Zgodzicie się chyba, że trzeba już zacząć coś organizować
Tak tylko przypomnę:
(...) świetny ośrodek w Sarbinowie nad Bałtykiem. Blisko plaży i z przestronną salą (do) gier. A propozycję Martka, że Zjazd powinien trwać tydzień, traktuję zupełnie poważnie…
Nemo Edit:
Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Warszawskiej. Sarbinowo nad Bałtykiem (ul. Nadmorska 15, 76-034 Sarbinowo) Cena: 120 zł za osobę za 1 dobę. Pokoje 3-osobowe typu studio, bez wyżywienia, w przedsionku do pokoju lodówka i czajnik.
Możliwy dłuższy pobyt (wcześniejszy przyjazd, późniejszy wyjazd).
Wpisowe na kawę, herbatę, kubeczki i wodę 10 zł od osoby.
Dojazd: pociągiem do Koszalina lub Kołobrzegu. Stamtąd autobusem na pętlę ul. Nadmorska 43, 76-034 Sarbinowo i 600 metrów spacerem do bramy ośrodka (Nadmorska 15).
Plusy: ładne miejsce, ładna sala z zapleczem kawowym, ładne pokoje. Lato nad morzem.
Minusy: daleko, nie opłaca się przyjeżdżać w piątek i wyjeżdżać w niedzielę. Lato nad morzem. Kiepski dojazd bez samochodu.
Dodatkowe opcje: w ośrodku działa restauracja, możliwość we własnym zakresie wykupienia posiłków (na cały dzień lub wybranych); parking dla samochodów bezpłatny; za bramą rozciąga się miasteczko pełne restauracji, barów, kawiarni, atrakcji. Ceny bardzo różne (lato nad morzem). Są też blisko sklepy i sklepiki spożywcze.
Zgodzicie się chyba, że trzeba już zacząć coś organizować O:-)
Tak tylko przypomnę: (...) [i]świetny ośrodek w Sarbinowie nad Bałtykiem. Blisko plaży i z przestronną salą[/i] (do) [i]gier. A propozycję Martka, że Zjazd powinien trwać tydzień, traktuję zupełnie poważnie…[/i]
[typo]Nemo Edit:[/typo]
Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Warszawskiej. Sarbinowo nad Bałtykiem (ul. Nadmorska 15, 76-034 Sarbinowo) [b]Cena[/b]: [url=https://www.sarbinowo.pw.edu.pl]120 zł za osobę za 1 dobę[/url]. Pokoje 3-osobowe typu studio, bez wyżywienia, w przedsionku do pokoju lodówka i czajnik. Możliwy dłuższy pobyt (wcześniejszy przyjazd, późniejszy wyjazd). Wpisowe na kawę, herbatę, kubeczki i wodę 10 zł od osoby.
[b]Dojazd[/b]: pociągiem do Koszalina lub Kołobrzegu. Stamtąd autobusem na pętlę ul. Nadmorska 43, 76-034 Sarbinowo i 600 metrów spacerem do bramy ośrodka (Nadmorska 15).
[b]Plusy[/b]: ładne miejsce, ładna sala z zapleczem kawowym, ładne pokoje. Lato nad morzem.
[b]Minusy[/b]: daleko, nie opłaca się przyjeżdżać w piątek i wyjeżdżać w niedzielę. Lato nad morzem. Kiepski dojazd bez samochodu.
[b]Dodatkowe opcje[/b]: w ośrodku działa restauracja, możliwość we własnym zakresie wykupienia posiłków (na cały dzień lub wybranych); parking dla samochodów bezpłatny; za bramą rozciąga się miasteczko pełne restauracji, barów, kawiarni, atrakcji. Ceny bardzo różne (lato nad morzem). Są też blisko sklepy i sklepiki spożywcze.
Budowniczy Mostów pisze: ↑niedziela 23 lis 2025, 08:25
Tak tylko przypomnę:
(...) świetny ośrodek w Sarbinowie nad Bałtykiem. Blisko plaży i z przestronną salą (do) gier. A propozycję Martka, że Zjazd powinien trwać tydzień, traktuję zupełnie poważnie…
No i namówił zaklepuję pokój dla dwojga, łóżeczko dla małej przywiozę sobie sam
Mały Nemo pisze: ↑niedziela 23 lis 2025, 16:19
Mam awersje do lokalizacji blisko morza; każde inne miejsce, byleby jak najdalej od morza.
Ciii, założysz softshella to Cię nie przewieje
Ja nawet nie mam Talismana.
