podoba, ale ogólnie postać ma parę fajnych pomysłów.
8. Hoplita - 6 pkt - niby postać ok, ale tak naprawdę to nie ma w niej nic ciekawego bo to praktycznie słabsza kopia gladiatora. Poza tym grafika za mała i źle ułożona na karcie.
9. Czart - 5 pkt - postać byłaby fajna gdyby nei to że z jej najciekawszej zdolności nie sposób zrobić użytku, a to dla mnie poważna wada. Byłby wyżej gdyby dostawał punkt mocy za każde nawrócenie.
10. Łowczyni - 4 pkt - nieco przekombinowana druga zdolność, a pierwsza moim zdaniem nie bardzo pasująca.
11. Kapłanka Świtu - 3 pkt - postać na pierwszy rzut oka bardzo fajna i z początku myślałem że zajmie miejsce w pierwszej trójce, jednak okazuje się, że jest strasznie przegięta, a niektóre zdolności sa bardzo niejasno opisane. Trzebaby ją gruntownie poprawić żeby nadawała sie do gry.
12. Berserker - 2 pkt - zdolności moim zdaniem kiepsko dopasowane do postaci o takiej nazwie.
13. Dekurion - 1 pkt - po pierwsze - grafika w formie jak dla mnie nei do przyjęcia, po drugie - kolejna po hoplicie kopia gladiatora, niby trochę ciekawsza, ale uważam że nalezy sie starać wystawiać postacie, odmienne od tych, które już ktoś wczesniej wystawił. i ostatnia zdolnośc jak dla mnie dość dziwna.
2. Banita - 12 pkt - jedyna wada to nienajlepsza grafika.
3. Mnich Plagi - 11 pkt - tu w zasadzie jedyną wadą jest to, że to znowu Skaven i podobny nieco poprzedniego.
4. Alchemik - 10 pkt - nad grafiką możnaby jeszcze popracować, ostatnia zdolnośc moim zdaniem neico przegięta, ale ogólnie postać dobra
5. Beholder - 9 pkt - nie lubię takich postaci, niektóre zdolności ma mało użyteczne, ale najważniejsze jest to, że nie ma zdolności skopanych jak częśc innych poszukiwaczy.
6. Kolekcjoner Czaszek - 8 pkt - quest nieco za trudny w stosunku do nagrody, topór warto by było skrócić żeby nie psuł układu karty. Pomysł fajny, sam miałem podobny
7. Rycerz - 7 pkt - niektóre zdolności dość dziwne (ta z odrzucaniem ekwipunku), "wmontowany" na stałe koń też mi się niezbyt podoba, ale ogólnie postać ma parę fajnych pomysłów.
8. Hoplita - 6 pkt - niby postać ok, ale tak naprawdę to nie ma w niej nic ciekawego bo to praktycznie słabsza kopia gladiatora. Poza tym grafika za mała i źle ułożona na karcie.
9. Czart - 5 pkt - postać byłaby fajna gdyby nei to że z jej najciekawszej zdolności nie sposób zrobić użytku, a to dla mnie poważna wada. Byłby wyżej gdyby dostawał punkt mocy za każde nawrócenie.
10. Łowczyni - 4 pkt - nieco przekombinowana druga zdolność, a pierwsza moim zdaniem nie bardzo pasująca.
11. Kapłanka Świtu - 3 pkt - postać na pierwszy rzut oka bardzo fajna i z początku myślałem że zajmie miejsce w pierwszej trójce, jednak okazuje się, że jest strasznie przegięta, a niektóre zdolności sa bardzo niejasno opisane. Trzebaby ją gruntownie poprawić żeby nadawała sie do gry.
12. Berserker - 2 pkt - zdolności moim zdaniem kiepsko dopasowane do postaci o takiej nazwie.
13. Dekurion - 1 pkt - po pierwsze - grafika w formie jak dla mnie nei do przyjęcia, po drugie - kolejna po hoplicie kopia gladiatora, niby trochę ciekawsza, ale uważam że nalezy sie starać wystawiać postacie, odmienne od tych, które już ktoś wczesniej wystawił. i ostatnia zdolnośc jak dla mnie dość dziwna.
- zbynu
-
- Kontakt:
1.Łowca 14 pkt
2. Łowca Skarbów13pkt
3. Mnich Plagi 12pkt
4. Hoplita 11pkt
5. Alchemik 10pkt
6. Kapłanka świtu 9pkt
7. Dekurion 8pkt
8. Beholder 7pkt
9. Czart 6pkt
10. Kolekcjoner czaszek 5pkt
11. Rycerz 4pkt
12. Łowczyni 3pkt
13. Berserker 2pkt
14.Banita 1pkt
2. Łowca Skarbów13pkt
3. Mnich Plagi 12pkt
4. Hoplita 11pkt
5. Alchemik 10pkt
6. Kapłanka świtu 9pkt
7. Dekurion 8pkt
8. Beholder 7pkt
9. Czart 6pkt
10. Kolekcjoner czaszek 5pkt
11. Rycerz 4pkt
12. Łowczyni 3pkt
13. Berserker 2pkt
14.Banita 1pkt
Ostatnio zmieniony poniedziałek 11 cze 2007, 13:12 przez zbynu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Isztwan
-
-
Spis dodatków autora:
• #Lista dodatków
• Droga do Chwały
• Las Elfów
- Kontakt:
1. Kolekcjoner czaszek - za pomysł. Brak justowania!
2. Banita - właściwie to j.w. Robin Hooda jeszcze w MiM nie było
3. Łowca skarbów - Krasnoludzki archeolog?
Jak zwykle, porządnie wykonany
4. Kapłanka świtu
5. Mnich plagi - znowu te szczury... :???: Ale wykonanie porządne.
6. Alchemik
7. Dekurion - mimo iż zdolność z trenowaniem przyjaciół ma prawdopodobnie skopiowaną z przedstawionego wcześniej Hoplity to wg mnie jest lepszy (tylko rys bym zmienił)
8. Hoplita
9. Łowczyni - 2 zdolność trochę nielogiczna
10. Łowca - prawie nic nowatorskiego, poza tym jakoś do mnie nie przemawia.
11. Czart - j.w.
12. Rycerz - zdolność 4 tylko mi się podoba, reszta to właściwie masa błędów logicznych
13. Berserker - żaden z niego berserker
2. Banita - właściwie to j.w. Robin Hooda jeszcze w MiM nie było
3. Łowca skarbów - Krasnoludzki archeolog?
4. Kapłanka świtu
5. Mnich plagi - znowu te szczury... :???: Ale wykonanie porządne.
6. Alchemik
7. Dekurion - mimo iż zdolność z trenowaniem przyjaciół ma prawdopodobnie skopiowaną z przedstawionego wcześniej Hoplity to wg mnie jest lepszy (tylko rys bym zmienił)
8. Hoplita
9. Łowczyni - 2 zdolność trochę nielogiczna
10. Łowca - prawie nic nowatorskiego, poza tym jakoś do mnie nie przemawia.
11. Czart - j.w.
12. Rycerz - zdolność 4 tylko mi się podoba, reszta to właściwie masa błędów logicznych
13. Berserker - żaden z niego berserker