[quote="Budowniczy Mostów" post_id=209141 time=1763882713 user_id=11240] Tak tylko przypomnę: (...) [i]świetny ośrodek w Sarbinowie nad Bałtykiem. Blisko plaży i z przestronną salą[/i] (do) [i]gier. A propozycję Martka, że Zjazd powinien trwać tydzień, traktuję zupełnie poważnie…[/i] [/quote] No i namówił :) zaklepuję pokój dla dwojga, łóżeczko dla małej przywiozę sobie sam :) [quote="Mały Nemo" post_id=209144 time=1763911151 user_id=704] Mam awersje do lokalizacji blisko morza; każde inne miejsce, byleby jak najdalej od morza. [/quote] Ciii, założysz softshella to Cię nie przewieje :)
Guenever pisze: ↑niedziela 07 gru 2025, 19:35
Blisko morza byłoby fajnie, może coś w okolicach trójmiasta, zawsze byłby lepszy dojazd dla innych.
Tamtych okolic nie znam.
[quote=Guenever post_id=209270 time=1765132545 user_id=17314] Blisko morza byłoby fajnie, może coś w okolicach trójmiasta, zawsze byłby lepszy dojazd dla innych. [/quote] Tamtych okolic nie znam.
Guenever pisze: ↑niedziela 07 gru 2025, 19:35
lepszy dojazd dla innych
Dla innych bardziej dla innych mniej ... dla mnie to 600km ... ale luz ... nie takie trasy się jeździło.
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
[quote=Guenever post_id=209270 time=1765132545 user_id=17314] lepszy dojazd dla innych [/quote] Dla innych bardziej dla innych mniej ... ;) dla mnie to 600km ... ale luz ... nie takie trasy się jeździło.
[quote=abubu post_id=209348 time=1765397141 user_id=7964] Dla innych bardziej dla innych mniej ... ;) dla mnie to 600km ... ale luz ... nie takie trasy się jeździło. [/quote]
Na pewno byś miał lepszy dojazd do Trójmiasta niż ten gdzie budowniczy sugerował
Nie koniecznie ... Sarbinowo to tylko 17km od Koszalina ... nie sądzę, aby dojazd do Koszalina był jakoś bardziej uciążliwy niż do Gdańska. Dojazd już z Koszalina do Sarbinowa to formalność. Podobnie jak dojazd z przykładowego dworca głównego w Gdańsku do jakiejś lokalizacji zjazdu. Pewnie też z 17km
PS. Ale oczywiście powyższe to tylko teoria. Wszystko zależy od szczegółów, wyboru środka transportu, terminu (w tym godziny), itp.
Jeżeli ktokolwiek nie zrozumiał choćby części mojej wypowiedzi, to zgodnie z regulaminem, może ją śmiało uznać za spam a następnie zgłosić zaistniałą sytuację administracji/moderatorom niniejszego forum.
Nie koniecznie ... Sarbinowo to tylko 17km od Koszalina ... nie sądzę, aby dojazd do Koszalina był jakoś bardziej uciążliwy niż do Gdańska. Dojazd już z Koszalina do Sarbinowa to formalność. Podobnie jak dojazd z przykładowego dworca głównego w Gdańsku do jakiejś lokalizacji zjazdu. Pewnie też z 17km ;)
PS. Ale oczywiście powyższe to tylko teoria. Wszystko zależy od szczegółów, wyboru środka transportu, terminu (w tym godziny), itp. ;)
Rogo pisze: ↑czwartek 11 gru 2025, 12:33
Zacznijmy od tego czy ktoś ma do zaoferowania miejscówkę po kosztach w Gdańsku. Jeśli nie, to o czym my w ogóle rozmawiamy?
[quote=Rogo post_id=209360 time=1765452796 user_id=5247] Zacznijmy od tego czy ktoś ma do zaoferowania miejscówkę po kosztach w Gdańsku. Jeśli nie, to o czym my w ogóle rozmawiamy? [/quote]
[usermention2=226 color=#BF0000]Valdi[/usermention2] na chacie
Rogo pisze: ↑czwartek 11 gru 2025, 12:33
Zacznijmy od tego czy ktoś ma do zaoferowania miejscówkę po kosztach w Gdańsku. Jeśli nie, to o czym my w ogóle rozmawiamy?
Valdi na stale mieszka za granica, ale czasem wpadnie nas odwiedzic, wiec nie wiem, czy bys chcial miec zjazd za granica. Ja nie .
Name's Little Nemo, I'm the Dream Master!
Little bit of fun is all I'm after!
[quote=DzieX post_id=209363 time=1765456300 user_id=16406] [quote=Rogo post_id=209360 time=1765452796 user_id=5247] Zacznijmy od tego czy ktoś ma do zaoferowania miejscówkę po kosztach w Gdańsku. Jeśli nie, to o czym my w ogóle rozmawiamy? [/quote]
[usermention2=226 color=#BF0000]Valdi[/usermention2] na chacie [/quote]
Valdi na stale mieszka za granica, ale czasem wpadnie nas odwiedzic, wiec nie wiem, czy bys chcial miec zjazd za granica. Ja nie ;).